Samsung Galaxy Y S5360

sfcmfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy y s5360 almayı düsünüyorum. 360 lira diyor gold'da. sizce nasıl bir telefon. - ve + ları neler ? fiyatı uygun mu? ben android olmasını ve sarjı iyi gitmesini ve kamerası cok kotu olmamasını istiyorum. htc touch 3g kullanıyorum. ondan iyimidir? baska onerileriniz varmı? 400tlye kadar?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
İlk olarak galaxy y standart bir android sayılabilir.İşlemcide idare edebilecek kapasitede elindeki telefondan gayet iyi öneriler 2 el önerebileceğim malesef kusuruma bakma o fiyata 2. el xperia öneririm buyur ;
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...yaz-guzellik-sahibini-bekliyor-97582733/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...i-kutulu-faturali-ilani-okuyun-97574963/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...y-ericsson-x10-garantili-temiz-97541695/detay
:)
Keşke zamanım olsaydı daha düzenli ve gelişmiş yazabilirdim :/

Pardon 400 ü 500 görmüşüm gözler bozuk :D Ama sen yine düşün. 0 Almaya kalkarsan o fiyatla düzgün birşey bulacağını zannetmiyorum malesef :crying:

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
samsung galaxy y s5360 almayı düsünüyorum. 360 lira diyor gold'da. sizce nasıl bir telefon. - ve + ları neler ? fiyatı uygun mu? ben android olmasını ve sarjı iyi gitmesini ve kamerası cok kotu olmamasını istiyorum. htc touch 3g kullanıyorum. ondan iyimidir? baska onerileriniz varmı? 400tlye kadar?

valla kardesim bi ara bende almayı dusundum ancak biraz arastırdım kamerası olsun islemcisi olsun ram i olsun cok dusuk geldi bana ama senin bu telefondan ne gibi bi beklentilerin var bilmek lazim

sfcmfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi olsun
kamera htc touch 3g gibi berbat olmasın
android olsun veya hiç olmadı basit hızlı ve kullanıslı bir işletim sistemi olsun
DOKUNMATİK İYİ OLSUN, dolaşması , sms yazması zor olmasın
şarjı bir günden fazla gitsin normal kullanımda.
ve taksitle alabileyim. max 450ye cıkabilirim.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
wifi olsun
kamera htc touch 3g gibi berbat olmasın
android olsun veya hiç olmadı basit hızlı ve kullanıslı bir işletim sistemi olsun
DOKUNMATİK İYİ OLSUN, dolaşması , sms yazması zor olmasın
şarjı bir günden fazla gitsin normal kullanımda.
ve taksitle alabileyim. max 450ye cıkabilirim.
valla hocam şimdi galaxy y de wifi var kamerası iyi olsun demişsin 2 megapikseldi yanlış hatırlamıyosam. iyi bi kamera deil flaşı yok kameranın android demişsin galaxy y android ancak galaxy y nin donanımına baktığında 290 mb ram, 830 mhz işlemci yer alıyo bu şartlarda android ne kadar stabil çalışır tartışılır bi konu. dokunmatiği iyi olsun demişsin hadi çok fazla bişey beklenmeyen bi telefonda normal dielim ama pek iyi bi dokunmatik değil. mesaj yazmk kolay olsun demişsin ekranı 3.0 inç ufak bi ekran ne kadar kolay olur oda tartışılır. taksitle alayım demişsin internette taksitle alabilirsin onda sorun yok. Yanı telefonun durumu bu. bana göre senin beklentilerini karşılayamaz. max. 450 lira bütçene baktiğimda beklentilerine karşılık verecek bi telefon öneremiyorum ama istiyosan internette ikinci el telefonlar satılıyo sahibinden.com da fln oraya bak istersen belki bulursun. Kolay gelsin...

sfcmfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanıt için cok cok tesekkur ederim... s5660 nasıl peki buna oranla?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben alcağım telefon mesj bölümü klvyeli değil yani dokumatik olck ama böle teker tekr yazmalı değil.Bu telefonun yani samsung galaxy ys s5360 telefon bnm istediğim gibi mi bilmiyorum acaba iki çeşit mesj yazma şeyi var mı ?? Bu soruma cvp vermek için bana mesj atarmısnz :D
http://www.facebook.com/balaban.damla
Buraya mesj at :D şu soruna cvp vrmk isitiyorum diye en kısa zmnda cvp bekliyorm . . .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon alcam lütfen söleyin 13 yaşındayım benim için uygunmu bana almışlar internete hızlı giriyormu benim için oo önemli bide kamerası .güzel çekiiomu çünkü faceye atcam lütfen cevaplayınn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim sen bu telefonu al bende de aynisindan var dokunmatiği olsun kamerasi olsun çok güzel hem işlemcisi de o kadar düşük deği :) mesela en azinda galaxy mini kadar düşük değil galaxy mininin ki 600 mhz y ise 830 arada acayip bir fark var kameraya gelince ekranin az da olsa büyüklüğü bu kusurunu kapatiyor diyebilirim andoid işte ana konu intarnette istemediğin kadar rom yaani android güncellemesi var tafsiye ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kullanıorum tavsiye etmem kamerası yuzunden iki kere garantiye gitti bazen çok donuyor ekranı güzel değil ama beklentiniz çok yoksa alın günlük kullanım için yeter kamerası 2 aydır çalışmadığı için unuttum :D internet hızıda fena değil ama bence uygun ya galaxy mini 2 veya tipo birazdaha zorlarsan bence ace plus al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende var , telefonu güzel , kamera ile işin yoksa al derim internet hızı felan iyi kötü denilmeyecek bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu telofonu aldım kamerası 2 mp değil daha cok 5 mp gibi kullanılıyo internet hızı idare eder tabi bu birazda wifi den kullanıyosan wifi hızına bağlı dokunmatik iyi şarzını hiç ellemeden 5 gün falan kullanırsın oyun oynyarak şarj 7 saat te falan bitiyo fiyat olarakta uygun tabi bunu beyenmezseniz galaxy mini 2 veya ace

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim ustune biraz daha koy mini 2 al cunku bu telefon cok dandik halamda var bazen kurcaliyorum. Ekranina biraz baski yapinca renkler dagiliyor. Islemcisi armv6 tabanli 600 mhz 256 mb ram var. Telefon temple run i bile desteklemiyor islemcisi armv6 tabanli oldugu icin. Beni dinle ya 2. El mini 2 al ya xperia tipo al. Galaxy y yi alirsan pisman olursun bende htc explorer var islemci hizlari ayni fakat benim telefonun yanindan bile gecemiyor. Ipod touch 3 hakkinda bilgim yok yorum yapamam bu yazdiklarimi dusun ya xperia tipo al ya mini 2 al.

Ha bu arada cercevesinin boyasi atiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu teleon Hiç sevmedim Buluth açıyorum açılmıyor sinir oldum Radio kulaklığı takıyorum çalışmıyor reberden kişi silinmiyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bu telefonu kullanan var mı?

Memnun musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gayet güzel bi telefon galaxy y. ben kullanıyorum kamera 2 mpx idare eder flaşı yok benım ıcın sorun değil. 3 inç ekranı var küçükte değil kullanışlı dokunmatıği fazlasıyla hassa cok rahat kullanımı var androidi 2.3.6 gingerbread bütün oyunları kaldırıyor hemen hemen. tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
300-500 tl arası android olan kamerası 2-5 mp arası hızı iyi olan yada orta derece olan bildiğiniz güzel dokunmatik bir telefon var mı kardeşime bakıyorum hediye edeceğim yardımcı olursanız sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben tavsiye etmem şarjı son 2 hafta da acaip az gidi öyle böyle değil kamera 2 kere garantilik oldu hala duzelmedi
ekranın pixellerinin 30 cm oteden rahat sayarım en azından 400 ver daha iyi olsun

