Samsung yazılım kötüleşmesi

Enis Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 ay önce j4 plys aldım. Gayet iyiydi ama 24 mayısta android pie güncellemesi yaptım ve telefon berbat oldu. Beni biri aradığında ekran çok geç açılıyo rehberde kasma yapıyo(rehberde en fazla 25 kişi var). Müşteri hizmetleri servise göndermemi istiyo. Ben şimdi telefonu servise iade talebiyle gönderirsem kabul olur mu? Veya ben bu sorunu nasıl ispatlayıp servisin iade talebini kabul etmesini sağlayabilirim?(isterseniz şikayet var sitesine bakın yaklaşık 3 sayfa bu şikayetten var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen cevap verin

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Android 9 ile bir çok yenilik geldi genek bakışta ben şahsen çok memnunum. Size kasma konusunda katılmıyorum ama benim de şarjım dengesizleşti.
İade talebi genel olarak donanımsal sorunlarda yapılıyor. Temmuz güncellemesiyle beraber mutlaka çözülür biraz bekleyin derim. Ama hemen bi sorundan dolayı iade olmaz bi servise göndermeyi deneyin mutlaka sorun çözülür.

Enis Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 9 ile bir çok yenilik geldi genek bakışta ben şahsen çok memnunum. Size kasma konusunda katılmıyorum ama benim de şarjım dengesizleşti.
İade talebi genel olarak donanımsal sorunlarda yapılıyor. Temmuz güncellemesiyle beraber mutlaka çözülür biraz bekleyin derim. Ama hemen bi sorundan dolayı iade olmaz bi servise göndermeyi deneyin mutlaka sorun çözülür.
Sizde mi j4 plus kullanıyorsunuz yoksa başka bir cihaz mi eger j4 plus ise siz belki anlamamiş olabilirsiniz ama cihaz harbiden aşırı kasıyo. Temmuz güncellemesini yaptim ama hala ayni

Benim bu kasmayı nasıl kanıtlayacağımı (rapor vs) biliyorsaniz lütfen söyleyin çünkü kanıtlarla gönderirsem iade talebim daha çabuk kabul olur. Ve eger donanımsal bir sorunda iade oluyorsa benim kameram android 9 dan sonra fotoları bozmaya başladı

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Haziran güncellemesinde benim cihazın bataryası daha iyi oldu. Arkadaş j4 plus kullanıyor ve j4 plus pie da kasma sorunu var. YouTube da görmüştüm.

Sizde mi j4 plus kullanıyorsunuz yoksa başka bir cihaz mi eger j4 plus ise siz belki anlamamiş olabilirsiniz ama cihaz harbiden aşırı kasıyo. Temmuz güncellemesini yaptim ama hala ayni

Benim bu kasmayı nasıl kanıtlayacağımı (rapor vs) biliyorsaniz lütfen söyleyin çünkü kanıtlarla gönderirsem iade talebim daha çabuk kabul olur. Ve eger donanımsal bir sorunda iade oluyorsa benim kameram android 9 dan sonra fotoları bozmaya başladı
Cihazı sıfırladınız mı?

Son düzenleme: