Soru Samsung M33 VS Xiomi Note 10S

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocam bunda bi tuhaflık var ,%100 şarj ettim daha bi dk kullanmadan %99 düştü .O kadar da bataryasını övüyorlar dı telefonun
Sizin cihazınızda bir sorun olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürüm kaç ?

Son düzenleme:

talhadinc0016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sizin cihazınızda bir sorun olabilir mi?

Sürüm kaç ?
Hocam şarjı yine hızlı bitiyor oyun oynayınca 4 dakika civarında 1 şarj bitiyor yine.Garantiye vermeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde xiomi nin garanti servisi yok,KVK garanti servisi var onun farkı ne oluyor bi bilginiz varmı

Sürüm :12.5.8

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocam şarjı yine hızlı bitiyor oyun oynayınca 4 dakika civarında 1 şarj bitiyor yine.Garantiye vermeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde xiomi nin garanti servisi yok,KVK garanti servisi var onun farkı ne oluyor bi bilginiz varmı

Sürüm :12.5.8
Oraya vermek zorundasınız hocam.Güncelleme yaptınız mı hiç.?

No Nick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Başlıkta da söylediğim gibi Redmi not 10 s mi almalıyım sizce yoksa Samsung M33 mü almalıyım. Bazıları Redmi'ye kötülerken Samsung yüceltiyor diğerlerinde Redmi'yi yüceltirken Samsung kötülüyor. Kararsız kaldım fikirleriniz nedir? Bütçe 6000 TL bu bütçeye göre daha iyi bir telefon öneriniz varsa onu da bekliyorum.
Gönül ister apple kullan tabiki, İkisi arasında sorduğun soruya göre tabiki Xiaomi, Samsung batarya, video, oyun, ekran hz konusunda rezalet bir marka. Uzun ömürlü hiç değil.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Gönül ister apple kullan tabiki, İkisi arasında sorduğun soruya göre tabiki Xiaomi, Samsung batarya, video, oyun, ekran hz konusunda rezalet bir marka. Uzun ömürlü hiç değil.
Xiaomi kamera harici oyun performansı ve ekran için kaliteli bir firma.

1234456

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Başlıkta da söylediğim gibi Redmi not 10 s mi almalıyım sizce yoksa Samsung M33 mü almalıyım. Bazıları Redmi'ye kötülerken Samsung yüceltiyor diğerlerinde Redmi'yi yüceltirken Samsung kötülüyor. Kararsız kaldım fikirleriniz nedir? Bütçe 6000 TL bu bütçeye göre daha iyi bir telefon öneriniz varsa onu da bekliyorum.
Note 10s

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocam sana sürekli bişe soruyorum kusura bakma ama telefonda oyun oynuyorum ekrana sığmıyor ,video izliyorum YouTube den veya tiktok dan yine sığmıyor .Bunun ayarı yapılırmı bi şekilde .
Nasıl sığmıyor ? SS alma şansın?

Bende herşey tam ekran hocam.

talhadinc0016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi

Nasıl sığmıyor ? SS alma şansın?

Bende herşey tam ekran hocam.
Hocam kenarlara bakarsan sığmadığını görürsün.Oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde video lardada ekrana sığmıyor

Hocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi

Hocam kenarlara bakarsan sığmadığını görürsün.Oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde video lardada ekrana sığmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-03-13-33-16-035_com.supercell.brawlstars.jpg
    Screenshot_2022-09-03-13-33-16-035_com.supercell.brawlstars.jpg
    74.4 KB · Görüntüleme: 69

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972

Al YouTube'da böyle;
Screenshot_2022-09-03-13-36-38-483_com.google.android.youtube.jpg
Screenshot_2022-09-03-13-36-34-054_com.google.android.youtube.jpg

talhadinc0016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Hocam başka görsellerde paylaştım ama niyeyse gönderilmedi ve ayrıca aldığım SS kere bakınca fark ettim ki ekran da kullanırken oyunlar videolar sığmıyor ama aldığım SS lerde herşey gayet uygun bir şekilde ekrana sığıyor gibi gözüküyor .Ćok sorunu var telefonun.Keşke alma diyenleri dinleseydim .İş işten geçti yapacak bişe yok sorunları çözmeye calisacam

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocam başka görsellerde paylaştım ama niyeyse gönderilmedi ve ayrıca aldığım SS kere bakınca fark ettim ki ekran da kullanırken oyunlar videolar sığmıyor ama aldığım SS lerde herşey gayet uygun bir şekilde ekrana sığıyor gibi gözüküyor .Ćok sorunu var telefonun.Keşke alma diyenleri dinleseydim .İş işten geçti yapacak bişe yok sorunları çözmeye calisacam
Hocam cihaza hard reset atmayı denermisin ?

talhadinc0016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hocam yazma şansın varsa Instagram dan yazarsın bana buradan paylaştığım görseller gönderilmiyor ,talha_dinc00