Samsung j7 alınırmi?

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Merhaba,

Tavsiye ettiğim bir model değil. Samsung'un ara modelleri ve note 4 öncesi serileri pek iyi değil. Stabilitede bozulmalar gözleniyor belli bi süreden sonra. Bu fiyat bandında lg g4, xiaomi mi5. Distribütör garantili istiyorsan da lenovo k5 note 32gb, general mobile plus tavsiye ederim. Bütçe 1500 tl'ye çıkarabilirsen sony xperia x al hepsiburada'dan.

Geçen yıl babama aldığım baz modeli hala güncel olarak kullanıyor, fakat babam arama whatsapp fotoğraf dışında kullanmıyor. Cihaz hızlı bu kullanım ile donma kasma vs. yaşatmaz zaten oyun oynuyorsan ve marka takıntın yoksa xiaomi mi5 öneririm

Kesinlikle tavsiye etmem
  • Xiaomi Mi5
  • LG G5
Tavsiye ederim

Beyler j7 prime alınırmi peki

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Beyler j7 prime alınırmi peki

Tasarımı ve kasa malzeme kalitesi güzel. Ekran falan hoşunuza gidecektir. Ama samsung'un ara modellerini tavsiye etmiyorum pek.

İthalatçı garantili lg g4 alabilirsiniz (kipa'da 1300 tl idi). Xiaomi mi5 alabilirsiniz hepsiburada'dan

Bunlar çok güzel cihazlar.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Tasarımı ve kasa malzeme kalitesi güzel. Ekran falan hoşunuza gidecektir. Ama samsung'un ara modellerini tavsiye etmiyorum pek.

İthalatçı garantili lg g4 alabilirsiniz (kipa'da 1300 tl idi). Xiaomi mi5 alabilirsiniz hepsiburada'dan

Bunlar çok güzel cihazlar.
Kredi kartı kullanmıyorum ayrıca elle görmediğim ürünu almama gibi bi huyum var italatci firma güvenemem ki

HyperXFury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
J serisine hiç bulaşmayın. Ailemde J2 kullanan var oldukça kötü. Berbat hatta. J7 Arkadaşımda var o da aynı şekilde berbat. Hergün donmasıyla başı belada, birgün vurup yere kırmayı planlıyor.. Bekliyoruz :D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Geçen sene Haziran ayında eşime aldım J7' yi. Gayet iyi ve hızlı bir sıkıntı yok ama ben kamerasını beğenmedim telefonun.

AvKeskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cihazın batarya performansının beklentileri karşılayacağını ve yeterli olacağını düşünüyorum ancak daha evvel de değinildiği gibi kamera performansı çok düşük. Özellikle gece çekimleri son derece yetersiz oluyor. F/P olarak düşünmek gerekirse eğer fena değil denilebilir.