Samsung S6 - LG G4 mü ?

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan yarım akıllı bir telefon olan Nokia C7 telefon kullanmaktayım, piyasayı maddi açılardan dolayıda pek takip etmedim. Şimdi telefon almaya karar verdim. Ancak kararsız kaldım, öyle senede 1 telefon değiştirmek istemiyorum. Almışken 2-3 sene işimi görsün istiyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak iki telefon buldum Samsung S6 ve LG G4, bu iki telefon işimi görür gibi. 3,5 boyutlu bir telden 5,5 veya 5,1 gibi aniden büyümesi alışkanlığı etkiler mi ? S6 kamera çıkıntısı olmasaymış çok daha güzel olurmuş, kamera camının kırılma ihtimali yüksek mi? LG4 deri kılıf hoş, ancak ne kadar kullanışlı olur , terleme, deride açılma sorunları olur mu? Telefonu arada sırada da olsa yere düşüren biriyim, pek özenli kullandığım söylenmez( gerçi 2 bin verince daha özenli olur :) ) diyeceğim hangisi daha çok sağlamdır ?
Samsung uzun kullanımlarda ki benim 2-3 yıl kullanacağım varsayıldığında kasma ağırlaşma sorunları olur mu ? Lg g4 şarjının çabuk bittiği söyleniyor, orta bir kullanımda 1 günü tamamlaya bilir miyim ?
Yardımcı olabilirseniz, çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İster giriş seviyesi olsun ister amiral gemisi, samsungtan uzak dur. 3 sene sonra ''android 8 bana niye gelmiyor, kaç lira para verdim ben bu telefona'' diye çok ağlarsın :mrgreen:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
AмσηR@;3666876 dedi ki:
Şuan yarım akıllı bir telefon olan Nokia C7 telefon kullanmaktayım, piyasayı maddi açılardan dolayıda pek takip etmedim. Şimdi telefon almaya karar verdim. Ancak kararsız kaldım, öyle senede 1 telefon değiştirmek istemiyorum. Almışken 2-3 sene işimi görsün istiyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak iki telefon buldum Samsung S6 ve LG G4, bu iki telefon işimi görür gibi. 3,5 boyutlu bir telden 5,5 veya 5,1 gibi aniden büyümesi alışkanlığı etkiler mi ? S6 kamera çıkıntısı olmasaymış çok daha güzel olurmuş, kamera camının kırılma ihtimali yüksek mi? LG4 deri kılıf hoş, ancak ne kadar kullanışlı olur , terleme, deride açılma sorunları olur mu? Telefonu arada sırada da olsa yere düşüren biriyim, pek özenli kullandığım söylenmez( gerçi 2 bin verince daha özenli olur :) ) diyeceğim hangisi daha çok sağlamdır ?
Samsung uzun kullanımlarda ki benim 2-3 yıl kullanacağım varsayıldığında kasma ağırlaşma sorunları olur mu ? Lg g4 şarjının çabuk bittiği söyleniyor, orta bir kullanımda 1 günü tamamlaya bilir miyim ?
Yardımcı olabilirseniz, çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
bir kere kardeşim 3 yıl istiyorsan direk iphone lara bak androidde ne alırsan al maximum götürecegi 2 yıl sonraında kasmalar donmalar güncelleme kesilmeleri başlar ama 2 yıl sonra değiştirim dersen android tarafına bakabilirsin şimdi bak sayıyorum kasa malzemesi olarak s6 önde metal ve cam karışımı daha saglam ve rijit yapıda g4 deki deri çabuk hasar görebiliyor çizilme ve soyulma gibi teknosaya gelmişti g4 2. günü gittim o turuncu deri arka kapak hemen soyulmuş o yüzden s6 malzemede önde tasarım görecelidir ama ben küçük ekran ve kapasitif tüşlu severim kendi tercihim s6 dan yana tasarımdada ekran lar farklı teknoloji amoled sevende çok ıps sevende çok 2 sininde avantajları var buda sana kalmış ben amoledli telefon kullanıyorum buna alıştım bu tercih sana kalmış kamerada arka kamerada g4 1 adım s6 dan önde ön kameradada aynı gibiler 2 side gayet iyi performansda s6 bariz önde işlemci 14 nm g4 de ise 20 nm ısınma sorunu 2 sindede yok oyun performansları 2 sininde gayet iyi ses çıkışları hoparlörler 2 sininde kuvvetli ve berrak kulaklık çıkısını bilmiyorum denemedim g4 ü fiyatta g4 avantajlı ve extraları var g4 de pil çıkabiliyor ve sd kart takılabiliyor pil performanslarını bizzat denemedim fakat genel olarak kullananlar ve yorumlara ve karşılaştırmalara göre aynı gibiler diyorlar bazen s6 önde bazende g4 ün önde oldugu yerler olabiliyor diyorlar durum bu benden bu kadar gerisi sende şimdiden hayırlı olsun 2 cihazda mutlu eder seni isteklerine göre karar ver....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İster giriş seviyesi olsun ister amiral gemisi, samsungtan uzak dur. 3 sene sonra ''android 8 bana niye gelmiyor, kaç lira para verdim ben bu telefona'' diye çok ağlarsın :mrgreen:
güncellemede sadece samsung deil çogu firma geç veriyor oda üstündeki arayüzlerden dolayı

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Android uzun süre götürmez kasma donma vs laflarına pek aldırmıyorum ben artık. Gm discovery kullanıyorum iki yıldır. Kasma donma da olmuyor. Su an s5 romu attım yarın canım sıkılır lg g3 atarım. Pc rom doldu acikcasi arsiv yaptim resmen :D cabuk sıkılan birisiyim ve bu olay hosuma gidiyor. Kafama göre takılıyorum. androide sürekli kasan takılan evlat muamelesi yapmamalıyız bence. Kullanmayı bilirsen rahatca kullanırsın. Lg g4 alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Seneye bende almayı planlıyorum. Bu telefon beni goturur daha :D korkmayın androidden

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
3 sene güncelleme istiyorsan sony ye yönel onun dışında Android cihaza bakma ben s6 kullanıyorum gayet memnunum g4 de çok güzel cihaz biraz sana kalıyor seçim herkesin zevki telefondan beklentisi farklı

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
G4 daha iyi bir telefon , Samsung öldü bu aralar...

AмσηR@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli bilgileriniz için teşekkürler...