Samsung s5 cam kasa komple dağıldı

adamkingbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar iyi geceler benim telefonum bi çocuğu kurtarmaya çalışırken arabanın altında kalıp kırıldı .. camı tuz oldu ve kasa azcık yamuldu .. kasa fiyatlarına baktım 50 70 arası sevindim oh dedim birde öğrenmemmi lcd ekran pahalıymış benim maddi durumum yeterli değil 400 500 lira okuyorlar .. nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olsun bi arkadaş bana napabilirim

adamkingbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
moderetör arkadaşlar siz yardımcı olun bari bilgisi olan varmı sorunsanıza ofise :)

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
İçindeki diğer yapılar kartlar sağlam mı? Daha ucuza ancak çakma yada çıkma parçalar takabilirsin bu da birebir eskisi kadar iyi olmayabilir.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
keşke telfonu alırken kasko yaptırsaydın.. Geçmiş olsun :( Ama benim görüşüme göre çocugun hayatını kurtarmışsınız vallahi sizin gibiler zor bulunur.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Sağol dostum yapmam gereken yaptım telefon gitti bakacaz artık

Siz cidden doğru seçimi yapmışsınız bir hayat için malınızı feda etmişsiniz resmen. Bir ocak sönebilirdi ve o aile perişan olabilirdi o ölen kişi geri gelmez ama telefon v.s geri gelir diyebilirim.

evet sizi biraz maddı sıkıntıya sokabilir. Cihazı tekrar satın alabilrsin ama Büyük sevap işlediniz :)