Samsung J7 Prime Nasil Bozulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Bu telefon meselesi değil, anlatılana göre baya baya aile içi sorunlar var. Karşısına geçip konuş normal bir şekilde. Ne çok sinirli ne çok sakin. Normal şekilde konuş. İçini dök. Neden para harcaması yapmadığını sor. Yani bizzat kendin öğren ve bu durumda çok stres ve baskı içinde olduğunu söyle ona. Mümkünse bu akşam söyle, konuş. Sonra bizle paylaş. Şimdilik bir hamlede bulunma telefon üzerine. Konuş, ne cevap verecek. Biz de ona göre değerlendirme yapalım. Öfkeye yenik düşmemek lazım. Şahsen benim de aile içi sorunlar var ve ciddi sıkıntılar. Tabi burada anlatamam. Neyse. En azından iletişim kurabiliyorsan seni terslemezse konuş. Yoksa sonraki aşamaya bakarız. Lütfen sakin ol. Emin ol içinde olduğun psikolojiyi çok iyi biliyorum çünkü defalarca yaşadım defalarca baskı altında kaldım hem aile içi hem çevre. Vs vs. Dediklerimi bir düşün. Uygula. Sonucu bizle paylaş. İçini dök bize. Yardımcı oluruz fikir veririz. Sadece sakin kal şu an için. ?

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Bak şimdi kardeşim planı anlatıyorum, Önce gidip 2. el bi telefoncu bulacaksın sonra ona telefonu satacaksın, sonra sattıktan 10 dk sonra bi dükkandan babanı arayıp baba telefonumu çaldırdım dicen. Ama bu olayı çok detaylı planlaman lazım. Örneğin hangi yolda olduğunu (yol adı değil dükkan önü fln örn. a101 ile bim arasındaki dolmuş durağından geçerken) diceksin. İşte anladın herşeyi planlaman lazım. Eğer baban anlarsa zaten bidaha telefon fln aldıramazsın. Anlamaz ise telefonu aldırırsın. Riskli bir iş

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Virüs deneme çünkü tamir edilir, suya atma baban tamire verdiğinde su hasarı olduğu anlaşılır. yere atma senin yaptığını anlar. En iyisi telefonun içini açıp birşeylere zarar vermek ve tamir edilemeyecek hale getirmek

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bu telefon meselesi değil, anlatılana göre baya baya aile içi sorunlar var. Karşısına geçip konuş normal bir şekilde. Ne çok sinirli ne çok sakin. Normal şekilde konuş. İçini dök. Neden para harcaması yapmadığını sor. Yani bizzat kendin öğren ve bu durumda çok stres ve baskı içinde olduğunu söyle ona. Mümkünse bu akşam söyle, konuş. Sonra bizle paylaş. Şimdilik bir hamlede bulunma telefon üzerine. Konuş, ne cevap verecek. Biz de ona göre değerlendirme yapalım. Öfkeye yenik düşmemek lazım. Şahsen benim de aile içi sorunlar var ve ciddi sıkıntılar. Tabi burada anlatamam. Neyse. En azından iletişim kurabiliyorsan seni terslemezse konuş. Yoksa sonraki aşamaya bakarız. Lütfen sakin ol. Emin ol içinde olduğun psikolojiyi çok iyi biliyorum çünkü defalarca yaşadım defalarca baskı altında kaldım hem aile içi hem çevre. Vs vs. Dediklerimi bir düşün. Uygula. Sonucu bizle paylaş. İçini dök bize. Yardımcı oluruz fikir veririz. Sadece sakin kal şu an için. ?
Sonun da beni anlayan birisi var ya adam söylemek istemem ama hergün yanında kaldığım zaman 50tl harcıyordu bi akşam için (anneme bıraktı)kendine 2 ayakkabı gömlekler pantolonlar bana yok ama sorun o metroya gidip 30tl lik mal arıyor artık 2021 deyiz herşey pahalı

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Virüs deneme çünkü tamir edilir, suya atma baban tamire verdiğinde su hasarı olduğu anlaşılır. yere atma senin yaptığını anlar. En iyisi telefonun içini açıp birşeylere zarar vermek ve tamir edilemeyecek hale getirmek
o da anlaşılmaz mı.

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Sonun da beni anlayan birisi var ya adam söylemek istemem ama hergün yanında kaldığım zaman 50tl harcıyordu bi akşam için (anneme bıraktı)kendine 2 ayakkabı gömlekler pantolonlar bana yok ama sorun o metroya gidip 30tl lik mal arıyor artık 2021 deyiz herşey pahal
50tl örnek yanlız kendine harcıyor çatur çutur şuan anne babam ayrı (napmam gerektiğini sormak için yaziyorum özürdilerim)

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Sonun da beni anlayan birisi var ya adam söylemek istemem ama hergün yanında kaldığım zaman 50tl harcıyordu bi akşam için (anneme bıraktı)kendine 2 ayakkabı gömlekler pantolonlar bana yok ama sorun o metroya gidip 30tl lik mal arıyor artık 2021 deyiz herşey pahalı
Benim anlamadığım şey şu. Baban kendisine gömlek alıp sana almıyor mu? Alıyorsa burada bir sorun göremiyorum. Bir kıytırık telefon için hem kendini hem de aileni üzmene değmez. Mesajlarda nokta, virgül kullanılmadığı zaman hiçbir şey anlamıyorum. Ya da benim kafam kıt galiba.

