Samsung S9+ mı IPhone 7+ mı?

sudeçoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
S9+ plus daha yeni ve özellikleri daha iyi. Tabi uzun vadede apple a kafa tutabilir mi onu bilemem.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bence kamera olayı çok önemli değil ise 7+ alınabilir. Ki burda kastım 7+ kötü çekiyor değil s9+ biraz daha iyi çekiyor o kadar.

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Ekran batarya kamera performansı olarak s9 plus daha iyi . Fakat uzun süreli kullanıcaksanız 7 plus daha stabil kullanılır.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Ekran batarya kamera performansı olarak s9 plus daha iyi . Fakat uzun süreli kullanıcaksanız 7 plus daha stabil kullanılır.

Aynen özellik olarak samsung ama stabilite ve yazılım, garanti işin içine girdimi 7+ yanlız en azından bir x, xr alabilse arkadaş daha iyi olur.

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Aynen özellik olarak samsung ama stabilite ve yazılım, garanti işin içine girdimi 7+ yanlız en azından bir x, xr alabilse arkadaş daha iyi olur.
Bütçesi elveriyorsa x daha iyi olur tabi . Tasarım olarak güncel bir model kullanır. Stabilite olarak her zaman ios bir adım önde.

makteamtr

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
BU SORUYU SORMAK BİLE HATA KUSURA BAKMA. IPHONE 7+ ÇOK ÖNCEDEN ÇIKTI VE YAKINDA GÜNCELLEME ALMAYACAK DURUMA GELDİ. S9+ İLE KARŞILAŞTIRILAMAZ. S9+ SAMSUNG'UN EN YENİ VE PERFORMANS ÜRÜNLERİNDEN. BURDA İPHONE'U KÖTÜLEMİYORUM. AMA HER ŞEY ORTADA.

sudeçoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
⏳

yaklaşık 4 yıl kullanmam lazım, o zaman iphone mu?

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Yıl 2019 herkes uzun vadede deyip durmuş, Ip 7'nin vadesi mi kalmış Allah aşkına siz bari yapmayın. Her türlü S9 + tercih etmelisiniz tabii ki. Min. 3 yıl herhangi bir sorun yaratmaz ayrıca.

Erkenekli

Asistan
Reaksiyon puanı
277
S9 plus tabiki okadar da değil ip 8plus falan deseydin degişirdi ama s9 plus suan icin daha mantikli

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
apple al fakat bir süre bekle türkiye ye özel indirim olacak o zaman al bakarsın 7 plus fiyatına 8 plus alabilirsin

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
tim cook kendisi söyledi shift delete yayınlandı rusya brezilya tr pazarında isteği satış grafiğini yakalayamamış onun için indirim yapacak ne zaman olur bende bilmiyorum 4 gözle yeni telefon için merakla bekliyorum