Samurai Jack Geri Dönüyor!

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
samurai-jack-banner.jpg

Genndy Tartakovsky’nin yönetmenliğindeki bol ödüllü çizgi film serisi Samurai Jack, 10 yıllık uzun bir aranın ardından yeniden yayınlanmaya başlayacak!

2001-2004 yılları arasında Cartoon Network’te yayınlandığı dönemde 4 tane Emmy ödülü kazanan Samurai Jack, çok ama çok uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Seri 2004 yılındaki 4. sezon finalinin ardından kayıplara karışmıştı. Uzun metrajlı filmi çekileceği söylenen Samurai Jack, yılların geçmesiyle rafa kaldırılan bir proje olmuştu.

Serinin yarım kalması hayranları üzse de, IDW sayesinde bir dizi çizgi roman olarak yayınlanmıştı. Ama hiçbir zaman TV serisindeki başarıyı yakalayamadı. Şimdi ise Adult Swim’in yaptığı açıklamayla, Samurai Jack kaldığı yerden devam edecek.

samurai-jack-gorsel.jpg

Net bir tarih açıklanmasa da 2016 yılı içerisinde gösterime girecek olan serinin başında yine Genndy Tartakovsky bulunuyor. Serinin yapım süreci şu an Los Angeles’daki stüdyolarda devam ediyor. Ne yazık ki, Aku’yu seslendiren efsanevi isim Mako’nun aramızdan ayrılmış olması büyük bir kayıp. Aku’ya onun dışında kimin seslendirebileceği merak konusu. Stüdyodan ise henüz bir açıklama yok.

[video=youtube;yzIxLwVwtiQ]https://www.youtube.com/watch?v=yzIxLwVwtiQ[/video]

Kaynak

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
CN'te iken bende izliyordum, şimdi nasıl izlerim bende bilmiyorum. ;)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Zorunluluktan izlerdim ben. Bitsin de diğer çizgi filmler başlasın kafasındaydım ben o dönemlerde. Yani pek sevmezdim Samurai Jack'i.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
başlasın da Türkçe olsun dublajı.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Kuzenle beraber izlerdim ben o beni alıştırmıştı, güzeldi.