Samsung s3 mini (I8190) sorunlar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aref

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese merhaba

ilk sorum şu şekilde bu telefonu kullananınız varsa telefonu ne sıklıkta kullanıyorusunuz ve sizde şarjı ne kadar gidiyor?

ben daha yeni aldım herşeyinden memnunum yalnız şarj olayı canımı sıktı günlük ortamala kullanım ile akşamı zor ediyorum. gün içinde ya mobilden internete bağlıyım veya kablosuzdan. arka tarafta çalışan programlarda bir tek whatsapp açık onda da sürekli konuşma halinde değilim biri bişey yazarsa cevap veriyorum müzik dinlemiyorum video izlemiyorum ama şarj 24 saat bile gitmiyor bu normalmidir ?

ikinci soruma gelicek olursak; ben telefonu biraz hor kullanan bi insanım. telefon zarar görmesin diye ekrana film kaplattım ve kapaklı bi kılıf aldım. yalnız bi arkadaşımın söylediğine göre samsung amoled ekranlarda film kullanılmasını tavsiye etmiyormuş, ekranın ömrünü kısaltacağı gibi zaten amoled ekranlar çizilmez ekranlardır film kullanmanıza gerek yok diye bi yazı okumuş varmıdır bunun aslı astarı filmi sökeyim mi ekrandan.

daha filmi kaplatalı 3 gün oldu 2 yerinde zedelenme var. film olmasa ekran çizilirmiydi acaba merak içindeyim. haydi samsung canavarları aydınlatın beni :))

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlk soruna gelirsek gayet normal :) ikinci sorun hakkında öyle bir şey duymadım. Pek tabiki de kaplattırırsın. s3 kullanıyorum ilk aldığım günden itibaren ekran filmi yok. Ama çok böyle gözle görülür bir çizikte yok. Sadece küçük kılcallar mevcut o da olur o kadar :)

aref

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende pek inanmak istemedim zira film ekranı niye bozsun ki yalnız 1000 kere bilsen de 1 bilene danışmak en iyisi sanırım...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şarj olayı ortalama 1 gün normal şarzı en fazla etkileyen ekran parlaklığıdır karanlık ortamlarda parlaklığı kısarak, güneş ışığı altında açarak batarya süreni uzatabilirsin en basit. Amoled ekran çizilmez diye bişey yok çizilmeye dayanan cam vardır gorilla glass vs ki o bile çiziliyor yani film+kılıf kullanmak en mantıklısı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bendeki ufak bir sorun ama sormak istedim. Benim s 3 mini ekran koruyucum da Dolaşım isminde ve Ev ismi altında 2 tarih ve saat gözüküyor. ben telefonumda tek saat istiyorum 2. sini nasıl kaldırabilirim. ( çok şey denedim ama olmadı )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bendeki ufak bir sorun ama sormak istedim. Benim s 3 mini ekran koruyucum da Dolaşım isminde ve Ev ismi altında 2 tarih ve saat gözüküyor. ben telefonumda tek saat istiyorum 2. sini nasıl kaldırabilirim. ( çok şey denedim ama olmadı )

