Samsung s3 şarj süresi ????

xxtuncay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha bugün samsung s3 aldım ve kaç saat şarjda tutmalıyım.Ayrıca günlük kullanımda 0 a degılde % 10 a geldıgınde taksam daha mı iyi verim alırım acaba telefondan yoksa 0 lansada bişi farketmez mi şimdiden teşekkürler.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
İlk gün şarjını tamamen bitirip sonra telefonu kapatıp en az 10 saat boyunca kapalı şekilde şarj etmek gerektiği söyleniyor.Bende öyle yapmıştım.İlk günden sonra istediğin zaman şarj edebilirsin telefonu.

Lityum iyon piller eski nikel pillere göre performans kaybı yaratmayan ve tamamen boşaltıp full şarj etmek gibi ayrıntılara gerek duymayan piller.Ama ben eski bir alışkanlık olarak her seferinde pili %5 e kadar boşaltıp sonra şarja takıyorum.Yaklaşık 2,5-3 saatte full şarj doluyor.Lityum iyon piller istendiği zaman şarj edilebilir.performans kaybı yaratmaz.Bu pillerin performansını düşüren tek etken zaman.Zaman geçtikçe her pil gibi bu pillerde performans kaybı yaşıyor.

Diğer sorunların için BU KONUYA bekleriz.Konusunda uzman olan arkadaşlarımız her zaman yardıma hazırlar.Bende dahil olmak üzere.S3 ile ilgili sorunlarında yeni konu açmak yerine bu konuya mesaj atman yeterli olacaktır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkurler ... Peki ben sarjı bıtırmeden taktım sarja öyle 10 saat tutsam bı degısıklık olurmu yada pılın omrunde bı degısıklık yaratmıs olur muyum

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle yap bak gece 12 gibi şarja tak sabah 9 da felan çıkar. 1 hafta boyunca hep akşamları dediğim gibi takarsan pilde n verim alabilirsin. % kaçda şarja taktığının önemi yok

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Dolduğunda çıkar işte eskidenmiş o akşam tak sabah çıkar olayı felan :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımde yaklaşık 3 ay önce aldığım s3 telefonum var bugunlerde ekstra bişi yapmadığım halde sarjı daha çabuk bitiyor ve çok çok çok daha geç doluyor ne yapmalıyım ?