Samsung S5620 Monte Kesinleşti

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Samsung'un dokunmatik ekranlı mobil cihazlar jenerasyonunun Monte kod adlı yeni üyesi firma tarafından da doğrulandı.

Mobil World Congress'e kısa bir süre kala, etkinlikte görücüye çıkması beklenen cihazların detayları da ardı ardına belli oluyor. Bir süre önce hakkında bazı görseller dolanan Monte kod adlı Samsung S5620'nin kesin özellikleri ortaya çıktı.
Web uygulamaları ile ve özellikle de Google servisleri ile tam entegrasyonlu cihaz, birçok kullanışlı widget ile de birlikte geliyor. Sosyal ağlar için biçilmiş kaftan olarak nitelenen cihazın fiyatıyla da kullanıcı dostu olacağı düşünülüyor.
samsung-monte-ofc1265738846.jpg
Tümüyle TouchWiz kullanıcı arayüzü ile donatılan cihaz görsel ve özellik olarak evrim geçirmiş bir TouchWiz sürümüne sahip olacak. 3 inçlik WQVGA ekranın yanı sıra 3.2 megapiksellik kamera S5620'nin unutulmayan özelliklerinden.
Hakkında birçok iddia ortaya atılan cihazın en kesin bilgilerini ise ancak Barcelona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress'te elde edebileceğiz.

:: Cihazın iddia edildiği gibi uygun fiyata üst düzey donanım sağlayabileceğine inanıyor musunuz?

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Samsung Symbian kullandığı sürece benim gözümde giriş seviyesinden yukarıya çıkamaz ne donanımı olursa olsun...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Samsung Symbian kullandığı sürece benim gözümde giriş seviyesinden yukarıya çıkamaz ne donanımı olursa olsun...

Bu cihazın hangi mobil işletim sistemini kullanacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Tüketici dostu bir cihaz olacakmış.
Fiyatı ile piyasayı sarsacak deniyor. Bekleyip göreceğiz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
İnşallah fiyatı 600 -700 civarı olur.:)

kezman_796

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hep aynı modeller biraz şeklini değiştirip piyasaya sürüyolar

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Cihazın iddia edildiği gibi uygun fiyata üst düzey donanım sağlayabileceğine inanıyor musunuz? İnanmıyorum...