Öncelikle yardımcı olabilmeniz için detaylı şekilde anlatacağım. Arkadaşlar telefonumun markası Samsung Galaxy S3 - telefonum aniden kapandı ve sürekli kendini resetlemeye başladı. Sanırım buna brick olma diyorsunuz. Yaklaşık 3-4 gün şarj doldurdukça yani güç aldıkça hep kendini resetledi ve açılmadı asla. Telefonu zaten değiştirecektim benim için önemli olan içindeki VERİLERDİ bu yüzden format atmak istemiyordum. Bir arkadaşım bir kaç şey söyleyeceğim dene kendine gelir dedi. Komutları aynı anda (ses kısma, home ve güç) tuşuna basmamdı. Bastım ekran geldi fakat uyarı vardı yolunda gitmeyen şeyler olabilir diye onaylamadan kapattım ekranı. Daha sonra ( ses açma, home ve güç tuşuna) basmamı söyledi. Bastım hiçbir şey onaylamadım kapatma tuşuna bastım kapanmadı kapanmayınca bataryayı çıkardım bende. Tekrar bataryayı takınca ekranda sabit şekilde SAMSUNG yazdı ve kaldı öyle. Telefoncuya götürdüm bataryayı kontrol ettik önce yeni bir batarya denedik açılmadı SAMSUNG yazılıydı hala. Anlattım yaptıklarımı verileri nasıl alabilirim dedim, bu konudaki bilgisi yeterli miydi bilmiyorum, bana o tuşlara bastıktan sonra bataryayı çıkartmamın telefonu çöktürmüş olabileceğini ve format atmadan düzelmeyeceğini söyledi. Format attırmadım. Telefonumu değiştireceğim telefonda değilim fakat içindekileri almam gerek... Yakın zamanda ailemden birini kaybettim ve içindeki medyalarda ona ait anılarımız, fotoğraf, videolarımız vardı. Benim için önemli yani bir yolu varsa lütfen yardımcı olun. Araştırırken Dr. Fone For diye bir geri getirme programı gördüm işe yarar mı pc ye kurmam veya başka bir yöntem var mı?