Samsung SyncMaster P2350 İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Samsung'un SyncMaster P50 serisinin en büyük üyesi olan 23 inçlik P2350, sunduğu yüksek çözünürlük ve düşük tepki süresi ile dikkat çeken bir monitör olmuş.

Samsung Syncmaster P50 serisinin en büyük üyesi olan P2350, serinin diğer üyeleri ile aynı dış tasarıma sahip bir ürün. Serinin, parlak siyah rengin hakim olduğu güçlü, keskin ve şık yapısı bu modelde de korunmuş.

23 inç
boyutlara sahip olan modelin sunduğu en yüksek çözünürlük 1920 x 1080. Bu da monitörün full HD desteği verdiği anlamına geliyor.

Hareketli ve hızlı akan görüntülerde bulanıklaşma olmaması için 2 ms'lik tepki süresine sahip olan P2350 ayrıca sunduğu 50000:1'lik dinamik kontrast oranıyla özellikle koyu renkleri gayet başarılı yansıtıyor.

Samsung SyncMaster P2350'
yi daha detaylı bir şekilde görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

[SDNTV]2009_12_31_Samsung_sync_master_2350[/SDNTV]

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende 2 ay önce p2350 aldım arkadaşları uyarıyorum 50.000:1 kontrast oranı var fakat şimdi piyasaya çıkan 2000.000:1 oranındaki led aydınlatmalı monitörleride göz önünde bulundursunlar

şimdilik benim bu monitördeki tek sorun

lcd ayağının oynamaması yukarı aşşağı sağa sola sönmemesi gibi

teknokolik.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende p2250 aldım. çok memnunum. Dinamik kontrastı kullanmıyorum. Çok kullandığımda parlaklığı gözlerimi yorabiliyor.

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
acer p193w aldım bundan 1 yıl kadar önce.Parlak ekran.Mükemmel bir monitor diyorum.Film oyun ve yazı modları oldukça başarılı.Geçen sene monitoru alırken hani bakarsınız ya yanyana koyulmus monitorlere hangisi daha parlak ve net hangisi daha çekici diye.Acerin bu modelinin aynı verimini samsung 150-200 lira ve üzerindeki modellieriyle anca verebililiyor.Şu durumda biraz samsung monitorden ziyade adını satıyor bence.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Tanıtımdaki p2350 şuan karşımda duruyor..

ancak gold bil.dan 3 ay önce 420 tlye almıştım sanırım.

Üründen memnunum

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Onu sattım..Onursevim e sattım:)

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
selamün alleyküm arkadaslar,
yaa ben bu adamlari hic anlamiyorum full hd olan lcd moni de neden hdmi baglanti yeri koymuyorlar sasirip duruyorum,ben suan Packard Bell maestro 242 ws kullaniyorum.

24", full hd,2ms gecikme süresi.dvi - vga - hdmi - kullaklik 3.5,2 usb baglantilari var ekrani ikinci cam korumasi var.suan hem bilgimi hemde xboxumu baglayip hem oyunumu hem filmimi hemde isimi görüyorum gercekten de muthis
http://www.youtube.com/watch?v=rbTuyUQamIA

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
selamün alleyküm arkadaslar,
yaa ben bu adamlari hic anlamiyorum full hd olan lcd moni de neden hdmi baglanti yeri koymuyorlar sasirip duruyorum,ben suan Packard Bell maestro 242 ws kullaniyorum.

24", full hd,2ms gecikme süresi.dvi - vga - hdmi - kullaklik 3.5,2 usb baglantilari var ekrani ikinci cam korumasi var.suan hem bilgimi hemde xboxumu baglayip hem oyunumu hem filmimi hemde isimi görüyorum gercekten de muthis

üründe dvi girişi var hdmi girişinin illa olması gerekmio ki ürün üzerinde zaten hoparlör yok hdmi'dan sadece görüntüyü taşımış olcaksın sesi iletemiceksin. Hdmi=hd ses + hd görüntü dvi=hd görüntü:wink: