Merhaba arkadaşlar. Bundan aylar önce Samsung Galaxy A6 almıştım ve daha birkaç gün öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat son birkaç gündür telefon beni sinir etmeye başladım. Video, fotoğraf çekemez oldum zira çekmeye çalıştığımda ''Cihazın hafızası dolu. Bazı dosyaları silmeniz gerek'' şeklinde bir uyarı alıyorum sürekli. Cihazın hafızası dolu dediği şey birkaç tane dosya indirdim pdf formatında ya da word, fotoğraflar klasörüm var, Screenshots (1000+ tane), Kamera (500 tane), Instagram vs. bir de birkaç müzik parçası 10 taneyi geçmez gerçekten. Ve Samsung buna ''hafızası dolu cihaz'' diyor. Anlamıyorum hiç oyun da yüklemiyorum bir tane uygulama indirmeye çalışsam hafıza dolu uygulama silmeniz gerekiyor deyip beni Facebook, WhatsApp gibi uygulamalarımı silmeye yönlendiriyor. Ben gerçekten bu işten bir şey anlamadım. Bunun nerede kaldı akıllı telefonluğu? Daha birkaç parça fotoğrafı bile alamıyor. O yüzden şu an ne varsa hepsini siliyorum arkadaşlar. WhatsApp ayarlarımı eski haline çevirdi telefon kendi kendine sohbetlerim gitti ve yedeklemeyeceğini söyledi neden? Çünkü ''cihaz hafızasında yeterli yer yok''muş. Telefonda bir sorun mu var dersiniz? Ne yapmalıyım? Teşekkürler.