Cemal Ulaş Erdoğan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Lise öğrencisiyim akıllı saat almak istiyorum hangisi tercih edilmelidir?
Şunu da söyleyeyim ben gear S2 sahibiyim saati kolumda yük olarak görüyorum dolapta duruyor gerçekten o paraya alınmaz elin avrupalisi 1500 asgari alıp 300 birime alıyor bu saati bizde aşırı gereksiz bu saatlersağ ol
Şunu da söyleyeyim ben gear S2 sahibiyim saati kolumda yük olarak görüyorum dolapta duruyor gerçekten o paraya alınmaz elin avrupalisi 1500 asgari alıp 300 birime alıyor bu saati bizde aşırı gereksiz bu saatler
Başka ihtiyacın yok mu? Paranı çöpe atma bak emin ol buna mı para verdim moduna girer seni engellemeyenlere küfür edersin 2 ay sonra.Aslında tek şey biriktirdiğim parayı harcamak
Başka ihtiyacın yok mu? Paranı çöpe atma bak emin ol buna mı para verdim moduna girer seni engellemeyenlere küfür edersin 2 ay sonra.
Bilgisayara yatır mesela telefonun iyidir zaten.Haklısın galiba da parayı teknolojik bir şey alarak harcamak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum
Bilgisayara yatır mesela telefonun iyidir zaten.
Rica ederim tekrar söylüyorum şurdan çıkınca kafan esip gidip saat falan alma gear S2 duruyor dolapta hayatta amacını çözemediğim nadir cihazlardan gerçekten ülkemiz şartlarında fiyatları çok yüksekAilem interneti kapattırıyor bilgisayara yatırmak istiyordum ama artık isteyemiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Sen baya bi bilinçli forum kullanıcısısın teşekkür ederim yardımın için
Akıllı saat alma,paranı çöpe atma...
Apple,LG veya Samsung, ne marka olduğunun bir önemi yok bu saatlerin biraz daha pişmesi gerek, Şuan daha emekleme aşamasındalar, 1.000₺ üzeri fiyata sahipler ve buna değmez, Haa para bana batıyor rahat vermiyor cebimi tırmalıyor illa harcayacam diyorsan ve telefonun iyi birşeyse 400-500₺ civarı Son nesil VR gözlük alabilirsin, android kullanıyorsan android mağazasından veya steam üzerinden film,oyun,eğitici setler vb uygulamalar alabilirsin.Böylece 1.000-1.400₺ civarı saat alacağına 3'te 1'i fiyatına sıradışı bir teknolojik cihaz almış olursun.Hem oyun,film hemde eğitici setler(yabancı dil) uygulaması ile kullanabilirsin.