Sadece kendisine harcama yapıp sana ve annene tek kuruş harcamıyorsa ailevi sorun var derim. Çözümü de kendi aranızda.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757

50tl örnek yanlız kendine harcıyor çatur çutur şuan anne babam ayrı (napmam gerektiğini sormak için yaziyorum özürdilerim)
Annende baban kadar kötümü

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Benim anlamadığım şey şu. Baban kendisine gömlek alıp sana almıyor mu? Alıyorsa burada bir sorun göremiyorum. Bir kıytırık telefon için hem kendini hem de aileni üzmene değmez. Mesajlarda nokta, virgül kullanılmadığı zaman hiçbir şey anlamıyorum. Ya da benim kafam kıt galiba.

Sadece kendisine harcama yapıp sana ve annene tek kuruş harcamıyorsa ailevi sorun var derim. Çözümü de kendi aranızda.
aynen bencede

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Hayır aksine annemde olsa bize herşeyi alır babamın aksine 5000tl değil.Annem bir ara intten ilan veriyordu 2018de 600tl alıyordu bize ranza çalışma masası kitaplık aldi.Daha çalişsa devamını alcakti.
hm eğer annein durumu iyiyse ondan isteyebilrisin

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
olm baban dışarda parayı yiyorsa sıkıntı yani yerde oturuyoruz demişsin adam eve koltuk almıyorsa telefonu bilgisayarı geç sen sana yasal olarak bakması zorunda olduğu miktarda bile bakmıyormuş yani.Adam senin rahat bir şekilde barınmanı giyinmeni sağlayamıyorsa yasal yollara başvurman lazım ne yapman gerekir bilmiyorum ama uyuşturucuya falan yatırıyor mu baban parayı? Mesela baban sarhoş geliyor mu eve geceleri falan?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Ne kadar kötü baba. Benim çocuğum olsa ona gider en pahalı en kaliteli şeylerden alırdım kendim yemezdim onu yedirirdim kusura bakma ama ne biçim babaymış o

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
olm baban dışarda parayı yiyorsa sıkıntı yani yerde oturuyoruz demişsin adam eve koltuk almıyorsa telefonu bilgisayarı geç sen sana yasal olarak bakması zorunda olduğu miktarda bile bakmıyormuş yani.Adam senin rahat bir şekilde barınmanı giyinmeni sağlayamıyorsa yasal yollara başvurman lazım ne yapman gerekir bilmiyorum ama uyuşturucuya falan yatırıyor mu baban parayı? Mesela baban sarhoş geliyor mu eve geceleri falan?
Ondan şüpheleniyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Dayı, amca, teyze, hala vs. kendi aralarında çözmeleri gerekiyor. Evde zor zamanlar geçiriyorsa sıkıntısını dile getirebileceği yerlere kendini ifade etsin. Allah yardımcısı olsun. :(

EmirhanEkinci

Doçent
Reaksiyon puanı
309
ggerçektende babanda bir şey oalbilri kazandığı parayı gizlice birşeye yatırabilir senin barınma hakkınıda karşılayamıyosa bencede yasal yolalra başvur

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Ondan şüpheleniyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Dayı, amca, teyze, hala vs. kendi aralarında çözmeleri gerekiyor. Evde zor zamanlar geçiriyorsa sıkıntısını dile getirebileceği yerlere kendini ifade etsin. Allah yardımcısı olsun. :(
Onun baya bi araştırması lazım uyuşturucuya kadınlara falan yatırıyorsa parayı her türlü para yermez zaten dediğim şeylere para yatırmaktan oğluna para bulamıyordur belki umrunda bile değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bıktım bu tarz konulardan ya
Çocuğun arkadaşı falan konuşacak kimsesi yoksa ne yapsın söyle ?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bıktım bu tarz konulardan ya

Onun baya bi araştırması lazım uyuşturucuya kadınlara falan yatırıyorsa parayı her türlü para yermez zaten dediğim şeylere para yatırmaktan oğluna para bulamıyordur belki umrunda bile değildir.

Aynen çocuk kimseyle konuşamayınca belkide burada içini döküyor

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608

Özel bir durumsa bişi diyemem ona.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
ayeter bıktım babam ne olursa olsun bana bişey almıyor 9 senelik laptop sürekli arıza veriyor bu j7 primede işimi görmüyor ben bu telefonu nasıl bozarım anakartı yansın en az 600 tl lik falan masraf olsun ciddiyim babamla tartışıyoz yeter artık parası var almıyor ciddi ciddi soruyom cihazı nasıl yakarım anakart fln bozulun geri açılmasin lütfen yardım edin bu yüzden etmediğimiz kavga kalmadi her seferinde kalbimi kırıyor
Babanla yaşadığın duruma cidden üzüldüm. Umarum aranız düzelir ?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Madem illa bozmaya çalışacaksanız yanlış custom rom yükleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...