o widget'in üzerine basılı tutup yukarı sürüklediğinizde yukarda bir tane çöp tenekesi çıkar onun üzerine bırakın. Daha sonra uygulamalardan widgetlere gelip tek bir saat widgeti bulup onun üzerine basılı tutup ekrana yerleştirebilirsiniz. Sizin ekranda kullandığınız saat çift saattir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefona ne olduysa ekran artık yan dönmüyor sensör bozuldu sandım ama kamerada ekranı dönderiyor fakat mesajlarda videolarda resimlerde ekran dönmüyor video acınca otomatik dönder modu kapalıyken bile var olan dönderme secenegi de kayboldu acil yardım lazım ne yapabilirim!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben de s3 mini kullanıyorum. telefon arama yapmıyor. numarayı aramaya başlıyor 15-20 saniye bekledikten sonra arama sonlandırıldı diyor. kimseyi aramıyor. bunu 3-5 defa deniyorum ondan sonra arama yapıyor. ayrıca arayan da ulaşamıyor. mesaj atmıyor ve mesaj almıyor. bir süre sonra bu saydıklarımı yeniden denediğimde yapıyor. telefonum paralel ithalat ürün. betpa garantili. servise gönderdim. bişey yok diye geri gönderdiler. root lu değil. kaçak göçek değil. fabrika ayarlarına defalarca döndüm çözüm olmadı. yardımcı olacak varsa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu arama sorunu bende de var, rehbere kayıtlı olmayan bir numarayı aramıyor, kaydedince arıyor, ve bu sorun olduğu zamanlarda bankadan gelmesi gereken mesajlarım gelmiyor, restart atsam da düzelmiyor, bi zaman sonra kendiliğinden düzelmiş oluyor, bunu etkileyen nedir, ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s3 mini kullanıyorum benim sorunum teldeyken tel mobil servisteyken faceden mesaj gelmiyor ama wifi servise aldığım zaman mesajlar ardarda geliyor buna nasıl bir çozüm bulabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkaşlar bende s3 mini kullanicisiyim telefondan dillere girdim yanlişlikla bir dil indirdim sonra iptal edip durdurdum o günden bei telefon hata veriyor nasil düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim daha önemli bir sorunum var dün akşam telefonu elimi aldım solunda ufak pembe bir iz fark ettim bugün telin ekranının yarısı kapkara oldu yarın servise götüreceğim hiçbir şey yapmadım telefonda çizik iz vs bile yok inşallah masrafı kullanıcı hatası diye bana yüklemezler çünkü sorduğum bazı kişiler öyle dedi canım çok sıkıldı neden oldu anlayamadım:((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun arama yapmaması androit işlemciden kaynaklanıyor. böyle durumlarda telefonunuzu kapatıp açmanız sorunu çözecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefonla çok uğraşıyorum 1 günü zor ediyorum şarj az gidiyor katılıyorum ama fakat diğer konuya katılmıyorum ekrana bişey yapmaz film ayrıca s3 mini çilizmez ekran yok tüm amoled ekranlar çizilmeye karşı dayanıklı değildır ben 1 kere çizdim akıllandım şimdi filmle kullanıyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonu s 3 mini çok memnunum ama bu günlerde biraz yavaşladı neden bi sorum daha var. ekranım-nda sürekli alt yazı geçiyor onu nasıl kapatırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi ya bende telefonu yeni aldım ama maalesef kablosuz ağdan tarıyorum benim iterneti görmüyor ne yapabilirim ?? ama çokk acill

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş benimde s3 mini vardı ekranda iki daire lekesi vardı yolladım servise genpa garantili olduğu ve kullanımı 29 günü doldurmadığı için cihaz değişimi verdiler şimdi telefonu bekliyorum:cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdşlar bnde yeni aldm teli bi ay olmadı. bgun elime bi aldm ekranın tam ortasda ince dümdü bi çizgi var teli ortadan bölmüş gbi üst tarafı krem rengi gbi alt tarafı beyz. ilk önce ekranımdan çzgiler gçmeye başlamştı kaapatp actm o düzeldi şimdi ddgm sarı çzgi kaldııı :( tel s3 mini. acaba ekran jelatinine toz kaçtıda o mu yapıo ?

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkdşlar bnde yeni aldm teli bi ay olmadı. bgun elime bi aldm ekranın tam ortasda ince dümdü bi çizgi var teli ortadan bölmüş gbi üst tarafı krem rengi gbi alt tarafı beyz. ilk önce ekranımdan çzgiler gçmeye başlamştı kaapatp actm o düzeldi şimdi ddgm sarı çzgi kaldııı :( tel s3 mini. acaba ekran jelatinine toz kaçtıda o mu yapıo ?
Zaman geçmeden garantiye yolla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herkese meraba.

bn s3 mini kullanıyorum oyun indirirken 43 hatası diye bi şey veriyor.

ondan önce paket ayrıştırma hatası weriyodu format attırdım şimide 43 hatası weriyor sorunu bilen varmı aynısını yaşayan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blush:arkadaşlar s3 mini kukllanıyorum akşam itibariyle tüm güncellemeleri kur diye bir seçenek geldi tamam dedim şimdi telefon hiçbir numarayı aramıyor mobil ağa erişilmiyor diyer sorun nedir, nasıl düzeltirilir acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntı benim telefondan da var. kapatıp açtıktan sonra arama yapıyor ama her defasında da aç-kapat yapamıyorsun. ne yapmak gerekiyor. servis herşey normal diyor nasıl iş ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım merhaba bende s3 mini var netten video indiremiyorum indirmek icin tıklandığımda bana izlettiriyor ne yapacağımı bilemedim önerileriniz icin simdiden Teşekkürler saygılar.

S

S3 kulanicisi

SDN Okuru
Ben s3 mini kullanıyorum
Arama yaparken
Dit dit diye otuyor ama mesaj atıyor
Ve internete giriyor
Ama arama yapmıyor
Sorunun cevabi bilen soylesin lütfen