muratbey16
Asistan
2016 j7 alınırmi yorumlarınızı bekliyorum
Xiaomi Mi 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri onun yerine bunu tavsiye ediyorum
Merhaba,
Tavsiye ettiğim bir model değil. Samsung'un ara modelleri ve note 4 öncesi serileri pek iyi değil. Stabilitede bozulmalar gözleniyor belli bi süreden sonra. Bu fiyat bandında lg g4, xiaomi mi5. Distribütör garantili istiyorsan da lenovo k5 note 32gb, general mobile plus tavsiye ederim. Bütçe 1500 tl'ye çıkarabilirsen sony xperia x al hepsiburada'dan.
Geçen yıl babama aldığım baz modeli hala güncel olarak kullanıyor, fakat babam arama whatsapp fotoğraf dışında kullanmıyor. Cihaz hızlı bu kullanım ile donma kasma vs. yaşatmaz zaten oyun oynuyorsan ve marka takıntın yoksa xiaomi mi5 öneririm
Kesinlikle tavsiye etmem
Tavsiye ederim
- Xiaomi Mi5
- LG G5
Kesinlikle alınmazmesajlar ıcın tesekkur ederım kardesıme alıcamda bende note 4 kullanıyorum pekı hala ıphone 5s alınırmı 3 sene felen olmasına ragmen
Alınır ama çok fazla birşey beklemeyin ekran boyutu ve kameradan dolayı onun yerine SEmesajlar ıcın tesekkur ederım kardesıme alıcamda bende note 4 kullanıyorum pekı hala ıphone 5s alınırmı 3 sene felen olmasına ragmen
Kesinlikle alınmaz
Hüwai p9 lite yada Hüwai g8 alınırmiAlınır ama çok fazla birşey beklemeyin ekran boyutu ve kameradan dolayı onun yerine SE
o fiyat bandındaki LG g4 hariç tüm telefonları toplasanHüwai p9 lite yada Hüwai g8 alınırmi
mesajlar ıcın tesekkur ederım kardesıme alıcamda bende note 4 kullanıyorum pekı hala ıphone 5s alınırmı 3 sene felen olmasına ragmen
xiaomi mi5 alabılecegım bı magaza olsa gııdp bakayım derım fakat ole bı sansım yok netten almalı tel almıyorum benAlırsanız güncelleme yapmayın kesinlikle. Kutudan çıktığı sürümle kullanın. Ama ben alınmasını tavsiye etmem. 1350 tl bandında satılıyor. Onun yerine xiaomi mi5 almak en doğru tercih. Alternatif olarak lg g4 da iyi bir tercih olur. Ama 5s almanızı tavsiye etmem.
xiaomi mi5 alabılecegım bı magaza olsa gııdp bakayım derım fakat ole bı sansım yok netten almalı tel almıyorum ben![]()
Lg yanaşmıyoruz esnaf yada netten almam zaten k5 gerçekten alınırmi pekiİncelemek için artık birçok esnaf telefoncuda var bu cihaz. Satın da alabilirsimiz elden. Ama garantisi varmı yokmu o alacağınız yere bağlı. Hepsiburada'dan alınan mi5'ler ithalatçı garantili. Zaten distribütör garantili yok bu cihaz. Esnafta ya ithalatçı garantili olur yada garantisiz.
Lg g4 düşünmüyormusunuz? Hatta 1500'e lg tr garantili var gene esnafta. S/n:601k... ve üstü bir seri ile on numara cihazınız olur mesela.
Yok ben bunların ikisine de yanaşamam diyorsanız o zaman yapacak birşey yok. Geriye 5s veya lenovo k5 note 32gb kalıyor.
1000-1300 tl arasında mi5 veya g4 almıyorsanız o zanan en iyi tercih lenovo k5 note 32gb oluyor. Ardından gm5plus geliyor. Bu iki cihazı beğenmezseniz o zaman ip5s alın. Ama güncelleme yapmayın. Kutudan çıktığı sürümle kullanın.Lg yanaşmıyoruz esnaf yada netten almam zaten k5 gerçekten alınırmi peki
hocam sende farkettim her yerde xiaomi mi5 öneriyorsun nedir bu xiaomi aşkıo fiyat bandındaki LG g4 hariç tüm telefonları toplasan
Xioami mi5 yine içlerinden geçer öyle fiyat performans telefonu yok elindeki Note 4 den daha güçlü
Ne xioami aşkıhocam sende farkettim her yerde xiaomi mi5 öneriyorsun nedir bu xiaomi aşkı
--- Gönderi Güncellendi ---
huawei p9 lite öneririm cumartesi ben de alacağım
Kesinlikle alınmaz2016 j7 alınırmi yorumlarınızı bekliyorum
tamam xiaomi mi5 in performansını bende biliyorum işlemcisinide ama 1. ithalatçı garantili 2. sadece internet üzerinden satılması 3. ben 3 yıllık lg g2 kullanıcısıyım bu 2. telefonum olacak o yüzden huawei arayüzünü beğendim parmak izi olmasını beğendim bu yani ve çok şık bir telefonNe xioami aşkı
Boş boş benim canımı sıkma
P9 liteymiş fos p9 litemi Mİ5 in köpeği olsun
