Samsung S6 Video Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bemol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bemol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ya benim telefonda çektiğim videoların sesleri var görüntüleri yok. Bilgisayara attığım zaman videoyu izlenebiliyor; ama telefonda izlenmiyor. Bugün oldu, videoyu açınca şöyle bir görüntü çıkıyor:

Geçmiş videolarımda da var bu görüntü, açılmıyorlar yani, oynatıcı kaynaklı bir sorun herhalde ama oynatıcı da ekstra indirilmiş bir oynatıcı değil telefonun kendi oynatıcısı ve bir günde ne oldu böyle anlamadım.

Bu durumu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilecek biri var mı?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Telefon harici ekran modunda kalmış gibi görünüyor ya da doğrudan video açınca saçmalayıp o moda giriyor olabilir telefona restart yapıp deneyin olmazsa resetleyin düzelecektir.

truva27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende oldu telefonu formatlatmanız lazım . kişisel bilgilieriniz yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına döndermeniz gerekiyor

bemol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır cevaplarınız için teşekkürler, bir ara o zaman yedekleyip fabrika ayarlarına almayı deneyeyim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar ya benim telefonda çektiğim videoların sesleri var görüntüleri yok. Bilgisayara attığım zaman videoyu izlenebiliyor; ama telefonda izlenmiyor. Bugün oldu, videoyu açınca şöyle bir görüntü çıkıyor:

Geçmiş videolarımda da var bu görüntü, açılmıyorlar yani, oynatıcı kaynaklı bir sorun herhalde ama oynatıcı da ekstra indirilmiş bir oynatıcı değil telefonun kendi oynatıcısı ve bir günde ne oldu böyle anlamadım.

Bu durumu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilecek biri var mı?
başka bir video oynatıcı kurup denedinizmi ?