n0name
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sanal zorbalığa çok fazla maruz kalmaya başladım ve bu beni piskolojikman çok fazla olumsuz etkiliyor nasıl bunun üstesinden gelebilirim?
Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettilerBiraz daha açar mısınız? Hangi konuda, hangi platform mesela? Veya kimler?
Sunucu var mı?Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettiler
Cimere şikayet edebilirsiniz. İnstagramınızı falan bulmaları şaşırttı, farklı anonim hesaplar açsanız bulaşacaklarını sanmıyorum.Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettiler
Yüz yüze tanımadığın insanlarla sosyal medya/oyunlarda mesafeli ol bilgilerini söyleme.Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettiler
Artık kesinlikle daha dikkatli olucamYüz yüze tanımadığın insanlarla sosyal medya/oyunlarda mesafeli ol bilgilerini söyleme.
İlla isim istiyorlarsa uydur bir tane.Artık kesinlikle daha dikkatli olucam
c7k Atat gibi sunucularda takılan insanlarSunucu var mı?
Off hepsi mi aynı olur? Bilgilerini vermeden yeni hesap aç bunlarla iletişime geçme mesaj yazan olursa engelle.c7k Atat gibi sunucularda takılan insanlar
Yeni hesap açın, bakın rahatınıza.c7k Atat gibi sunucularda takılan insanlar
Bence Discord öğrenciler için sınıf grupları için daha iyi. Hem numara gerekmiyor. Hem de basit bir program. Gerçekten okul için çok işe yarayacağına eminim.Discordsuz oyun çok daha güzel. Kimliğin gizli şekilde oyunlarda arkadaşlık. ? Ben yıllar yıllar önce Call of duty 4, metin2 gibi oyunlarda çok iyi dostlar edindim. Oyunu bırakınca arkadaşlıkta bitti!
Bilmiyorum bizim zamanımızda öğrenci grupları yoktu.Bence Discord öğrenciler için sınıf grupları için daha iyi. Hem numara gerekmiyor. Hem de basit bir program. Gerçekten okul için çok işe yarayacağına eminim.
Zaten daha bu yeni bir olay.Bilmiyorum bizim zamanımızda öğrenci grupları yoktu.
İlk olarak bu psikolojiyi geç 5 yıl sonra umrunda bile olmıycakSanal zorbalığa çok fazla maruz kalmaya başladım ve bu beni piskolojikman çok fazla olumsuz etkiliyor nasıl bunun üstesinden gelebilirim?