sudeçoban
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
S9+ daha üstün. Ama ios'u tercih ediyorsan orası başka...Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
S9+ plus daha yeni ve özellikleri daha iyi. Tabi uzun vadede apple a kafa tutabilir mi onu bilemem.Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
Ekran batarya kamera performansı olarak s9 plus daha iyi . Fakat uzun süreli kullanıcaksanız 7 plus daha stabil kullanılır.
Bütçesi elveriyorsa x daha iyi olur tabi . Tasarım olarak güncel bir model kullanır. Stabilite olarak her zaman ios bir adım önde.Aynen özellik olarak samsung ama stabilite ve yazılım, garanti işin içine girdimi 7+ yanlız en azından bir x, xr alabilse arkadaş daha iyi olur.
Şahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
S9+ yani iPhone 7 çok saçma bir tercih olur S9+ ın yanındaŞahsen ben IPhone istiyorum ama bataryası çok az geldi ve özelliklerini karşılaştırınca S9+ daha iyi diyor herkes, hangisini alsam bilemedim. Hangisini almalıyım?
yaklaşık 4 yıl kullanmam lazım, o zaman iphone mu?
ne indirimi ve ne zaman olacak?apple al fakat bir süre bekle türkiye ye özel indirim olacak o zaman al bakarsın 7 plus fiyatına 8 plus alabilirsin