Samsung S3 ACİL

elental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TELEFONUMA GÜncelleme geld fakat güncelle dedikten sonra telefon açılmıyor samsung logosu ekranda kalıyor yanıp sönüp güncelle dedikten sonra oldu

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Telefonu recovery modda açıp wipe cache yapıp deneyin. Yine açılmazsa wipe cache ve wipe data yapın ve telefonu açın.

Not: wipe data yapınca telefondaki uygulamalar ve fotoğraflar silinir.

elental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu recovery modda açıp wipe cache yapıp deneyin. Yine açılmazsa wipe cache ve wipe data yapın ve telefonu açın.

Not: wipe data yapınca telefondaki uygulamalar ve fotoğraflar silinir.
Downloading do not turn off target da kalıyor öyle yaptımmı seçenekler gelmiyor home volume down ve kapat yaptım kalıyor dondu öyle serviste çözülme şansı varmı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=451167]elental[/MENTION] benzer bir sorun yaşamıştır garantiye gonderdim 2 günde hallettiler haberin olsun

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Downloading do not turn off target da kalıyor öyle yaptımmı seçenekler gelmiyor home volume down ve kapat yaptım kalıyor dondu öyle serviste çözülme şansı varmı?

Siz download moda almışsınız. Recovery mod için diğer ses tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin. :)

Recovery için ses açma+home+açma tuşlarına basmak gerekliydi hatırladığım kadarı ile.

elental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz download moda almışsınız. Recovery mod için diğer ses tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin. :)

Recovery için ses açma+home+açma tuşlarına basmak gerekliydi hatırladığım kadarı ile.
Şuanda kies ile güncelleme yaptım br yabancı forumdan öğrendğim kadarıyla güncellerim konuyu ve link atarım çözümü olursa

elental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanda kies ile güncelleme yaptım br yabancı forumdan öğrendğim kadarıyla güncellerim konuyu ve link atarım çözümü olursa
edit:çözdüm kies ile güncelledim 4.3 oldu bazi şyler silindi ama olsun teşekkürler.