AмσηR@
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şuan yarım akıllı bir telefon olan Nokia C7 telefon kullanmaktayım, piyasayı maddi açılardan dolayıda pek takip etmedim. Şimdi telefon almaya karar verdim. Ancak kararsız kaldım, öyle senede 1 telefon değiştirmek istemiyorum. Almışken 2-3 sene işimi görsün istiyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak iki telefon buldum Samsung S6 ve LG G4, bu iki telefon işimi görür gibi. 3,5 boyutlu bir telden 5,5 veya 5,1 gibi aniden büyümesi alışkanlığı etkiler mi ? S6 kamera çıkıntısı olmasaymış çok daha güzel olurmuş, kamera camının kırılma ihtimali yüksek mi? LG4 deri kılıf hoş, ancak ne kadar kullanışlı olur , terleme, deride açılma sorunları olur mu? Telefonu arada sırada da olsa yere düşüren biriyim, pek özenli kullandığım söylenmez( gerçi 2 bin verince daha özenli olur
) diyeceğim hangisi daha çok sağlamdır ?
Samsung uzun kullanımlarda ki benim 2-3 yıl kullanacağım varsayıldığında kasma ağırlaşma sorunları olur mu ? Lg g4 şarjının çabuk bittiği söyleniyor, orta bir kullanımda 1 günü tamamlaya bilir miyim ?
Yardımcı olabilirseniz, çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Samsung uzun kullanımlarda ki benim 2-3 yıl kullanacağım varsayıldığında kasma ağırlaşma sorunları olur mu ? Lg g4 şarjının çabuk bittiği söyleniyor, orta bir kullanımda 1 günü tamamlaya bilir miyim ?
Yardımcı olabilirseniz, çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.