Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar nedir bu sarj sorunu orjinal sarj aletleri hemen bozuluyor 2.degistirisim elcktro worldden almasam diyecem ki orjinal degil ama elecktrodan alıyorum en fazla 1 hafta dayanıyor nedir bu sorun ya
Bende de sıkıntı olmadı 7-8 aydır kullanıyorum , ama o sarj aletiyle bağlı olan usb kablosu bazen sıkıntı çıkarabiliyormuş değiştirme durumunda tekrar şikayet eden görmedim
Bana da evdeki bir sorundan gibi geldi hocam.Ya da o kadar kötü bir şansın var ki aldığın şarj aletlerinde sorun var.Büyük ihtimal evdeki prizden kaynaklanıyor.Tabi eğer tüm ilişkileri düşünürsek telefonda da olabilir
S3 ile ne ilgisi var ki S3 rezilliği diye başlık atılıyor? Kullanmayı bilmiyorsanız kullanabileceğiniz telefonlara yöneliniz, 3310 gibi. her sorunda da rezillik v.s. gibi sıfatlarla, milyonların kullandığı telefonlara çamur atmayın.
1 yıldır PC'nin yanındaki prize takılı, sürekli ayağımın altında ve hiç çıkarmadım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Hatta başka Samsung marka cihazları da bendeki S3 şarj cihazıyla şarj ediyorum. Bu şekilde tahminimce 8-10 yıl daha sorunsuzca çalışacaktır. Ya çok şanssızsın (elektronik anlamında) ya prizlerde sıkıntı var ya da epey bir kötü kullanıyorsun.