Samsung Note 5 ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba

Cep telefonumu tamire verdim ve tamirden sonra ekranda boyluca bir çizik vardı, tamirci ekranın arkasında elektriğin kısa devre yapması sonucu bunun önceden oluştuğunu söyledi, oysaki lens dedikleri ön ekran camı değişmeden önce birşey yoktu.

Özellikle tamir işinde yer alan üyelerden yardım bekliyorum.

Teşekkürler

Nayi
97ADB213-5141-4D41-B739-8052B8890157.jpeg

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Merhaba

Cep telefonumu tamire verdim ve tamirden sonra ekranda boyluca bir çizik vardı, tamirci ekranın arkasında elektriğin kısa devre yapması sonucu bunun önceden oluştuğunu söyledi, oysaki lens dedikleri ön ekran camı değişmeden önce birşey yoktu.

Özellikle tamir işinde yer alan üyelerden yardım bekliyorum.

Teşekkürler

NayiEkli dosyayı görüntüle 39180
Teknik servise götürdüğünüzden eminmisiniz?

Nayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet, phone hospital, istanbul beylikdüzünde

Nayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon aniden kapandı ve açılmadı, garantisi bitmiş olduğundan Phone Hospital’a götürdüm, ilk başta ekranım değişmesi gerektiğini söylediler ve 850 liraya anlaştık, 1 gün sonra arayıp sorunun “görüntü entegresinde” olduğunu ve 650 liraya değişimin yapılacağı söylendi, kabul ettim telefon düzeldi ama ekranda bu çizik var. Kendilerinden olmadığını iddia ediyorlar, tüketici hakem heyeti çözer mi ? Bu arada görüntü entegresi denen bir şey var mı note 5 te?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Telefon aniden kapandı ve açılmadı, garantisi bitmiş olduğundan Phone Hospital’a götürdüm, ilk başta ekranım değişmesi gerektiğini söylediler ve 850 liraya anlaştık, 1 gün sonra arayıp sorunun “görüntü entegresinde” olduğunu ve 650 liraya değişimin yapılacağı söylendi, kabul ettim telefon düzeldi ama ekranda bu çizik var. Kendilerinden olmadığını iddia ediyorlar, tüketici hakem heyeti çözer mi ? Bu arada görüntü entegresi denen bir şey var mı note 5 te?
Resmen sizi dolandırmışlar. Samsung teknik servise o kadar parayı verseydiniz çoktan telefonunuzu sağlam bir şekilde kullanıyor olurdunuz.