Samsung S3 4.1.2

Tasbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 jelly beanı s3 e odin ile yükleyen var mı arkadaşlar?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ohooo nerdeyse herkes yükledi sen yeni bunu soruyon :)

ben yükledim şuan 4.1.2 ingilitere romunu kullanıyorum

Tasbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ohooo nerdeyse herkes yükledi sen yeni bunu soruyon :)

ben yükledim şuan 4.1.2 ingilitere romunu kullanıyorum

Benm Telefona hic guncelleme gelmedi bende 4.1.1 i elle kurdum ama 4.1.2 nin polanya romunu kurucaktm ama garanti disi kalirmi dye Bi dusuncem var bide linkleri verebilirsen sevnrm

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rusya icin çıkan sürümünü kullanıyorum. Gayet hızlı ve stabil geldi bana, yalnızca Kamera ile ilgili ufak bir güncelleme lazım diye düşünüyorum.

Tasbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linkleri verebilir msinz bide turkc dil destegini nasıl yapıcaz ?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şuan 4.1.2 romları arasında en stabil rom İngiltere romudur..

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkiye romu geçen hafta çıktı otomatik güncellemede bazı arkadaşlarıma geldiğine şahit oldum ancak şu an için bazı kullanıcılara gözükmüyor ki buna benim telefonum da dahil.

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum öyle bir şey olsa sanırım sammobile'da gözükürdü

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Türkiye romu geçen hafta çıktı otomatik güncellemede bazı arkadaşlarıma geldiğine şahit oldum ancak şu an için bazı kullanıcılara gözükmüyor ki buna benim telefonum da dahil.

Türkiye romu değildir o kardeşim.. Türkiye de olan ama başka bir ülkenin romunu kullanan yerli arkadaşlarımdır onlar :) anlayacağın Türkiye 4.1.2 çıkmadı daha , zaten çıkar çıkmaz forumda paylaşıcağımdan kuşkun olmasın.. sabır sabır ya sabır :)

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Türkiye romu bir haftaya çıkar... Şuan en stabil İngiltere rom göüküyor ki Türkiye rom çıksa da sanırım İngiltere rom'da kalırım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostlar Allah Rızası için yardımcı olun bana ya ben Polonya Custom rom kurdum odinle vede telefon sapıttı Jelly bean 4.1.1 dönmek istiyorum googlede araştırdım Sammobildan indirdim türkiye romunu 4.1.1 odinle flashladım fakat odinde FAİL diye hata verdi eski sürüme nasıl geri dönebilirim Acil Yardım mesaj atamıyorum herseyi yaptım servisede vermek istemiyorum çünkü calısıyorum vaktim vede telefonumda yok baska yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kimse kusura bakmasinda samsung un pek de umursamadiği ülkelerin başinda geliyoruz ki güncelleme tarihi bile alamayan bir ülkeyiz merak içinde bekliyor herkes. Böyle bir meçhul belirsizlik olabilir mi ya. Diğer ülkeler farz-i misal android 5.0 çiktiği zaman geçiş yapar biz hala 4.1.2 yi bekliyor oluruz. Asil sikinti başka çaremizde yok stabil rom yüklemek istemiyorsaniz. Illa kies le güncellemek istiyorum güncel turkiye romunu ve hala bekliyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selamlar. yurtdışı s3 üm vardı klon imesi vardı odin ile 4.1.2 ye yükselttim sonra şebekem gitti. telefoncuya verdim 100 tl karşılığında pasaporta işlettim şimdi telefonum kayıtlı şekilde. peki şimdi tekrar odin ile 4.1.2 ye yükseltsem şebekem yine gider mi? yardım lütfen...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Türkiye romu değildir o kardeşim.. Türkiye de olan ama başka bir ülkenin romunu kullanan yerli arkadaşlarımdır onlar :) anlayacağın Türkiye 4.1.2 çıkmadı daha , zaten çıkar çıkmaz forumda paylaşıcağımdan kuşkun olmasın.. sabır sabır ya sabır :)
ben Türkiye'de yaşıyorum telefonu Türkiye'den aldım ve ben şuan da 4.1.2 kullanıyorum odin'le falan yüklemedim otomatik güncellendi istersen ekran görüntüsüde ekleyebilirim

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben Türkiye'de yaşıyorum telefonu Türkiye'den aldım ve ben şuan da 4.1.2 kullanıyorum odin'le falan yüklemedim otomatik güncellendi istersen ekran görüntüsüde ekleyebilirim

Arkadaşım her türkiye den aldığın telefonda Türkiye Rom yüklü olarak gelecek diye bir kural yok.. ben sammobile dan hergün takip ediyorum.. muhtemelen ana bant sürümü farklı olacaktır.. ana bant sürümünü yazar mısın buraya , ki hangi ülke romu olduğunu çıkaralım ;)

arkadaşlar selamlar. yurtdışı s3 üm vardı klon imesi vardı odin ile 4.1.2 ye yükselttim sonra şebekem gitti. telefoncuya verdim 100 tl karşılığında pasaporta işlettim şimdi telefonum kayıtlı şekilde. peki şimdi tekrar odin ile 4.1.2 ye yükseltsem şebekem yine gider mi? yardım lütfen...

evet kardeşim klon imeli telefona rom yüklersen ya da güncelleme yüklersen şebeke gidecektir.. çözümü ise romu yükledikten sonra telefonu root edip cwm ile arıza patch ı yükleyip telefonuna kurmak.. bunu yaparsan şebeke gelecektir..

