- Reaksiyon puanı
- 282
Bir sürü kötü yorum gördüm özellikle bataryasıyla alakalı. 16.500 TL bütçem var. Sizce almalı mıyım?
Almasanız daha mantıklı olur, S22 ve S21FE alınmaz.Bir sürü kötü yorum gördüm özellikle bataryasıyla alakalı. 16.500 TL bütçem var. Sizce almalı mıyım?
Teknosa da şuan S20FE modeli bulunmakta bütçenize de uygun gibi görünmekte.Bir sürü kötü yorum gördüm özellikle bataryasıyla alakalı. 16.500 TL bütçem var. Sizce almalı mıyım?
iohone oneririmBir sürü kötü yorum gördüm özellikle bataryasıyla alakalı. 16.500 TL bütçem var. Sizce almalı mıyım?
S20FE Android14'den sonra büyük güncelleme alamayacak. S21FE Android 16'ya kadar alacak. Tasarımsal olarak göreceli bir kavram olsa da S21FE daha güncel bir tasarım çizgisine sahip. "Sorun yaşatabilir." cümlesi ucu çok açık olur. Soc anlamında söylüyorsanız. Verimlilik özürlüsü Exynos990'lı modeller bile hala kullanılabiliniyor. SD888-G1 günlük kullanımda pek sorun yaşatmayacaktır.Teknosa da şuan S20FE modeli bulunmakta bütçenize de uygun gibi görünmekte.
S21 FE ve S22 modelleri alınabilir olsada sorun yaşatabilir, ilerleyen zamanlarda.
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Lavanta Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Lavanta Cep Telefonu Samsung Türkiye Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Lavanta Cep Telefonu Samsung Türkiye Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Haklı olabilirsiniz, bütçe yeterli olmadığı için S20 FE modelinin bütçesine uygun olabileceğini yazdım.S20FE Android14'den sonra büyük güncelleme alamayacak. S21FE Android 16'ya kadar alacak. Tasarımsal olarak göreceli bir kavram olsa da S21FE daha güncel bir tasarım çizgisine sahip. "Sorun yaşatabilir." cümlesi ucu çok açık olur. Soc anlamında söylüyorsanız. Verimlilik özürlüsü Exynos990'lı modeller bile hala kullanılabiliniyor. SD888-G1 günlük kullanımda pek sorun yaşatmayacaktır.