İrResistible-1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu yazıyı yazmamın sebebi insanların Samsung un Devrim niteliğinde birşey yaptıgını sanmasıdır arkadslar 8 Çekirdekli İşlemcili Telefon Çıkardıklarını Sanıp Yanlış Seçim yapmamaları İçin Yazıyorum Bu yazıyı.
Exynos 5 Octa'Nın 8 Çekirdekli İşlemcisi:
Bu İşlemcide Toplam 8 Çekirdek Var Ama Durum Biraz Karışık ve insanları yanıltmaya yönelik.
İşlemcide 4 Tane CORTEX A 15 1.6 GHZ DE Çalışan Performans Gereken İşlerde devreye giren Çekirdekler.
Ve
İşlemcide 4 Tane CORTEX A 7 1.2 GHZ De çALIŞAN Güç Tasarrufu Sağlayan Çekirdekler Var.
Bu Bu Çekirdekler 2 Farklı Grup Ve 2 Grup Asla Aynı Anda Devreye Girmiyor.
Yani İşlemci Asla Aynı Anda 4 Çekirdek in Üstüne Çıkmıyor.
Ama SDN Forumda Bile Şimdiden Görmeye başladım samsung amacına ulaşmış sanırım Bir 8 Çekirdek Muhabbetirdir gidiyor ve buda benı Aşırı Rahatsız Ediyor.
Peki Samsung Neden 8 Çekirdek yerine Çekirdeklerin Kendı GHZ hızlarını ayarlamalarına izin vermedi de fazladan 4 Çekirdek Ekledi ?
İnsanlara 8 Çekirdekli Telefon Yaptık Diğerlerinden 2 kat üstün gibi bir izlenim bırakmak ve çoğu insanı yanıltarak telefonu almalarını sağlamak için !
İnşallah yardımcı olabilmişimdi herkezin bilinçlenmesini istiyorum bu konuda![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Exynos 5 Octa'Nın 8 Çekirdekli İşlemcisi:
Bu İşlemcide Toplam 8 Çekirdek Var Ama Durum Biraz Karışık ve insanları yanıltmaya yönelik.
İşlemcide 4 Tane CORTEX A 15 1.6 GHZ DE Çalışan Performans Gereken İşlerde devreye giren Çekirdekler.
Ve
İşlemcide 4 Tane CORTEX A 7 1.2 GHZ De çALIŞAN Güç Tasarrufu Sağlayan Çekirdekler Var.
Bu Bu Çekirdekler 2 Farklı Grup Ve 2 Grup Asla Aynı Anda Devreye Girmiyor.
Yani İşlemci Asla Aynı Anda 4 Çekirdek in Üstüne Çıkmıyor.
Ama SDN Forumda Bile Şimdiden Görmeye başladım samsung amacına ulaşmış sanırım Bir 8 Çekirdek Muhabbetirdir gidiyor ve buda benı Aşırı Rahatsız Ediyor.
Peki Samsung Neden 8 Çekirdek yerine Çekirdeklerin Kendı GHZ hızlarını ayarlamalarına izin vermedi de fazladan 4 Çekirdek Ekledi ?
İnsanlara 8 Çekirdekli Telefon Yaptık Diğerlerinden 2 kat üstün gibi bir izlenim bırakmak ve çoğu insanı yanıltarak telefonu almalarını sağlamak için !
İnşallah yardımcı olabilmişimdi herkezin bilinçlenmesini istiyorum bu konuda
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)