Arkadaşlar gün içerisinde genellikle oyun oynuyorum,sosyal medya oyun oynuyorum kameram iyi olsun isterim.Şarjı uzun gitsin ve uzun süre kullanmak istiyorum.Exynos yüzünden şaşırıyorum ama daha fazla güncelleme olucak.Sizce hangisi?
teşekkürler dostums24 plus fakat elinizde 2.el telefon varsa
6k + telefonunuzun değeri kadar ucuza gelir
Ekli dosyayı görüntüle 193301
Video izlemesine bile gerek yok. S24 + hertürlü daha iyi bir cihaz S23+. Aradaki fiyat farkı verilebilecekse s24+ öneririm ama o kadar harcamak istemem derseniz s23 plusta iyi cihazbence youtubeden bu konuyla ilgili biraz video izle ve ondan sonra karar ver
S24 plus s23 plustan daha ucuza geliyor amazonda.Video izlemesine bile gerek yok. S24 + hertürlü daha iyi bir cihaz S23+. Aradaki fiyat farkı verilebilecekse s24+ öneririm ama o kadar harcamak istemem derseniz s23 plusta iyi cihaz
Samsung Galaxy S24+ almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar gün içerisinde genellikle oyun oynuyorum,sosyal medya oyun oynuyorum kameram iyi olsun isterim.Şarjı uzun gitsin ve uzun süre kullanmak istiyorum.Exynos yüzünden şaşırıyorum ama daha fazla güncelleme olucak.Sizce hangisi?
Nasıl yani24>23 matematik
Matematik telefonun parasını öderken işe yarar.Önemli olan aldığınız telefonun ihtiyaçlarınızı karşılayabilmesidir.24>23 matematik
Birşey sorucağım sen benim önceki foruma da mesaj atmıştın.S24 Plus oyun yönünden zayıf kalır mı S23 Plustan bazı videolarda öyle gösteriliyor?Samsung Galaxy S24+ almanızı tavsiye ederim.
Oyun için alıcaksanız s23 plus veya s24 plus almayın zaten.Birşey sorucağım sen benim önceki foruma da mesaj atmıştın.S24 Plus oyun yönünden zayıf kalır mı S23 Plustan bazı videolarda öyle gösteriliyor?
Hangi telefonu önerirsiniz bu fiyat çapında?Oyun dediğimde pubg falan filan değil yani az fpsli oyunlardır.Ayrıca sadece oyun için kullanmıcam.Sadece izlediğim videoda öyle dediği için sordumOyun için alıcaksanız s23 plus veya s24 plus almayın zaten.
Bu tek telefon için değil herhangi bir şey için olur.Ne alacaksanız amacı doğrultusunda alın ki amaç doğrultusunda hizmet etsin.Telefonu günlük kullanım ve arada oyun oynarım derseniz o zaman alabilirsiniz.Cevabınıza gelirsek açıkçası oyun testleri hakkında bilgim yok fakat genel donanım olarak s24 plus daha iyi.4 gb ram daha fazla olması ekranının qhd olması.Bariz farklardan bir tanesiHangi telefonu önerirsiniz bu fiyat çapında?Oyun dediğimde pubg falan filan değil yani az fpsli oyunlardır.Ayrıca sadece oyun için kullanmıcam.Sadece izlediğim videoda öyle dediği için sordum
sağol dostumBu tek telefon için değil herhangi bir şey için olur.Ne alacaksanız amacı doğrultusunda alın ki amaç doğrultusunda hizmet etsin.Telefonu günlük kullanım ve arada oyun oynarım derseniz o zaman alabilirsiniz.Cevabınıza gelirsek açıkçası oyun testleri hakkında bilgim yok fakat genel donanım olarak s24 plus daha iyi.4 gb ram daha fazla olması ekranının qhd olması.Bariz farklardan bir tanesi
teşekkür ederim.S24+ tabiki. Forumlardaki sözde dehaların yorumlarıyla fikriniz şekillenmesin. Eski Exynos işlemciler yok artık gayet verimli işlemcilere sahip Samsung cihazlar. Koskoca üretim ve planlama mühendisleri bunları düşünmez mi sizce de? Amacınız doğrultusunda karar vermenizi öneririm, ancak bütçe sınırı yoksa 24+ veya 15 Pro alabilirsiniz.