Arkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?
Son düzenleyen moderatör:
Note 10 Plus'un s-penini kullanmayacaksan S20 Plus alabilirsin.Arkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?
S-pen önemli değilse kesinlikle s20 plus öneririm. S20 plus hertürlü daha iyi bir cihaz.Arkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?
Ben ikisinin arasında seçecek olsam düşünmeden s20+’ı alırdımArkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?
Neden s20+Ben ikisinin arasında seçecek olsam düşünmeden s20+’ı alırdım
En basitini söylemek gerekirse daha güncel bir cihaz. Daha iyi ekran,performans,kamera,batarya vsNeden s20+
Arkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?
Ikisini de almazdımArkadaşlar merhaba kendime cihaz alacağım ve modeli kararlaştırmıştım note10+ alcaktım fakat dün tanıtılan s20+ kafamı karıştırdı ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yapardınız hangisini alırdınız ?