ha işlemciden ondan bundan anlıyorsan snapdragon 820nin p9 litedeki işlemcinin ırzına geçtiğini bilmen lazımEkli dosyayı görüntüle 15333 Ekli dosyayı görüntüle 15334
Bir bak bakayım mi5 neler yapmış
Cevaplarsanız sadece bir sorum var xiaomi yi silersek onu alma gibi bir şansım yok çünkü xiaomi dışında huawei p9 lite fiyat bandında ne alabilirimki başka sizce ?Ne xioami aşkı
Boş boş benim canımı sıkma
P9 liteymiş fos p9 litemi Mİ5 in köpeği olsun
ha işlemciden ondan bundan anlıyorsan snapdragon 820nin p9 litedeki işlemcinin ırzına geçtiğini bilmen lazımEkli dosyayı görüntüle 15333 Ekli dosyayı görüntüle 15334
Bir bak bakayım mi5 neler yapmış
Xioami m5ide de parmak izi okuyucusu var.tamam xiaomi mi5 in performansını bende biliyorum işlemcisinide ama 1. ithalatçı garantili 2. sadece internet üzerinden satılması 3. ben 3 yıllık lg g2 kullanıcısıyım bu 2. telefonum olacak o yüzden huawei arayüzünü beğendim parmak izi olmasını beğendim bu yani ve çok şık bir telefon
LG g4 TR Garantili olaraktamam xiaomi mi5 in performansını bende biliyorum işlemcisinide ama 1. ithalatçı garantili 2. sadece internet üzerinden satılması 3. ben 3 yıllık lg g2 kullanıcısıyım bu 2. telefonum olacak o yüzden huawei arayüzünü beğendim parmak izi olmasını beğendim bu yani ve çok şık bir telefon
Cevaplarsanız sadece bir sorum var xiaomi yi silersek onu alma gibi bir şansım yok çünkü xiaomi dışında huawei p9 lite fiyat bandında ne alabilirimki başka sizce ?
bu yüzden mi 5 i yok sayarsakXioami m5ide de parmak izi okuyucusu var.
Hayır geliyorsunuz nedir bu xxioami mi5 aşkı ben p9 lite alacam. Öyle adama böyle cevap verilir hayırlı olsun ne diyeyim ben buna.
Piyasada o fiyat bandında ve ithalatçı garantili g5e kadar rakibi olmayan bir telefonu mu önermiyeyim , android platformunun en güçlü işlemcilerinden birinin hafif kırpılmış versiyonunu kullanan bir telefonu mu önermiyeyim
Yok şuymuş yok buymuş ben değil herkes xioami mi5 öneriyor.
Öyle bir çıkış yaptınız ki huawei p9 lite mi5den daha iyi oalrak anlaşılıyor
tr garantili g4 şuanda 1400 veya 1500 civarıLG g4 TR Garantili olarak
Ben onamı cevap verdim.ANLATAMIYORUM GALİBA İSTESEM BİLE XİAOMİ Mİ5 ALMA ŞANSIM YOK ANLADINIZMI DEMEK İSTEDİĞİMİ
bu yüzden mi 5 i yok sayarsak p9 lite fiyat seviyesinde başka hangi cihaz olabilir diye soruyorum sadece
Esnafı araştır belki 1200-1300 e G4 bulursun. Zorlayabilirsen bütçeni alırsınsadece 1150 tl fiya civarında p9 lite lenovo k5 note reeder p10 gm5 plus var
sadece 1150 tl fiya civarında p9 lite lenovo k5 note reeder p10 gm5 plus varLG g4 TR Garantili olarak
bunların arasında öne çıkan p9 litesadece 1150 tl fiya civarında p9 lite lenovo k5 note reeder p10 gm5 plus var
aşağıdaki sorumu gördünüzmüBen onamı cevap verdim.
Niye xioamı aşkınız mı var diye soruyorsun ya ona cevap verdim niye önerdiğimi söyledim.
teşekkürlerEsnafı araştır belki 1200-1300 e G4 bulursun. Zorlayabilirsen bütçeni alırsın
Bulamazsan Reeder p10u ele bir defa
3ü arasından karar vermek zor konu açarsan herkesin fikrine göre hareket edersin
GM5 plus alırdım sanırım şimdi baktımdateşekkürler![]()
p9 lite ın bana göre sadece tek eksiği 1 amper şarj aleti eğer p9 lite alırsam g2 min şarj aleti ile şarj etsem sıkıntı çıkarırmı acabaEsnafı araştır belki 1200-1300 e G4 bulursun. Zorlayabilirsen bütçeni alırsın
Bulamazsan Reeder p10u ele bir defa
3ü arasından karar vermek zor konu açarsan herkesin fikrine göre hareket edersin
konu açtımGM5 plus alırdım sanırım şimdi baktımda
Konu açmakta fayda vaqr ama
merhabalar sonunda huawei 9p lite aldım her ne kadar önermesenizde ama gerçekten çok güzel bir telefon özellikle emui arayüzü kendisinin olması sebebiyle ios gibi çok akıcıGM5 plus alırdım sanırım şimdi baktımda
Konu açmakta fayda vaqr ama
merhabalar sonunda huawei 9p lite aldım her ne kadar önermesenizde ama gerçekten çok güzel bir telefon özellikle emui arayüzü kendisinin olması sebebiyle ios gibi çok akıcı