Samsung S5233W Star Wi - Fi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm...

Şu Samsung'un telefonu kullananınız varmıdır ? .Baya satış yapmış.Önceden Samsung Corby S3653 Wi-Fi kullanmış biri olarak geyet rahat dokunmatikli,hızlı ve kamerası iyi bir telefondu.

Samsung S3653 Corby Wi-Fi

telcepsams3653w-s.jpg

Şimdi ise bu alttakini düşünüyorum ne dersiniz ? İyi birşeye benziyor.Video film izlerim sürekli,3.0 inch ekran beni idare edermi :D Daha doğrusu şöyle söyleyeyim,diğer telefonlar gibi 3gp yapıp düşük kalitesiz boyutlarda değilde şöyle 640 * 480 video açarmı ? ve net olur mu ?

Samsung S5233W Star Wi-Fi

telcepsams5233k-2.jpg

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Kullanan yok gibi :D

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
abim kullanıyor. telefon gerçekten çook iyi, gayet kullanışlı, corby ile aynı menü tasarımı zaten, şarjı 4 gün gidiyor normal kullanımda, wifi olması harika, ama video film izlerim diyosan bende sana ekran kalitesi pekte iyi değil diyebilirim, yinede pişman olmazsın...

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Samsung S5233W Star Wi-Fi

Dokunmatiği çok çabuk bozuluyor. 6 aylık telefonum Ve şimdi garantide dokunmatiği değişicek..

+ Olarak telefon çok yavaş... Mesela Sol taraftaki widgetlerden 2 tane atarsan masaüstüne telefon donmaya başlıyor. yavaşlıyor. Mesela masaüstündeki widgetlerden birinin yerini değiştiriceksin diyelim. kaydırırken dona dona kare kare kayıyor. eğer masaüstünde widget varsa menüler arası geçişte aynı şekilde oluyor.

sonuç olarak tavsiye etmem. Bende yeni bir telefon alacağım.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
abim kullanıyor. telefon gerçekten çook iyi, gayet kullanışlı, corby ile aynı menü tasarımı zaten, şarjı 4 gün gidiyor normal kullanımda, wifi olması harika, ama video film izlerim diyosan bende sana ekran kalitesi pekte iyi değil diyebilirim, yinede pişman olmazsın...

Sen böyle derken

@http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...px?productId=telcepsams5233w&categoryId=16001

Dokunmatiği çok çabuk bozuluyor. 6 aylık telefonum Ve şimdi garantide dokunmatiği değişicek..

+ Olarak telefon çok yavaş... Mesela Sol taraftaki widgetlerden 2 tane atarsan masaüstüne telefon donmaya başlıyor. yavaşlıyor. Mesela masaüstündeki widgetlerden birinin yerini değiştiriceksin diyelim. kaydırırken dona dona kare kare kayıyor. eğer masaüstünde widget varsa menüler arası geçişte aynı şekilde oluyor.

sonuç olarak tavsiye etmem. Bende yeni bir telefon alacağım.
Sen böyle deyince benim kafam şimdi iyice karıştı :D:D:D

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Arkadaşlar yardım eden etmeyen herkese teşekkürler :)

Samsung Monte Aldım :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...px?productId=telcepsams5620m&categoryId=16001

telcepsams5620m.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hayırlı olsun da o çözünürlükte video açıyo mu ki bu telefon?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hocam videosu fenadegil.320*240 Videolar mp4 formatinda iyi kalitede izleniyor...en azindan bana yetti.:)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yettiyse bişi diyemem ama kastettiğim çözünürlük 640*480di, açıyo mu merak ettim yani:) Mesela n95te 320*240 çözünürlük var ama 640ı açabiliyor.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Yok hayir.mp4 olarak denedim acmadi.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
O fiyata yakın olarak 5800 alabilirdiniz de 640*480i de açıyor. Benim için çoğu yönü monteden üstün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung star wifi dokunmatiği kötü hemen bozuluyor denmiş bn çok üzüldüm bu yoruma Telefonu 3.5 yıldır kullanıyorum gayet iyi şuana kadar sadece arka kapağına .i,zik geldi yani telefon markası önemliş değildir kullanıcı önemlidir !

Bukdr :D tavsiye etmem ama şuan bunun parasına andiroid var onu laın!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben 3 yıldır kullanıyorum dokunmatik bozulmadı internete girebiliyorum ama tek bir sorun var oda internetten indirdiğimiz videoları açmıyor buna çözüm bulan varsa yazsın lütfen...:yes: