Samsung mega mı General mobile discovery mi?

Samsung mega mı General mobile Discovery mi

• Kullanılan toplam oy
    22

Black_Mamba67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat / performans olarak hangisini önerirsiniz ? İşletim sistemi , performans , ekran , kamera vs herşeyi düşünerek cevap vermenizi rica ediyorum ve eksileri artılarıyla açıklarsanız sevinirim...

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahmini olarak galaxy mega 1300tl civarı ?

Biraz daha para koy dostum ve pişman olma; Ya LG Optimus G2'al 1600tl'ye - yada biraz daha fazla para koyup s4 al.

Yok koyamam benim bütçem bukadar diyorsan; Sana tavsiyem git LG Optimus G al bırak nexus 4'ü filan artık üretilmiyor telefon adam akıllı.Yada nexus 5 bekle 16GB kap bitane :D

Benim tavsiyem ise; Canın sıkılmasın,uzun süre götürsün diyorsan Galaxy S4 Active al 1600tl' civarı oda. :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Neden her karşılaştırmada gmd var yaf standart oldu da benim mi haberim yok :D Oldu olacak note 3 mü gmd mi deyin güzel bir karşılaştırma yapalım malum gmdye rakip yok maşallah :P

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Z1 mi GMD mi? yoksaaaa
Note 3 mü GMD mi??

Black_Mamba67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahmini olarak galaxy mega 1300tl civarı ?

Biraz daha para koy dostum ve pişman olma; Ya LG Optimus G2'al 1600tl'ye - yada biraz daha fazla para koyup s4 al.

Yok koyamam benim bütçem bukadar diyorsan; Sana tavsiyem git LG Optimus G al bırak nexus 4'ü filan artık üretilmiyor telefon adam akıllı.Yada nexus 5 bekle 16GB kap bitane :D

Benim tavsiyem ise; Canın sıkılmasın,uzun süre götürsün diyorsan Galaxy S4 Active al 1600tl' civarı oda. :)

Kafam iyice karıştı :)

Neden her karşılaştırmada gmd var yaf standart oldu da benim mi haberim yok :D Oldu olacak note 3 mü gmd mi deyin güzel bir karşılaştırma yapalım malum gmdye rakip yok maşallah :P

Gmd birazda hak ediyor gibi karşılaştırmayı piyasaya bomba gibi düştü

Z1 mi GMD mi? yoksaaaa
Note 3 mü GMD mi??

Tabikide gmd :P :P :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kaç kere dedim içip içip foruma girmeyin diye.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hakkaten çok saçma konular açılıyor forumda. Yakında 5s mi GMD mi konusu açılacak diye korkuyorum.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Gençler konuyu eski hesabımı verdiğim arkadaş açtı ama saçma buluyorsanız yorum yazmayın kırıcı olmayın...

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kusura bakmada yanlış yapmışsın ve yanlış düşünüyorsun kardeşim.Neyse,seçim senin.Hayırlı olsun,güle güle kullan.
kardeşim nexsus 4 başıma gelenleri biliyosun ? :) 700 tl ye satınca discovery almak zorunda kaldım
700 tl ye en iyi seçim discovery

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kusura bakmada yanlış yapmışsın ve yanlış düşünüyorsun kardeşim.Neyse,seçim senin.Hayırlı olsun,güle güle kullan.
kardeşim nexsus 4 başıma gelenleri biliyosun ? :) 700 tl ye satınca discovery almak zorunda kaldım

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Biraz biliyorum,ama tam olarak bilmiyorum.Eğer telefonun sorunlu ise 7 gün içerisinde değiştirebilirdin.Gmd,asla Nexus 4'e eşdeğer olamaz.Nexus 4'ten daha iyide olamaz.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biraz biliyorum,ama tam olarak bilmiyorum.Eğer telefonun sorunlu ise 7 gün içerisinde değiştirebilirdin.Gmd,asla Nexus 4'e eşdeğer olamaz.Nexus 4'ten daha iyide olamaz.
kardeşim şuan 2 günden beri kullanuyorum ve tek kelimeyle süper :) kullanmayan herkes ön yarfı ile yaklışıyo nexsus 4 ün ram den başka hiç bir şeyi yok . discovery nin dokunmatiği tüm amiralgemilere kafa tutarcasına iyi
ve nexsus 4 servise gönderdim değişmedi bir şeyde yapmadı ben de satmakzorunda kaldım :
bence herkes discovery i kullansın sonra yargısını yapsın :)

Fiyat / performans olarak hangisini önerirsiniz ? İşletim sistemi , performans , ekran , kamera vs herşeyi düşünerek cevap vermenizi rica ediyorum ve eksileri artılarıyla açıklarsanız sevinirim...
sakın megaya para verme git hemen discovery al geri parasıylada ipad mini alırısn

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kardeşler arada kaldım ferrarimi gmd mi ama gmd daha uygun görünüyo tamam karar verdim gmd

