Samsung Note 7 mi ? IPhone 7 mi ?

Hangisi daha iyi sizce ?

• Samsung Note 7

Kullanılan: 17 70.8%
  • iPhone 7

Kullanılan: 7 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Konu altında yorum yapan üyeler,

İlgili konu nedir?

İphone 7 mi ? Samsung note 7 mi ?

Bunu hayırlatırım. Konu altlarında tartışma yaratmaya varıcak şekilde üyelerin birbirlerini yorumlaması doğru ve kurallara uygun değildir. Yapacağımız yorumlarda birbiriniz değil tavsiye isteyen üyeye tavsiye edeceğiniz cihazları yorumlamanız rica edilir.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Adama bak apple'ı övüp övüp bitirememiş.Apple para veriyor galiba bu arkadaşa :D

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Benim apple'ı ezdiğim falan yok :) Param olsa bende iphone alırım merak etme.Fakat ederi etmeyen telefonada o kadar para verecek kadar keriz değilim.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
iphone 3gs amiral gemisiydi ve zamanıan göre iyi donanımı vardı galaxy grand kıytırık bir model ve yazılımı çok kötü inkar edilemez burda iosun o zamana göre üstünlüğü var
iOSta artık hantallaşıyor öyle olmasaydı 6dan 6se sert bir 1 gb ram artışı ve a8 den a9a devasa güç patlaması olmazdı.

Son düzenleyen moderatör:

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Benim apple'ı ezdiğim falan yok :) Param olsa bende iphone alırım merak etme.Fakat ederi etmeyen telefonada o kadar para verecek kadar keriz değilim.

Ederi etmeyen dediğin telefon hala alınıyor farkında mısın acaba? Ve 5s iOS 11 alacak note 3 te böyle bir destek söz konusu mu? Bunu 3 kez söylüyorum. Kaçıncısında anlayacaksın acaba?

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
iphone 3gs amiral gemisiydi ve zamanıan göre iyi donanımı vardı galaxy grand kıytırık bir model ve yazılımı çok kötü inkar edilemez.
iOSta artık hantallaşıyor öyle olmasaydı 6dan 6se sert bir 1 gb ram artışı ve a8 den a9a devasa güç patlaması olmazdı

iOS 10 public beta 6 kullanıyorum. 9.3.4 e göre telefon o kadar hızlandı ki anlatamam. Bu benim düşüncem değil. iOS 10 gerçekten çok daha hızlı. Sert 1 GB artışını da haklı olarak görüyorum. Android tarafında 4 GB lik telefonlar var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yardimci olmak yerine sürekli kendi aramizda tartisip konuyu baska yerlere cekmenin bir anlami yok. Yeterince icimizi döktük sanirim.

Konu amacini astigi icin kilitlenmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...