Samsung Star S5233W İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Samsung'un en dikkat çeken modellerinden biri olan Star S5233'ün Wi-Fi özellikli modeli olan S5233W, multimedya ve internet seçenekleri ile dikkat çeken bir cihaz olmuş.

Samsung'un cep telefonu ailesinin en dikkat çeken modellerinden biri olan Star'ın Wi-Fi özellikli modeli olan S5233W, cep telefonundan internete girmek isteyenleri hedefleyen bir ürün.
802.11g standardına destek veren bir Wi-Fi alıcısına sahip olan ürün dokunmatik ekrana ve 3.2 MP'lik bir kameraya sahip. Multimedya ve internet uygulaması açısından oldukça zengin olan Samsung Star S5233W'nin menüleri de gayet sade ve kullanışlı.
Wi-Fi üzerinden internete bağlanabilen bu ürünün en büyük eksikliği ise 3G desteğinin olmaması. Samsung Star S5233W'yu yakından görmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

[SDNTV]2009_12_31_Samsung_Star_s5233W[/SDNTV]

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Alacağım inşallah bu ay içinde çok hoşuma gidiyor bu telefon.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güzel bir Ürün İnceleme Fiyatına Görede Makul

Yalnız Bu Fiyata Yakın LG nin 5 MP Lik Kamerası Olan Ürünü Tercih Ederdim Şayet Alacak Olsam

Not: Emre Demiray LG GM735 Ürününüde Test Edip yorumlarsan Memnun Oluruz

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biraz daha fazla fiyata 5800 varken bu telefonu almak bence pekte mantıklı değil, 5800 buna göre çok çok daha avantajlı

plastikman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 aydır 5233w kullanıyorum. Fiyatına göre özellikleri çok iyi bir telefon bence. Wi-fi özelliği çok başarılı olsa da tarayıcısı çok kullanışlı değil, alternatif olarak Opera 5 mini kullanmak daha mantıklı. 3G özelliğinin olmaması beni pek üzmedi, zaten gittiğim çoğu yerde wi-fi ile bağlantı kurabiliyorum. Kamerada flaş bulunmaması bence en büyük ekseği, fakat aydınlık ortamlarda ve gündüz çekimlerinde güzel çekimler elde etmek mümkün. Ayrıca panoramik çekim özelliği şaşırtıcı derecede güzel. Java platformunda çalışan uygun yazılım bulmak çok kolay olmuyor o yüzden telefonda çalışan fazla uygulama bulamadım ben. Telefonla birlikte gelen kulaklık çok kalitesiz ve rahatsız, bir türlü kulağa oturmuyor ve kulaklığı oynattıkça cazırtı cuzurtu geliyor.

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben geçen cumartesl aldım mediamarkt ten 429 tl + 6 taksit ile çok güzel telefon tavsiye ederim doknmatik paneli çok iyi yalnız yanında verilen kulaklık çok dandik.