Dostlar Allah Rızası için yardımcı olun bana ya ben Polonya Custom rom kurdum odinle vede telefon sapıttı Jelly bean 4.1.1 dönmek istiyorum googlede araştırdım Sammobildan indirdim türkiye romunu 4.1.1 odinle flashladım fakat odinde FAİL diye hata verdi eski sürüme nasıl geri dönebilirim Acil Yardım mesaj atamıyorum herseyi yaptım servisede vermek istemiyorum çünkü calısıyorum vaktim vede telefonumda yok baska yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

merhaba kardeşim ,
1- indirdiğin rom ile telefonun modeli aynı mı ? neden soruyorum çünkü galaxy s3 modelinde I9305 modelide var , indireceğin romda I9300 olmasına dikkat et öncelikle
2- indirdiğin rom hasarlı olabilir , başka bir ülkenin romunu yükle derim.. forumda 4.1.2 ingiltere romunu paylaştım ben kurdum sorunsuzdur onu indirip odin ile yükle sorunun hal olacaktır muhtemelen
3- odin ile yükleme yaparken usb lerin çıkmadığına veya telefon ile pc nin bağlantısının kopmadığından emin ol..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam teşekkürler Yorumun için Polonya sürümünü yükledim telefona ilk başta sıkıntı yoktu 1 gün sonra telefonum sapıtmaya başladı vede kullanılmıcak kadar stabilliğini kaybetti bende 4.1.1 surumunu indirdim sammobile indirdim 4.1.1 jelly bean nı türkiye romunu odin yardımı ile 4.1.2 yi nasıl kurduysam aynı şekilde bunu da bu şekilde yüklemeye calıstım 4 kere denedim FAİL VERDİ BENDE kpattım bana nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim hocam teşekkürler

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Arkadaşım her türkiye den aldığın telefonda Türkiye Rom yüklü olarak gelecek diye bir kural yok.. ben sammobile dan hergün takip ediyorum.. muhtemelen ana bant sürümü farklı olacaktır.. ana bant sürümünü yazar mısın buraya , ki hangi ülke romu olduğunu çıkaralım ;)
bende bugün buraya mesaj yazdıktan sonra ana bant sürümünü google üzerinden arattım ama sonuca ulaşamadım onun yayınlandığı siteyi verirsen ben bakar sana hangi ülke romu olduğunu söylerim madem öyle diyorsun bizde öğrenelim

Reaksiyon puanı
2,148
Ara tatilde şu romlarla falan uğraşayım tekrar, CM10 kurdum en son daha da ellemedim. Rahat ama bu ya. :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir konu hakkında daha soru sormak istiyorum umarım bilginiz vardır..

S3'ün Başlangıç Animasyonuna Kendi Videomu yada Gif'imi nasıl atarım Aynı şekilde Arkaplandaki hareketli duvar kağıdına nasıl kendi hareketli video yada resimlerimi eklerim?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende bugün buraya mesaj yazdıktan sonra ana bant sürümünü google üzerinden arattım ama sonuca ulaşamadım onun yayınlandığı siteyi verirsen ben bakar sana hangi ülke romu olduğunu söylerim madem öyle diyorsun bizde öğrenelim

Dostum benim telefonumda şuan I9300XXELLA yüklü , yani ingiltere resmi romudur.. sende yazarsan senin telinde hangisi olduğunu araştırır sonucu burdan yazabilirim..

ya da şöyle yapabilirsin , allta paylaştığım linkte s3 e ait tüm romlar mevcuttur.. 4.1.2 romların modem sürümlerine bakarak hangi ülke romunu kullandığını öğrenebilirsin.. VERSION kısmı altında yazıyor..

Dostum benim telefonumda şuan I9300XXELLA yüklü , yani ingiltere resmi romudur.. sende yazarsan senin telinde hangisi olduğunu araştırır sonucu burdan yazabilirim..

ya da şöyle yapabilirsin , allta paylaştığım linkte s3 e ait tüm romlar mevcuttur.. 4.1.2 romların modem sürümlerine bakarak hangi ülke romunu kullandığını öğrenebilirsin.. VERSION kısmı altında yazıyor..

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 burdan bakabilirsin..

heysen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sabah itibariyle 4.1.2 türkiye sürümünü kies aracılığıyla telefonuma yükledim çoklu pencerenin nasıl kullanıldığını çözemedim ....

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu sabah itibariyle 4.1.2 türkiye sürümünü kies aracılığıyla telefonuma yükledim çoklu pencerenin nasıl kullanıldığını çözemedim ....

Önce acık değilse coklu pencere acmayı aktif et. daha sonra yan taraftaki cubuğu ac ordaki uygulamalardan birtanesi tutup ekranın altına veya yukarı doğru surukle