Samsung s5 vs LG3 Hangini almalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana egoist diyorsan egoist kelimesinin acıklamasını tam oturtamamışsın demektir.

Marka fanboyu degilim.

Olsaydim olumune iOS/Android/Wp ya da SONY/HTC/APPLE/NOKIA fanboyu olurdum.

Yeri gelir LG yi savunurum yeri gelir Sony i yeri gelir Htc yi yeri gelir Nokia ya da Apple'i savunurum.

Tam tersi de olur.

Mesela Lg yi G2 yuzunden begenirken G3 yuzunden bocalamis bir sekilde buldum ben.

Forumdaki mobil/PDA yorumlarimin cogunlugunda 3 ya da 4 tane cihaz oneririm ve bunlarin her biri farkli markalardan olusur.

Kabul SAMeSUNG HATER'iyim.
Tam anlamıyla nefret ediyorum.Ancak bunu diger firmalara yapmiyorum.Sirf bunun icin egoistsin desen yine saygi duyardim.Ama gidip de iPhone 5C onerim yuzunden egoist damgasi vuramazsin.

Ayrica hor gordugun o 5C hala degerli bir cihaz.

Su an iPhone 4S bile yeterli bir iOS 8.1 (Bir iki ayar duzenlemeyle) performansi veriyorsa kusura bakma burada hatalisin.Evet isteyen arkadas parasi varsa 5S de alir.Sadece iPhone stabilitesi oldugundan seviyeyi dusurebiliyorum.Cunku hala androidli amiral gemilerine kafa tutabiliyor.

Rica ediyorum saygi cercevesinde ve uygun bir uslup kullanarak konusunuz.
Arkadaşta Türkçe kelime kullanma özrü var galiba.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşta Türkçe kelime kullanma özrü var galiba.
Sizin için telefondaki klavyemi 3. parti yazılımla değiştim.Klavye türkçe olmayınca (Samsung Klavye).Alışkanlık da yapıyor.Bir de tabiri kibarlaştırsanız.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana egoist diyorsan egoist kelimesinin acıklamasını tam oturtamamışsın demektir.

Marka fanboyu degilim.

Yeri gelir LG yi savunurum yeri gelir Sony i yeri gelir Htc yi yeri gelir Nokia ya da Apple'i savunurum.

Tam tersi de olur.

Mesela Lg yi G2 yuzunden begenirken G3 yuzunden bocalamis bir sekilde buldum ben.

Forumdaki mobil/PDA yorumlarimin cogunlugunda 3 ya da 4 tane cihaz oneririm ve bunlarin her biri farkli markalardan olusur.

Tam anlamıyla nefret ediyorum.Ancak bunu diger firmalara yapmiyorum.Sirf bunun icin egoistsin desen yine saygi duyardim.Ama gidip de iPhone 5C onerim yuzunden egoist damgasi vuramazsin.

Su an iPhone 4S bile yeterli bir iOS 8.1 (Bir iki ayar duzenlemeyle) performansi veriyorsa kusura bakma burada hatalisin.Evet isteyen arkadas parasi varsa 5S de alir.Sadece iPhone stabilitesi oldugundan seviyeyi dusurebiliyorum.Cunku hala androidli amiral gemilerine kafa tutabiliyor.

Hocam bendensiniz samsung hateri

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sizin için telefondaki klavyemi 3. parti yazılımla değiştim.Klavye türkçe olmayınca (Samsung Klavye).Alışkanlık da yapıyor.Bir de tabiri kibarlaştırsanız.
Yazmayı bilmiyorsan burada artistik patinajı yapma.Eğer gerçekten yazma imkanın yoksa da güzel Türkçe mizi mahvetme! Zira forumu takip edenlerin sayısı bir hayli fazla !
Fanboy dediğin şeylere pek değer vermiyorum.
LG hariç tüm cihazlar için ölümüne fanboy olurum dedin.Bu kadar saçma bir şey için kendini heba etme değer mi bir düşün :D

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Marka fanboyu degilim.

Tam tersi de olur.

Aynen kardeşim lütfen biraz kullandığın kelimelere dikkat et. Hater fanboy gibi kelimeleri kullanma. Yaşın kaç bilmiyorum ama 11-12 yaşındaki kızlardan duyuyorum bu tür lafları. Yok belieber hater falan. Türkçemizi düzgün kullanalım. Burada sana kimse noktalama işaretlerine falan dikkat et demiyor. En azından kullandığın kelimeleri Türkçeleştir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@3310 @pinterest Şu tartışmayı bitirelim artık?.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konu uzamışta uzamış tartışmalarda olmuş ne güzel, S5 ve G3 ile ilgili sorularını ilgili konuya veya kulüplerede sorabilirsin ekstra konular açmıyoruz.

Hazır burdayken benim tercihim G3 olurdu, hani derler ya para verselerde kullanmam işte samsung'un S serisini o kadar sevmiyorum ama note serisi desen bayılırım.

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/381551-1500-tl-ustu-akilli-telefonlar.html
http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/383702-telefon-tavsiyesi-bolumune-konu-acmadan-once-okuyun.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...