Samsung NP-350v5c-s0ctr Ekran Kartı. AMD Readon HD 7670M - Intel HD Graphics 4000

hayalet15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar.

Elimde Samsung NP-350v5c-s0ctr Model laptop var.
Aygıt yöneticisinden, görüntü bağdaştırıcılarına bakınca 2 adet kart görüyorum.
Bunlar:
1- AMD Readon HD 7670M
2- Intel HD Graphics 4000

Neden iki adet kart gösteriyor? Neden oyun açtığım zaman "Intel HD Graphics 4000" gösteriyor da, "AMD Readon HD 7670M" göstermiyor (Örnek:Skyrim)?

"AMD Readon HD 7670M kartın kalitesi iyimidir(bit 256 olaymış iyimiş)?

Cevabınızı bekliyorum, teşekkürler..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
HD 4000, işlemciyle bütünleşik gelen kart. Ayarlardan AMD kartı aktif etmen gerekiyor.

hayalet15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bunu nasıl yapabilirim?
Oyun için söylemiyorum sadece. Laptopun temeli AMD Readon ile çalışsın.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Oyun oynamadığın zamanlarda AMD'yi kapatman ısınma ve elektrik tüketimi konusunda lehine olacaktır. Kullandığım cihazda ön kısımda dönüşüm tuşu var. O şekilde değiştiriyorum ben kartları. Sende de büyük ihtimalle vardır. Yoksa AMD'nin kendi programı üzerinden yapabilirsin.

hayalet15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ettim sorun halledilmiştir. Geçiş tuşunu bulamadım fakat, masaüstüne sağ tıklayınca "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" diy bir seçenek koymuşlar oraya girip "Yüksek Performansı" seçtim.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Tamamdır o zaman :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ama bişi sorcam ben can you run it ten oyun denemek istiyorum fakat orada intel hd gözüktüğü için taşır mı taşımaz mı bilmiyorum bilgisi olan var mı orayı amd ekran kartımı yapmak istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
otomatik moddan manuel e geçirip yüksek performanslıyı aktif hale getirirsen can you run it gibi sitelerde 7670m gözükecektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu laptop şuan tknsada 1700 tl ye satılıyor. Almayı düşünüyorum emsallerinden ucuz gibi geldi. Sizce nasıl tavsiye edermisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç tavsiye etmem sakın almayın benm 2 . leptop hp alacağım oyunları düzgün çalıştırmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de samsung 450v5c-s0e var. mesela mafia 2 açtığımda oyundan çıktğmda butun ekran kıpkırmızı bi şekilde karıncalanıyo , ya da bi assassin s creed brotherhood da işte yerler fılan böyle tek renk gibi oluyo fılan bu pc de yada ekran kartında sıkıntı mı var yoksa bunu düzelteblrmyım? özellkelrne bakldğnda kötü bi pc değil çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen aynen bende de aynı sorun var mafia 2 oynarken ekran kıpkırmızı oldu nedir bunun çözümü yada sebebi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın hp almayasın çünkü hp opengl destekli hiç bir oyunu açmıyor bunu bana bizzat hp destek söledi adamlar satana kadar hiç bişe çaktırmıolar ama bi alıosun pes 13-12 hiçbbiri oynanmıo ATI HD 7670M ekran kartın uyuyo mışıl mışıl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın hp almayasın çünkü hp opengl destekli hiç bir oyunu açmıyor bunu bana bizzat hp destek söledi adamlar satana kadar hiç bişe çaktırmıolar ama bi alıosun pes 13-12 hiçbbiri oynanmıo ATI HD 7670M ekran kartın uyuyo mışıl mışıl
Biraz yavaş salla istersen şu an hp g6 2211et modeli ile yazıyorum bu yazıyı ve hd7670m kart var üzerinde bugüne kadar hiç bir oyunda problem yaşamadım pes serilerinide son çözünürlükte harika oynatıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende hp g6 serisi var ve pes 2013'ü ve Fifa 2013'ü çok rahat oynıyabılıyorum ancak HD Graphics 4000 ve Amd Radeon 7670m var ben herzaman 7670m'i kullanmak istiyorum battlefield 3'ü ultra da oynamam gerekırken high ve ultra karışımı oynuyorum lütfen bu konuda yardım eder mısınız ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bişi dicem abi sen ultrada oynamak istiyon peki laptopun çözünürlüğü buna yetemi bende samsung var 7670m var hiç sorun yaşamadım ben sürücüleri güncel tutuyorum. Bak başımdan geçen olayı anlatayım . Ben laptopa nfs most wanted 2012 yükledim priz takılı değildi. tam şarjdaydı açtım . ayarları low - medium arasına getirdim 25 fps aldım . sonra çıktım bi baktım Şarj %60 bende dedim 1 saat oynadım normalde 1 saat sonunda şarjın bitmesi gerekiyodu sonra anladım laptop güç tasarrufu modundaymış . Ekran kartı gayet idare eder. Rakip olarak geforce 630m den daha iyi 635m dende 640m e yakın bir kart siz sürücüleri güncel tutarsanız bi sorun yaşamazsınız .Ben şuan catalyst 13.6 betayı yükledim gayet sorunsuz gidiyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim lütfen benım Samsung NP-350v5c-s0ctr Ekran Kartı. AMD Readon HD 7670M var ve laptopumda sadece intel ekran kartı görünüyor ve sağ tıkladiğimdada görunmuyor nolur yardımcı olun ya da driver mı yok ona ait windows 8 a ait bildiğiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu laptop u kullanıyorm hiçbir sıkıntısı yok dezavantajı 64 bit 128 yaparsanız hiç sorun vermez maalesef gta 4 oynamıyor mafia 2 dede nvidia ile alakalı bişey yüklüyor ekran kızarıyor ama 2. monitör takarsanız geçer kısacası güzel makine kullanmınızı tavsiye ederim fiyatıda makuldür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardımcı olabilecek bi arkadas var mı benim laptop sorunum ekran ışıgınım kısılması sebebini bir türlü bulamadım ;fakat aygıt yöneticisinden ekran kartlarını devra dışı bırakıp tekrar çlıştırdığımda ışık düzeliyor sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim

Mamodu Niyank

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam mrb konyu hortlatmis olacagim ama.bendrde samsung pc var 7670 m ye gecmiyor oyunlarda ne yapmam lazim bana yardim edermisin oyunlara girince hep intel gozukuyor.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Hocam mrb konyu hortlatmis olacagim ama.bendrde samsung pc var 7670 m ye gecmiyor oyunlarda ne yapmam lazim bana yardim edermisin oyunlara girince hep intel gozukuyor.
oyunun exesine sağ tıklayıp yüksek performans grafik işlemcisiyle çalıştır demen gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program ekle kaldır da kaldır yanında onar var tıkla düzeltir