Samsung Yine iPhone'a Çamur Attı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Samsung Yine iPhone'a Çamur Attı

Samsung, Galaxy modellerinin özelliklerini ön plana çıkararak her zaman olduğu gibi iPhone'a çamur atmaya çalışıyor. İşte Samsung'un iPhone reklamına çok benzeyen Galaxy reklamı.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
iphone hasetinden çatlasın sonuçta bir samsung değil.

Reaksiyon puanı
10,315
konuyu yazan arkadaş!
valla kusura bakma ama, yazdığın her satırdan iphone holiganlığı fışkırıyor.
haber yapmanı anlarım, da... bir marka lehine, diğerinin aleyhine olmak üzre böyle katı yorumlar sitenin tarafsızlığı açısından da pek sağlıklı görünmüyor sevgili Ender ÖZTÜRK :)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu kadar çaresiz bir marka görmedim. Daha çektiği fotoğrafı zar zor açan telefon kalkmış iPhone'a çamur atıyor. Biri şu korelilere reklam yapmayı öğretmeli. Gerçekten komikler.

yeumyang

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Apple helal olsun çoğu firma taklit ediyor ve gönderme de bulunuyor adamlar tek modelle herkesin ilgisini çekiyor

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bu çamur atmak değildir. Reklam dünyasını biraz yakından takip ederseniz bu tarz çekişmelerin farklı farklı alanlarda ve markalar arasında da yapıldığını görebilirsiniz. Bu reklamcılıkta olan birşey. Örnek olarak YouTube üzerinden bazı araba firmalarının haksız rekabete yol açacağı nedeniyle yasaklanan reklamlarına bakabilirsiniz. Tabi ki bir dozu vardır ama hiç olmayan bir şey ya da çamur atmak değildir.
Kişisel olarak iphone'un zeka ürünü reklamlarını seven birisiyim fakat son 6s için yaptıkları reklamı da tam bir fiyasko olarak nitelendirebilirim, zira senelerdir başka markalarca ve işletim sistemlerince kullanılan özellikleri yeni olarak yutturmaya çalışması tüketiciyle dalga geçmekten farksız.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Apple helal olsun çoğu firma taklit ediyor ve gönderme de bulunuyor adamlar tek modelle herkesin ilgisini çekiyor
Apple ın ilgi çekmek için güzel bişey yapmasına gerek yok ki arkadaki logosuyla zaten satıyor çoğu firma da bunu kıskanıyor ama aynı zamanda hata da yapıyorlar istediğin kadar taklit et birebir aynısı olsa bile yine logodan kaybedecek.İphone alan kişilerden daha birinin bana özellik sayabildigini görmedim çevremde apple olması yetiyor onlar için.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple ın ilgi çekmek için güzel bişey yapmasına gerek yok ki arkadaki logosuyla zaten satıyor çoğu firma da bunu kıskanıyor ama aynı zamanda hata da yapıyorlar istediğin kadar taklit et birebir aynısı olsa bile yine logodan kaybedecek.İphone alan kişilerden daha birinin bana özellik sayabildigini görmedim çevremde apple olması yetiyor onlar için.
Çevrende kimse özellik sayamıyorda çevrenle alakalı birşey.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Çevrende kimse özellik sayamıyorda çevrenle alakalı birşey.
Çevre sadece bir örnekti yoksa incelemeler olsun forumlarda insanların tutumu telefon daha piyasaya çıkmadan incelenmeden mağaza önünde uzun kuyruklar bunlar hep bunun kanıtı.İphone alanların %90ı logoya bakarak alıyor gerisi çok önemli değil.

Reaksiyon puanı
16,128
çamur atma yok sadece reklam.
bu sdn misafirlerinin konu açması engellensin saçma sapan konu.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Teknolojiyle ilgili her üründe APPLE varsa 1. bellidir.