instant7171
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhabalar Samsung cf396 27 inc kavisli gaming monitör sahibiyim laptopa bağlayarak kullanıyorum. Monitörüm de şöyle bir sorun yaşıyorum
Oyunlarda da dahil olmak üzere arada bir ekran siyahlasip düzeliyor.
Laptop üzerinden yinele veya uzat olarak kullanıyordum. Bu süreçte ekranı kapatıp açtığımda ekranda karıncalanma oluyordu hdmi kablosunu çıkarıp takınca düzeliyordu aynı sorun yalnızca Netflix anasayfasina girdigimde de oluyor bir anda ekran karıncalanma ya başlıyordu bu sorunu bilgisayar üzerinden yalnızca ikinci ekran seçeneği ile çözdüm ama halen ara ara ekranın gidip gelme durumunu çözemedim
Bu problem hdmı dan kaynaklı olabilir mi ?
Ürünü aldığımda herhangi bir driver vs kurmadım bundan kaynaklı olabilir mi ?
Veya bu sorunların dışarısında ekran kartımdan veya monitörden kaynaklı bir sorun olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Oyunlarda da dahil olmak üzere arada bir ekran siyahlasip düzeliyor.
Laptop üzerinden yinele veya uzat olarak kullanıyordum. Bu süreçte ekranı kapatıp açtığımda ekranda karıncalanma oluyordu hdmi kablosunu çıkarıp takınca düzeliyordu aynı sorun yalnızca Netflix anasayfasina girdigimde de oluyor bir anda ekran karıncalanma ya başlıyordu bu sorunu bilgisayar üzerinden yalnızca ikinci ekran seçeneği ile çözdüm ama halen ara ara ekranın gidip gelme durumunu çözemedim
Bu problem hdmı dan kaynaklı olabilir mi ?
Ürünü aldığımda herhangi bir driver vs kurmadım bundan kaynaklı olabilir mi ?
Veya bu sorunların dışarısında ekran kartımdan veya monitörden kaynaklı bir sorun olabilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...