Samsung S4 vs İphone 5 Arasında kaldım

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok araştırdım Samsung'un performans açısından yüksek olduğunun farkındayım ama iphone kardeşim buda bir asaleti var diyenlerde kafamı alt üst etti ikisinden birini alacağım 2 haftadır kafam çok karıştı sizin yazdıklarınızıda inceledim ama bir konu açayım birde burada fikir yürütelim istedim.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uygulamalarımı parayla alırım, müziğimi filmimi satın alırım diyorsan iPhone al. Ama iPhone istemezsen S4 alma, HTC One al. Biraz araştırırsan HTC One'ın S4 ve iPhone 5'in iyi özelliklerine sahip olduğunu görebilirsin. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iPhone 5 belki de iPhone serisinin en sorunlu telefonu. Ben iPhone 5 kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum. Ha 3-5 ay beklerim, 5S çıkar o zaman onu düşünürüm dersen ben de bekle derim. En azından plastik telefon kullanmamış olursun.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPhone 5 derim :) iOS herşeyi ile öne geçiriyor zaten

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 5 sahibiyim bir an önce eskitip s4 almak istiyorum.
İphone eksileri
Ekran diğer telefonlara göre çok küçük
Kamera gece çekimlerinde yansıma var
Kasa çok çabuk çiziliyor
KApalı bir sistem

Artıları
App store
Stabilite ve hız
Ufak avuçiçine sığıyor oluşu

S4'ü anlatmaya gerek yok zaten anlatılmaz yaşanır
:thumbup:

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bu karmaşa burada daha beter bi hal aldı ? ben Hakkı Alkanın yorumunu merak ediyorum abi o ne derse onu yapıcam bu konuda samimiyim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşım Galaxy S4 aldı. Telefonu tutması çok rahat. İlk elime aldığımda 5 inç olduğuna inanamadım. Oldukça hafif geliyor ve ince. Ekranının görüntüsü bir başka. Performans olarak zaten açıklama yapmaya gerek yok sanırım. iPhone 5'i de görmüş, denemiş biri olarak söyleyebilirim ki ikisi arasında kaldıysan kesinlikle Galaxy S4 almalısın.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Android S4'ü öldürüyor be dostum iOS şimdi S4 üzerinde olacaktı hayal edin :P

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
5 in asaleti yok, 4S i tercih ederim iPhone alacaksam
S4 ise yazılım, donanım olarak iyi fakat dış kaplaması çok basit, dışını sorun etmem diyorsanız sıkıntı yok
HTC One ve Sony Xperia Z' yi inceleyin yahut Sony Honami' yi bekleyin buna değer

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bu arada illa Android alacaksan HTC One M7 al derim youtubeda iyice bak karşılaştırmalara :)

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows phone 8 sevmiyorum bu arada htc one da pek hoşuna gitmiyor yani ikilemdeyim ve dahada kafam karıştı konuyu açtıktan sonra ne yapacağım bilmiyorum :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
şu ios kapalı diyenler bir yazsın da kapalı kısımlarını bilelim hak verelim widget diyecekseniz halledildi hareketli duvar kağıdı mı gerk yok olanları görüyoruz kasım kasım kasılıyor cihazlar ana sayfaya dönerken

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok komik bir soru olmuş, tabii ki s4. ayrıca iphone un ne asaleti varmış hem donanım olarak hem de uygulama çeşitliliği olarak iphone 5e 5 basar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende s3 var abimde htc evo 3d var abim htc tavsiye ediyor ben de oyle benim telefonu masaya koyarken çiziliyor abim hareket halindeki dolmuşdan dusurdu cami bile catlamadi... bak ekran kalitesi htc ses htc malzeme kaliteai htc drop testlerde htc samsung ise sadece donanim ozelliklerini ölçen testlerde htcden biraz yuksek bir de s view cover diye bir kilifi var o da hos olmus bence bir daha düşün

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben HTC almam hocam ikilemdeydim oda geçti zaten o kılıfınıda alacağım çok başarılı bir telefon ben zaten dikkatli kullanırım telefonu olacakta olur ayrıca önüne geçemeyiz ki..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Htc önyargısi neden guncelleme mi ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir de lumia 928 cikacak yeni Windows 8 de guzellesiyor gitgide onu da dusunebilirsin

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ve sony bana yakın gelmiyor yani S4 beni çok etkiledi kasası ne olursa olsun çok etkileti Buz beyazı rengi ve akıllı kılıfı ile gerçekten çok ektilendim yalnızca buda değil HTC ve Xperia Z iphone 5 ile kıyasladığımdada güç, performans ve kullanım detayları smart scrool vs çok etkilendim tercihim samsung s4 yönünde olacaktır, teşekkürler.