Samsung Telefon Seçimi.GaLaxy ace-GalaxyW,Wave 2

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer almadıysan diğer arkadaşlar gibi bende Galaxy W almanı tavsiye ederim geçenlerde bir arkadaşa önerdim ve aldı gayet memnun tabi önemli olan seni tatmin etmesi , imkanın var ise gidip yerinde incelemeni eline alıp menüsünde gezinmeni tavsiye ederim seçmende daha çok yardımı dokunur.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yazdıkların arasından wonder acenın ve wavenın devrı bıttı fakat, xperia p yada sola yıda dusunebılırsın

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yazdıkların arasından wonder acenın ve wavenın devrı bıttı fakat, xperia p yada sola yıda dusunebılırsın
bence xperia p iğrenç bir telefon 4gb ne be yüklediğin kaydettiğin her şeyi sil yenile sil yenile ama sola harbiden çok iyi

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsungun üst düzey yani s s2 s3 note note 2 r s advance gibi telefonlarından başka samsunga bakma eğer bütçen bunlara yetmiyorsa kesinlikle xperia sola :) hem ics hem jellybean alacak ve wonder gibi 3.7 inch ekran var ve tasarım olarak ta o alttaki xperia yazısını aydınlatan ışık da çok şık duruyor. Hem performans hem güncelleme hem tasarım kesinlikle Sony Xperia Sola :)

fabregas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Çok yardımcı bu yorumlar bana daha almadım. yarın yada ertesi gün gidicem inceleyeceğim yerinde öyle karar vereceğim.Solo konusunda bende iyi düşünüyorum.Ayrıca şöyle bir olay var zaten öğrenci adamız öyle aman aman pahalı birşeye gerek yok s2 s3 gibi.
ama solo değer gibi fiyatına hem zannederimki beni 3-4 yıl idare eder

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Çok yardımcı bu yorumlar bana daha almadım. yarın yada ertesi gün gidicem inceleyeceğim yerinde öyle karar vereceğim.Solo konusunda bende iyi düşünüyorum.Ayrıca şöyle bir olay var zaten öğrenci adamız öyle aman aman pahalı birşeye gerek yok s2 s3 gibi.
ama solo değer gibi fiyatına hem zannederimki beni 3-4 yıl idare eder
ayrıca dediğim gibi gitmişken arc s var onu da bi incele ben kullanıyorum gayet memnunum öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy ace telefon güzel fakat perfons bakımından altta kalıyor
fafat wonder performans olarak iyi bence W al
wawe 2 de bada olduğundan artık iş görmez
soloda iyi ama ben kasalarını pek beğenmiyorum sony de o kadar kaliteli bulmuyorum

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ayrıca dediğim gibi gitmişken arc s var onu da bi incele ben kullanıyorum gayet memnunum öneririm
kardeş oda iyi telefon ama oyun bakımından artık yetersiz kalıyor sony ile ericson ayrıldığı içinde destek gelmez(yeni android sürümleri falan)

galaxy ace telefon güzel fakat perfons bakımından altta kalıyor
fafat wonder performans olarak iyi bence W al
wawe 2 de bada olduğundan artık iş görmez
soloda iyi ama ben kasalarını pek beğenmiyorum sony de o kadar kaliteli bulmuyorum
sony kalitesizmi çok komiksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARkadaşlar hepnize yorumlarınzdan dolayı çok teşekkür ederim.Sony alıcaktım fakat evdeki hepsap çarşıya uymayınca. Wonder sipariş ettim. Yarın bugün elime geçer inşallah.

Russell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 lü arasından en iyisi wonderdir. Bütçe ayırabilirsen biraz daha ace 2 veya xperia sola alabilirsin.