ohooo nerdeyse herkes yükledi sen yeni bunu soruyon
ben yükledim şuan 4.1.2 ingilitere romunu kullanıyorum
türkiye romu ne zaman çıkar? bilgisi olan var mı?
Türkiye romu geçen hafta çıktı otomatik güncellemede bazı arkadaşlarıma geldiğine şahit oldum ancak şu an için bazı kullanıcılara gözükmüyor ki buna benim telefonum da dahil.
ben Türkiye'de yaşıyorum telefonu Türkiye'den aldım ve ben şuan da 4.1.2 kullanıyorum odin'le falan yüklemedim otomatik güncellendi istersen ekran görüntüsüde ekleyebilirimTürkiye romu değildir o kardeşim.. Türkiye de olan ama başka bir ülkenin romunu kullanan yerli arkadaşlarımdır onlaranlayacağın Türkiye 4.1.2 çıkmadı daha , zaten çıkar çıkmaz forumda paylaşıcağımdan kuşkun olmasın.. sabır sabır ya sabır
![]()
ben Türkiye'de yaşıyorum telefonu Türkiye'den aldım ve ben şuan da 4.1.2 kullanıyorum odin'le falan yüklemedim otomatik güncellendi istersen ekran görüntüsüde ekleyebilirim
arkadaşlar selamlar. yurtdışı s3 üm vardı klon imesi vardı odin ile 4.1.2 ye yükselttim sonra şebekem gitti. telefoncuya verdim 100 tl karşılığında pasaporta işlettim şimdi telefonum kayıtlı şekilde. peki şimdi tekrar odin ile 4.1.2 ye yükseltsem şebekem yine gider mi? yardım lütfen...
Dostlar Allah Rızası için yardımcı olun bana ya ben Polonya Custom rom kurdum odinle vede telefon sapıttı Jelly bean 4.1.1 dönmek istiyorum googlede araştırdım Sammobildan indirdim türkiye romunu 4.1.1 odinle flashladım fakat odinde FAİL diye hata verdi eski sürüme nasıl geri dönebilirim Acil Yardım mesaj atamıyorum herseyi yaptım servisede vermek istemiyorum çünkü calısıyorum vaktim vede telefonumda yok baska yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
bende bugün buraya mesaj yazdıktan sonra ana bant sürümünü google üzerinden arattım ama sonuca ulaşamadım onun yayınlandığı siteyi verirsen ben bakar sana hangi ülke romu olduğunu söylerim madem öyle diyorsun bizde öğrenelimArkadaşım her türkiye den aldığın telefonda Türkiye Rom yüklü olarak gelecek diye bir kural yok.. ben sammobile dan hergün takip ediyorum.. muhtemelen ana bant sürümü farklı olacaktır.. ana bant sürümünü yazar mısın buraya , ki hangi ülke romu olduğunu çıkaralım![]()
şuan 4.1.2 romları arasında en stabil rom İngiltere romudur..
Bende Polonya sürümü mevcut Link atarsan bende ingiltere sürümünü yüklemek isterim
http://forum.shiftdelete.net/samsun...00-ingiltere-4-1-2-resmi-kies-surumu-rom.html burdaki linkten indirebilirsinh..
Wallah tüm sorunlarıma hızlıca yetişiyorsun çok sağol =)
bende bugün buraya mesaj yazdıktan sonra ana bant sürümünü google üzerinden arattım ama sonuca ulaşamadım onun yayınlandığı siteyi verirsen ben bakar sana hangi ülke romu olduğunu söylerim madem öyle diyorsun bizde öğrenelim
Dostum benim telefonumda şuan I9300XXELLA yüklü , yani ingiltere resmi romudur.. sende yazarsan senin telinde hangisi olduğunu araştırır sonucu burdan yazabilirim..
ya da şöyle yapabilirsin , allta paylaştığım linkte s3 e ait tüm romlar mevcuttur.. 4.1.2 romların modem sürümlerine bakarak hangi ülke romunu kullandığını öğrenebilirsin.. VERSION kısmı altında yazıyor..
bu sabah itibariyle 4.1.2 türkiye sürümünü kies aracılığıyla telefonuma yükledim çoklu pencerenin nasıl kullanıldığını çözemedim ....