- Konuyu başlatan
talhadinc0016
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Tamam hocam yine anında cvp yazıp yardımcı olduğun için saolasın.İyi akşamlarYok hocam.Kapanınca %100 olana kadar açmayın-çıkarmayın.
Tamam hocam yine anında cvp yazıp yardımcı olduğun için saolasın.İyi akşamlarYok hocam.Kapanınca %100 olana kadar açmayın-çıkarmayın.
Estağfurullah.Umarım normale döner batarya.Olmaz ise garantiye ver.İyi akşamlar ?Tamam hocam yine anında cvp yazıp yardımcı olduğun için saolasın.İyi akşamlar
Hocam bunda bi tuhaflık var ,%100 şarj ettim daha bi dk kullanmadan %99 düştü .O kadar da bataryasını övüyorlar dı telefonunEstağfurullah.Umarım normale döner batarya.Olmaz ise garantiye ver.İyi akşamlar ?
Sizin cihazınızda bir sorun olabilir mi?Hocam bunda bi tuhaflık var ,%100 şarj ettim daha bi dk kullanmadan %99 düştü .O kadar da bataryasını övüyorlar dı telefonun
Hocam şarjı yine hızlı bitiyor oyun oynayınca 4 dakika civarında 1 şarj bitiyor yine.Garantiye vermeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde xiomi nin garanti servisi yok,KVK garanti servisi var onun farkı ne oluyor bi bilginiz varmıSizin cihazınızda bir sorun olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürüm kaç ?
Oraya vermek zorundasınız hocam.Güncelleme yaptınız mı hiç.?Hocam şarjı yine hızlı bitiyor oyun oynayınca 4 dakika civarında 1 şarj bitiyor yine.Garantiye vermeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde xiomi nin garanti servisi yok,KVK garanti servisi var onun farkı ne oluyor bi bilginiz varmı
Sürüm :12.5.8
Evet aldığımda güvenlik güncelleştirmesi yaptımOraya vermek zorundasınız hocam.Güncelleme yaptınız mı hiç.?
Sürüm güncellemesi?Evet aldığımda güvenlik güncelleştirmesi yaptım
Bir tane 500 MB boyutunda güncelleme yaptım ama sürüm değil de güvenlik güncelleştirmesiydi heralde ,tam hatırlamıyorumSürüm güncellemesi?
Cihaza hard reset atmayı denedin mi?Bir tane 500 MB boyutunda güncelleme yaptım ama sürüm değil de güvenlik güncelleştirmesiydi heralde ,tam hatırlamıyorum
Gönül ister apple kullan tabiki, İkisi arasında sorduğun soruya göre tabiki Xiaomi, Samsung batarya, video, oyun, ekran hz konusunda rezalet bir marka. Uzun ömürlü hiç değil.Başlıkta da söylediğim gibi Redmi not 10 s mi almalıyım sizce yoksa Samsung M33 mü almalıyım. Bazıları Redmi'ye kötülerken Samsung yüceltiyor diğerlerinde Redmi'yi yüceltirken Samsung kötülüyor. Kararsız kaldım fikirleriniz nedir? Bütçe 6000 TL bu bütçeye göre daha iyi bir telefon öneriniz varsa onu da bekliyorum.
Xiaomi kamera harici oyun performansı ve ekran için kaliteli bir firma.Gönül ister apple kullan tabiki, İkisi arasında sorduğun soruya göre tabiki Xiaomi, Samsung batarya, video, oyun, ekran hz konusunda rezalet bir marka. Uzun ömürlü hiç değil.
Note 10sBaşlıkta da söylediğim gibi Redmi not 10 s mi almalıyım sizce yoksa Samsung M33 mü almalıyım. Bazıları Redmi'ye kötülerken Samsung yüceltiyor diğerlerinde Redmi'yi yüceltirken Samsung kötülüyor. Kararsız kaldım fikirleriniz nedir? Bütçe 6000 TL bu bütçeye göre daha iyi bir telefon öneriniz varsa onu da bekliyorum.
Cihaz alındı?Note 10s
Hocam sana sürekli bişe soruyorum kusura bakma ama telefonda oyun oynuyorum ekrana sığmıyor ,video izliyorum YouTube den veya tiktok dan yine sığmıyor .Bunun ayarı yapılırmı bi şekilde .Cihaz alındı?
Nasıl sığmıyor ? SS alma şansın?Hocam sana sürekli bişe soruyorum kusura bakma ama telefonda oyun oynuyorum ekrana sığmıyor ,video izliyorum YouTube den veya tiktok dan yine sığmıyor .Bunun ayarı yapılırmı bi şekilde .
Hocam kenarlara bakarsan sığmadığını görürsün.Oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde video lardada ekrana sığmıyorNasıl sığmıyor ? SS alma şansın?
Bende herşey tam ekran hocam.
Hocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi
Hocam kenarlara bakarsan sığmadığını görürsün.Oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde video lardada ekrana sığmıyor
Hocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi
Hocam kenarlara bakarsan sığmadığını görürsün.Oyunlarda olduğu gibi aynı şekilde video lardada ekrana sığmıyor
Al YouTube'da böyle;Hocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi
Hocam başka görsellerde paylaştım ama niyeyse gönderilmedi ve ayrıca aldığım SS kere bakınca fark ettim ki ekran da kullanırken oyunlar videolar sığmıyor ama aldığım SS lerde herşey gayet uygun bir şekilde ekrana sığıyor gibi gözüküyor .Ćok sorunu var telefonun.Keşke alma diyenleri dinleseydim .İş işten geçti yapacak bişe yok sorunları çözmeye calisacamHocam herşey sende nasıl normal de bende sorun var anlamııyorum.Ss atıyorum şimdi
Hocam cihaza hard reset atmayı denermisin ?Hocam başka görsellerde paylaştım ama niyeyse gönderilmedi ve ayrıca aldığım SS kere bakınca fark ettim ki ekran da kullanırken oyunlar videolar sığmıyor ama aldığım SS lerde herşey gayet uygun bir şekilde ekrana sığıyor gibi gözüküyor .Ćok sorunu var telefonun.Keşke alma diyenleri dinleseydim .İş işten geçti yapacak bişe yok sorunları çözmeye calisacam
Hocam yazma şansın varsa Instagram dan yazarsın bana buradan paylaştığım görseller gönderilmiyor ,talha_dinc00Hocam başka görsellerde paylaştım ama niyeyse gönderilmedi ve ayrıca aldığım SS kere bakınca fark ettim ki ekran da kullanırken oyunlar videolar sığmıyor ama aldığım SS lerde herşey gayet uygun bir şekilde ekrana sığıyor gibi gözüküyor .Ćok sorunu var telefonun.Keşke alma diyenleri dinleseydim .İş işten geçti yapacak bişe yok sorunları çözmeye calisacam
İstek attım.Hocam yazma şansın varsa Instagram dan yazarsın bana buradan paylaştığım görseller gönderilmiyor ,talha_dinc00