Samsung s7 donuyor

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe aldıgım samsung galaxy s7 ilk kez böyle bir arıza verdi. 2 saat önce snapchat uygulamasına fotoğraf atarken birden bire dondu telefon eve gidene kadar sıcaklıgı iyice arttı bi an gerçekten eve gidene kadar cebimde patlıcak diye korktum eve yaklaşırken telefon birden bire kapandı sıcaklıgı düştü eve geldim az önce şarja taktım (donmadan önce şarjı %58 idi) ve şarjı bitmiş o kadar sıcaklıktan sonra yüzde 7 iken telefonu açtım tekrar snapchat uygulamasına girdim ve telefon yine snapchat yüzünde dondu sıcaklaşıyor gene sizce servise vermeli miyim? bu arıza devam ederse ? Media Marktan almıştım ve yarın servis açık olur mu ?

Bu gönderiyi dün yazmıştım ve arkadaşlar apk snapchat dene demişlerdi denedim ve tekrar telefon snapchat uygulama yüzünde dondu kaldı şarjı azken denedim ki sıcaklıgı oldugunda şarjı bitsin yani telefon snapchat uygulamasında şarjı bitene kadar sıcaklık yapıyor sonra şarjı bitiyor ve ben telefonu şarja takıyorum sizce yarın servise götürmeli miyim?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Snapchat uygulamasını yeninden kur güncelle, güç tasarruf modunda çalışıyorsa kapa. Birde böyle dene bakalım.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Uygulama kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Snapchat uygulamasını yeninden kur güncelle, güç tasarruf modunda çalışıyorsa kapa. Birde böyle dene bakalım.
şuan apksı var apkyı silip normalini mi güç tasarrafunda çalıştırayım?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Apk sil noramli yükle güncelle güç tasaruf modunu kapa.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Silin uygulamayı, yeniden kurun bakalım bir tekrarlayacak mı telefon.

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Silin uygulamayı, yeniden kurun bakalım bir tekrarlayacak mı telefon.
Şuan şarjım yüzde 33 eğer tekrar bunu yaparsa 30 dakka da şarjı bitirmesini beklicem o yüzden şarjım azalınca yapayım riske atmamak lazım. He bu arada donunca acayip derecede sıcaklık alıyorum tuşlarından olsun ekrandan arkasından felan.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Sadece bu uygulama esnasında olduğunu söylediğiniz için uygulama bazlı bir sorunun olduğunu düşünüyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
aynen haklısınız ya sıcak olunca korkuyorum gerçekten patlıcak diye :(
Dostum note 7 den kaynakli tedirgin etmis seni, telefonun patlaması için bayagi fazla ısınması lazim.
Arada samsunglarda lglerde olabiliyor böyle sorunlar, telefonu yeniden baslat uygulamayi sil yukle hep tekrarlarsa servise ver.

Reaksiyon puanı
31
İlginç snapchat geliştiricisine bunu bildirmeli bende ilk defa s7 hakkında olumsuz yorum aldım uygulama kaynaklı dert etmeyin

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum note 7 den kaynakli tedirgin etmis seni, telefonun patlaması için bayagi fazla ısınması lazim.
Arada samsunglarda lglerde olabiliyor böyle sorunlar, telefonu yeniden baslat uygulamayi sil yukle hep tekrarlarsa servise ver.
Servise versem kaç güne içinde geri alabilirim. tek korkum telefonsuz kalmak nano sım kartına uyucak telefon yok elimde çünkü :/

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bro dediğini yapmadan önce şunu denedim donmasına sebep olan şey bir gif idi yani bu sefer film ruılosundan fotoğraf atmayı deneyim dedim fotoğrafıatıyor ama o gifte donma oluşuyor yarın gidip bunun için servise sormalı mıyım?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Arkadaşım, gif gönderemiyorum telefon donuyor desen servis elemanı ne yapabilir, yani sen bir düşün bu konuyu.

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım, gif gönderemiyorum telefon donuyor desen servis elemanı ne yapabilir, yani sen bir düşün bu konuyu.
evette koskoca samsungu 1 gif donduruyorsa şimdiden çattık yani burda telefonda mı sorun var uygulama da mı çözemiyorum siliyorum yüklüyorum siliyorum yüklüyorum olmuyor tamam gifte sorun var da neden telefonu donduracak kadar sorun yaratabilir ki.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Telefon değilde uygulama donuyor olabilir mi

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon değilde uygulama donuyor olabilir mi
Uygulama donmasıyla sıcaklık yaratıyor ve dondugu zaman ki kadar şarjımı yiyene kadar sıcaklık devam ediyor şarjı bitirince kapanıyor telefon bu anormal durum değil mi

efll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 ile kıyaslanmaz ama ben de S4 ümü ilk aldığımda internete girdiğimde aynı sorunu yaşıyordum. Hard format attığımda düzelmişti. Bir dene istersen :)

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Sorunun devam ediyorsa servise gitmelisin tabiki.

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 ile kıyaslanmaz ama ben de S4 ümü ilk aldığımda internete girdiğimde aynı sorunu yaşıyordum. Hard format attığımda düzelmişti. Bir dene istersen :)
format atmasına atılır da içindeki uygulamalarım ne olucak onları nasıl yedeklerim veya nasıl pcye alırım?

Morningstarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorunun devam ediyorsa servise gitmelisin tabiki.
Devam ediyor tabi bu 4. defa deniyişim yani sildim yükledim apk denedim olmadı yarın götüreyim servise.Çok teşekürler bilgileriniz önerileriniz için.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe aldıgım samsung galaxy s7 ilk kez böyle bir arıza verdi. 2 saat önce snapchat uygulamasına fotoğraf atarken birden bire dondu telefon eve gidene kadar sıcaklıgı iyice arttı bi an gerçekten eve gidene kadar cebimde patlıcak diye korktum eve yaklaşırken telefon birden bire kapandı sıcaklıgı düştü eve geldim az önce şarja taktım (donmadan önce şarjı %58 idi) ve şarjı bitmiş o kadar sıcaklıktan sonra yüzde 7 iken telefonu açtım tekrar snapchat uygulamasına girdim ve telefon yine snapchat yüzünde dondu sıcaklaşıyor gene sizce servise vermeli miyim? bu arıza devam ederse ? Media Marktan almıştım ve yarın servis açık olur mu ?

Bu gönderiyi dün yazmıştım ve arkadaşlar apk snapchat dene demişlerdi denedim ve tekrar telefon snapchat uygulama yüzünde dondu kaldı şarjı azken denedim ki sıcaklıgı oldugunda şarjı bitsin yani telefon snapchat uygulamasında şarjı bitene kadar sıcaklık yapıyor sonra şarjı bitiyor ve ben telefonu şarja takıyorum sizce yarın servise götürmeli miyim?
s7 böyle yapmaması lazım 2. yorumu yazan arkadaşın dediklerini yap düzelmezse servise ver.