adalireco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu 1 aydır kullanıyorum + ları
telefonda dahili gps var ama google ın gps i internet gerektiriyor bu sizi yanıltmasın harici gps programı yüklediğiniz zaman bedava gps kullanabiliyorsunuz tabi şarj dayanmıyor orası ayrı.
şarj konusunda eğer tüm gün oyun oynamazsan sıkıntı olmuyor bırakırsan 3 gün rahat gidiyor
android (15 ocakta güncelleme geldi sanırım 2.3.7 ye yükseltildi)
15 ocakta gelen güncelleme ile yeni bir kaç özellik ve dokunmatik performansı arttırılmış
fruit ninja , angry birds gibi oyunlar oynayabilirsin , 3D oyunlarda kaldırıyor
ekran abartıldığı gibi değil beyaz rengi zarif ekran net ve dokunmatik hassas
ışık sensörü mevcut
-leri
kameradan karanlık ortamda bir şey bekleme ışık yoksa kamerayı unut
flaş yok
çok aşırı 3d oyunlar açmaz
3g özellik var ama 3g kamera yok
tüm oyunları kaldırmaz ama çoğu oyunu açtığını gördüm
ve geldik en önemli soruna bu sadece galaxy y için mi bilmiyorum ama bi uygulama yüklemeye kalktığınız zaman hafıza kartına yüklenen uygulama telefon belleğinde de yer kaplıyor yani 3-5 uygulama yükledikten bomboş hafıza kartınız olmasına rağmen bellek yetersiz uyarısı alabilirsiniz neden böyle bilmiyorum
bazen kaldırdığınız uygulamalardan boş alan yeri telefon unutuyor bekleyince yada yeniden başlatınca boş alan geri geliyor.
sonuç olarak android kullanmaya başlayacaklar için güzel bir ürün , eğlenceli ama çok fazla şey bekleme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş android olmasada olur dersen nokia c7 yi öneririm çok kullanışlı kamera 8 ancak fazla uygulama yok malesef

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende carsamba günü bü telefonu almayı düsünüyorum ama mesaj rahat yazılıyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu dün aldım sarjı bitmek bilmiyor tavsiye ederim sadece kamerası düşük yoksa herşeyi iyi:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn samsung galaxy young kullanıyorum kamerasından memnunum hatta herşeyiyle mükemmel bir telefon tek sorunu şarjı çok gitmiyor ama bn ilk şarj ederkn iyi edemedm yani şarjını tamamn bitirmedn şarj ettm bu yzden çok gitmiyor galiba bnce almalısın üstelik rasgele turcell bayisinden falan alırsn 350 liraya kadr düşürürsün

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
max 450 demişsin ama 50 tl daha koyup 499tl ye göre en iyi özellikli telefon alabilirsin turkcell maxi plus 5 android 4.0 ics var 5mp kamera ben bu fiyattaki cihazlara göre tek eksisi kasa biraz kötü ve flaşı yok amagerçi düşük seviye telefonların çoğunda yok bi düşün telefon özellikleri çok iyi kasayı da bi koruyucu kılıfla korursun sorun olmaz hem operatör telefonu kampanyaları felan da oluyo ama karar senin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim bu telefonu 4 aydır kullanıyorum. şarjı bir gün bile gitmiyor. hafıza sürekli dolu diyor. hafıza kartı boş olmasına ramen uygulamaları oraya atamıyorum. mesaj yazması çok zor tuşları sıkışık. ve en önemlisi sürekli ekranı donuyor. paranıza yazık olur almayın. buna 400 civarı vereceğinize 3s alın 600 tl.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tel de yani galaxy y de facebook a girdigim de mesaj,arkadaslık isteği,bildirim,yerleri gözükmüyor lütfen yardım edermisiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence güzel telefon bende var benim için kamera önemli değil hafıza az ama 32 gb a kadar artırılabiliyor wifisi var 3g si de var diye yazıyordu ama yok. ve android var 2.3.6 tabi biraz düşük ama yeterli bende ace de var..