Ace 2-Neo v-Sola-Galaxy W Sizce hangisi?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tabii ki Sonyden şaşma Neo V Mi Sola mı dersen Sola derim.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki galaxy S advance düşünmezmisin iyi cihaz gerçekten..

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S advance güzel de fiyatı 1000 tl. Bütceyi 100-150 tl aşıyor.

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi ona 100-150 tl versem s2 de 1150-1200 tl ye satılıyor onu alırım daha iyi. Bu mantıkla s3 alalım. İşin birde bu tarafından bakmak lazım. Tavsiyeniz için teşekkürler. Ama dediğim gibi bütcemi daha önceden max.850 olarak belirleyerek doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Yoksa işin içinden çıkamam

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şimdi ona 100-150 tl versem s2 de 1150-1200 tl ye satılıyor onu alırım daha iyi. Bu mantıkla s3 alalım. İşin birde bu tarafından bakmak lazım. Tavsiyeniz için teşekkürler. Ama dediğim gibi bütcemi daha önceden max.850 olarak belirleyerek doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Yoksa işin içinden çıkamam
hmm peki şöyle bi öneride bulunayım sana. Eğer spot orjinal alırsan ve bulabiliyosan S advance i 850 lira ya rahatlıkla alabilirsin

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öneriniz için teşekkürler. Spot ürünlere pek sıcak bakmıyorum ama düşünebilirim. Düşünürsemde önerinizi dikkate alacağım.

matrax70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ukalalık yapmak istmem ama bu soruya en iyi cevabı ben verebileceğimi düşünüyorum çünkü söylediğin moellerin hepsini inceleme fırsatım oldu. öncelille .....performans olarak sıralamaya koymak gerekirsek. 1. Xperia sola, 2. Ace2, 3. galaxyW, 4. Htc eno v burda bu dört modelde xperia ve ace2 çift çekirdekli htc ve galaxy w tek çekirdekli bu dört model içinde sana performans olarak en keyif verecek olan xperia sola ace2 modeline göre 200Mhzlik üstünlüğü var ve bu belli oluyor. özellikle web gezinmelerinde xperia çok iddalı.... geleli malzeme kalitesine 1. Xperia Sola, 2. Htc one v, 3. galaxy W, 4. Ace2 içerisinde en kötü malzeme yapısı Ace 2'ye ait benim görüşüm biraz tipsiz ve samsung onu hani yapalımda listemizde bulunsun kafasıyla yapmış hiç bir özenti yok, en kaliteli sony xperia e sonuçta sony farkı... gelelim multimediaya özelliklerine öncelikle ses 1. Htc one v, 2. Sony xperia sola, 3. Ace2, 4. Galaxy W, benim değerlendirmem şunun üzerine oldu kulaklıktaki kalite farkıyla Htc ve sony bu konuda açık ara önce bildiğiniz üzere htc one v'de Beats audio kullanması ve sony'nin de bildiğiniz üzere yıllardır walkman modellerine kafa patlatması xperia'ya etkili olmuş, Gelelim tüm multimedia genellemesine 1. Xperia sola, 2. Htc One V, 3. Ace2, 4.GalaxyW ( kamera konusunda Htc one v xperiaya göre 1 tık önde diğer modeller ise bu iki modele göre daha alt seviyede). Paunlamam olarakta Bu modelleri orta seviyede değerlendirdiğimiz için Benden 10 üzerinden xperia 9, Ace2 7, Htc One V 7, GalaxyW 6 puan aldı. Bir parantez xperia ve htc one v android jelly bean güncellemesi alacağı için galaxyW ve Ace2 modellerinin android gingerbread eski sürümünde kalması nedeniyle hiç bu iki modele bakma. Eğer bir tercihin olacaksa Xperia Soladan Saşma orta segmentin kralı.[h=3][/h]

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz da sağlığınızı düşünün herşey kamera çözünürlüğü yada ics gelip gelmemesi değil...Sar değeri göz önüne alırsak Galaxy W ( ICS gelmemesi bu onun kötü telefon olduğunu da göstermez )

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sar değeri ve batarya konusu beni soladan uzaklaştırıyor. Ayrıcada solanın tasarımı benim hoşuma gitmedi. Alttaki çıkıntısı özellikle. Birde HTC One V değil, SE Neo V. Yarında gidip ace 2 almayı düşünüyorum.
İyi Forumlar...

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir kere tercihin sony olsun bende neo v var aldiğim sıralarda daha sonyericsson du sony diye bir şey yoktu tabi sola da yoktu olsaydı sola alırdım heralde arkadaşada sola tavsiye ettim memnun şuan neo v de güzel ama çıkalı oldukça zaman geçti üstünden.. sonuç olarak sola diyorum :D

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dediğim gibi sar değeri çok yüksek, tasarımı benim hoşuma gitmedi açıkcası. Sar değeri 1 in altında olsaydı düşünebilirdim ama yüksek. Günlük hayatta zaten herşey radyasyon. Birde telefonu yanımızdan ayırmayacağımızı düşünürsek. Birde yüksek radyasyon bende ciddi derecede baş ağrısı yapıyor ondan tercihimi ace 2 den yana kullanmayı düşünüyorum.

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet bugün siparişi verdim. 798 tl ye vatandan aldım. Telefon pazartesi günü elimde olacak. Sizce fiyat nasıl bana uygun geldi.

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok forumdaki vatandan aldım ellerinde yoktu stoktan getirecekler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ace 2 Jelly Bean güncellemesi alıyor (Ics'i atlamış Samsung) isterseniz araştırın. En iyisi Ace 2 bence.