Downloading do not turn off target da kalıyor öyle yaptımmı seçenekler gelmiyor home volume down ve kapat yaptım kalıyor dondu öyle serviste çözülme şansı varmı?Telefonu recovery modda açıp wipe cache yapıp deneyin. Yine açılmazsa wipe cache ve wipe data yapın ve telefonu açın.
Not: wipe data yapınca telefondaki uygulamalar ve fotoğraflar silinir.
İçerikler silinir mi?Ve kendm çözemezmiym?benzer bir sorun yaşamıştır garantiye gonderdim 2 günde hallettiler haberin olsun
Downloading do not turn off target da kalıyor öyle yaptımmı seçenekler gelmiyor home volume down ve kapat yaptım kalıyor dondu öyle serviste çözülme şansı varmı?
Şuanda kies ile güncelleme yaptım br yabancı forumdan öğrendğim kadarıyla güncellerim konuyu ve link atarım çözümü olursaSiz download moda almışsınız. Recovery mod için diğer ses tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin.
Recovery için ses açma+home+açma tuşlarına basmak gerekliydi hatırladığım kadarı ile.
edit:çözdüm kies ile güncelledim 4.3 oldu bazi şyler silindi ama olsun teşekkürler.şuanda kies ile güncelleme yaptım br yabancı forumdan öğrendğim kadarıyla güncellerim konuyu ve link atarım çözümü olursa