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim şuan 2 günden beri kullanuyorum ve tek kelimeyle süper :) kullanmayan herkes ön yarfı ile yaklışıyo nexsus 4 ün ram den başka hiç bir şeyi yok . discovery nin dokunmatiği tüm amiralgemilere kafa tutarcasına iyi
ve nexsus 4 servise gönderdim değişmedi bir şeyde yapmadı ben de satmakzorunda kaldım :
bence herkes discovery i kullansın sonra yargısını yapsın :)

Merak etme,kullanmama gerek yok kardeşim.Ne mal olduğunu biliyorum çünkü Gmd'nin.
Nexus 4'ün,Gmd'den ram dışında bir artısı yok demişsin.Abartma kardeşim.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

nexus unun başına ne geldi dostum, benim de nexus um var korktum şimdi :D

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merak etme,kullanmama gerek yok kardeşim.Ne mal olduğunu biliyorum çünkü Gmd'nin.
Aslında kardeşim markaya bakarsın hiç bir telefon alınmaz
Valla ben discovery le mutluyum .
Ve herkese tavsiyen boşuna nexsusa s3 HTC öne para vermeyin. Ve discovery lütfen kullanın sonra yorum yapın lütfen rica ediyorum :)

Gerçekten abartmıyorum nexsus 4 eden daha iyi bir his veriyo ve çok hafif performans ise yeterli durumda

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aslında kardeşim markaya bakarsın hiç bir telefon alınmaz
Valla ben discovery le mutluyum .
Ve herkese tavsiyen boşuna nexsusa s3 HTC öne para vermeyin. Ve discovery lütfen kullanın sonra yorum yapın lütfen rica ediyorum :)

Gerçekten abartmıyorum nexsus 4 eden daha iyi bir his veriyo ve çok hafif performans ise yeterli durumda

Boşuna derine inmeye gerek yok kardeşim.Derine insek gene Gmd altta kalacak orası ayrı.Ben markasından dolayı yargılamıyorum.Ben markaya bakmam zaten.Sana hasarlı Nexus 4 geldi diye Gmd'i,Nexus 4'ten üstün tutma.Nexus 4 ile Gmd'i aynı yerde tutmak biraz abes bir durum.Çevremde Gmd kullanan birkaç kişi var.Ayretten araştırmalarım da var.Boşa konuşmuyorum yani.Bir önceki yorumumda da dediğim gibi ''kullanmama gerek yok''.Gmd'yi alanlar işçiliğe razı olacaksa alsınlar.Yoksa almasınlar.İşçilik 0.Daha fazla anlatmama gerek yok.Dediklerin kısmen doğru,ancak hala abartı yapıyorsun.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boşuna derine inmeye gerek yok kardeşim.Derine insek gene Gmd altta kalacak orası ayrı.Ben markasından dolayı yargılamıyorum.Ben markaya bakmam zaten.Sana hasarlı Nexus 4 geldi diye Gmd'i,Nexus 4'ten üstün tutma.Nexus 4 ile Gmd'i aynı yerde tutmak biraz abes bir durum.Çevremde Gmd kullanan birkaç kişi var.Ayretten araştırmalarım da var.Boşa konuşmuyorum yani.Bir önceki yorumumda da dediğim gibi ''kullanmama gerek yok''.Gmd'yi alanlar işçiliğe razı olacaksa alsınlar.Yoksa almasınlar.İşçilik 0.Daha fazla anlatmama gerek yok.Dediklerin kısmen doğru,ancak hala abartı yapıyorsun.
abartmam nexsus 4 den olabilir .ve sen boş koşmuyosun kardeşim yanlış anlatdıysam kusura bakma ben burda sadece gm discoverynin fiyatına güzel bir telefon olduğunu ve bana nexsus 4 den iyi günler yaşattığını anlatmaya çalıştım :) :)
ve burda ben gm yi baz almıyorum

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
abartmam nexsus 4 den olabilir .ve sen boş koşmuyosun kardeşim yanlış anlatdıysam kusura bakma ben burda sadece gm discoverynin fiyatına güzel bir telefon olduğunu ve bana nexsus 4 den iyi günler yaşattığını anlatmaya çalıştım :) :)
ve burda ben gm yi baz almıyorum

Tamam kardeşim.Estağfurullah.Bende Gmd'yi tam olarak kötülemiyorum zaten,f/p telefonu sonuçta hakkını yiyemem.

hasan_poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu iki telefon karşılaştırması çoğu kişiye ilginç gelse de GMD'yi kullanmadan bence yorum yapmamalısınız. Çünkü bu telefon 1400 liralık telefonlar kadar iyi performansa sahip ve tasarımı çok şık. Teknik özelliklerde de megadan çok aşağı kalır yanı yok. Detaylı karşılaştırmayı siz de inceleyin isterseniz ;
http://hadikiyasla.com/komper/1/23,67/samsung-galaxy-mega-63-i9200--vs-general-mobile-discovery-/
bunun aksini söylemiyoruz zaten :)

Tamam kardeşim.Estağfurullah.Bende Gmd'yi tam olarak kötülemiyorum zaten,f/p telefonu sonuçta hakkını yiyemem.
:) aslında discovery gm marrkası altında çıkmasa daha iyi satar :):)