Samsung Galaxy Trend Plus S7580 ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
trend plsu aldım arkadaslar elime daha gecmedı ama youtube u acın iphone 4s ıle s3 mini ile karsılastırmaları ızlleyın ozellıkle ınternet download we upload testlerınde parcalıyo trend plus sız neyden bahsedıyosunuz ayrıca kasma sıfır arayuzde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum son derece memnunum. s3 miniden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. s3 miniyi tercih ederseniz yaklaşık 150-200 lira fazla verip paranızı çöpe atmış olursunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trend Plus ım var alalı 15gün falan oldu. internete girmiştim geri tuşuna bastımda ekran karardı bidaha açamadım aslında memnunum güzel telefon ama niye böyle oldu anlamadım bana yardımıcı olurmusunuz.:unsure:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence trend plus çok iyi bir telefon s3 miniden hizli
s3 mini nin diş gorunusunden guzel...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gmd dediğiniz telefonda görüntülü görüşme dahi yapılamıyor. Uygulama ile yapılan görüşmeler beni bağlamaz.500-600 tl fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlardan birisi. Galaxy wonder, ace2, gibi fiyatı yüksek telefonlardan daha iyi özelliklere sahip s3 mini ile kafa tutabilen bir telefon. Testleri zaten ortada. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç de bile bende var içinde 4 tane oyun da var ama hiç kasmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende galaxy trend plus kullanıcısıyım 2 ay falan oldu alalı fiyatına göre çok iyi gayet memnunum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gm discovery fiyat performans bakımından iyi olabilir ama trend plus 10 kat daha dayanıklı ve sadece ekran boyutu küçük . Ben 3 aydır kullanıyorum ve çok ağır uygulamalar yüklerseniz (1GB boyutlu) biraz kasar. Telefon size zaten 2gb uygulama hafızası ile geliyor(1.5-2 Gb sistem belleği).Çılgın Hırsız gibi oyunlarda hiç kasmıyor ve akıcı bir şekilde oynuyorsunuz.717 mb ram gözüküyor bunun genellikle 500-650 mb ını kullanıyor. kusura bakmayın ama telefon kullanılmıyacak kadar kötü diyenler telefondan anlamıyordur.

astecrowder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sevgili arkadaslar general mobile eski telefonlari belki iyi degildi ama discovery kesinlikle iyi ama daha uygun secenel ararsaniz t40 derim bende idareten bisey alim discovery alirin dedim baya is goruyo tek batarya malum sorun onun disinda sahane

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kim ne derse desin bir yemeyi tatmadın tadını alabilirmisiniz galaxy trend plus isteyenlere sesleniyorum çok güzel ama ekran 4inç 5inç yada 6 olsaymış s5 ile yarışa koşardı hadi kalın saglicakla yalnız kovboy

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim seninde yanlışların var android 4.2 jelly bean gm discovery zaten trend plustada 4.2.2 jelly bean var bence 200 tl daha vermek bence boşa olur oyun konusundada yutubede adamlar 6 -7 oyunu aynı anda oynamışlar ve kasma donma olmamış 1gb rami var ancak 780 olarak gözküyor trend plustada 720 zaten 5megapixel kamerasda yeterli bence alınabilir
bir f/p ürünü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefoncuyum karabükte, alınabilecek fiyat ve perf. telefonu 7580 trend plus/ neye göre/ yukarda kıyas yapılan diğer telefonlara
örneğin GM Discovery; fiyatı nette güvenilir mağazalarda kargo ile 700 lira civarında
trend plus 500 lira bimeks kampanyasında
özellik olarak GM artıları var ancak TREND PLUS ön kamera - Radyo - flaşlı arka kamera (çoğu nokia modelinde yok flash) ve android 4.2.2 ile stabil uyumu harika.
Trend plusa 200 daha ver GM dİsc. al olmadı 200 daha ver S4 MİNİ al olazsa 200 daha ver ıphone 4 al ...
biter mi seçenek

burda vatandaşın aklındaki soru fiyatı uygun olsun artı özellikleri pahalı telefonlardaki gibi olsun ön kamera Radyo vb... 400 - 450 fiyat aralığında alınacak 10 numara bi telefon.

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun için birşey diyemem ama internet için işini görür :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu telefonu iki hafta önce babama aldım. çok güzel özellikleri fiyatına göre. Arkadaşımda s3 mini var ondan daha güzel diyebilirim. Ama şöyle bi sıkıntı var. Dış hoparlöründen çok az ses çıkıyor. Babamın aramaları duymaması üzerine farkettik. Gerçekten sesi çok az çıkıyor. Samsungun eski modellerini kullandım hoparlöründen bunun kadar az ses çıkmıyordu. Kullanan arkadaşlara soruyorum acaba bizdeki bu telefonda mı bi sıkıntı var yoksa telefonun kendisi mi böyle?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kılıf sorunu bende de var s 3 mini kılıfı uyar mı acaba onun haricinde fazlasıyla tatmin etti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bugün aldım elime ilk aldığımda biraz kastı 1 dakka felan sonra alıştı hızlı akıcı oyunlarda kasmaz fazlasıyla işini görür.

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence GMD almalısın bütçeyi biraz artırıp. GMD'ye 4.4.2 güncellemesi de geldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bu telefonu almak istiyorum. Henüz 15 yaşındayım ve beklentilerimi tamamıyla karşılıyor. 1 ay sonra bende alacağım. Bu fiyattaki telefondan çok fazla birşey beklemeyin. Zaten genel olarak herşey var. s4 performansı beklemeyin ki bazı arkadaşlarım s4 bile iyi olduğunu söylüyor. Ben alıcam. Bütçesi 500e kadar olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler Samsung :thumbup: :clap: :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu anda imkanlarım kısıtlı ama seneye rahatım. Şimdi Trend Plus alacağım, seneye onu kardeşime verir kendime GMD ya da daha pahalı bir şeyler bulurum. Hadi hayırlısı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ön kameranın yanında 2 tane bişey var onlar nedir ve ne işe yarıyor lütfen acil cevap verir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
18.06.2014 te vatandan galaksy trend plus s 7580 aldım şansıma ayıplı çıktı 36 gün geçti en çok 7 gün telefonu kulanabildim, ya serviste ya kargo ile yollarda yada arızalı çekmecemde yattı. Benim bildiğim sıfır telefon eğer çizik yoksa kırık yoksa suya düşmemişse yere düşmemişse yani müsşteri hatası yoksa yenisiyle değişmelidir. Ama telefon servise gidiyor yazılım atılıp geliyor 3 gün sonra aynı hata yapıyor. Servise ve müşteri hizmetlerine yalvardım bu telfon düzelmiyor değişin bunu daha yeni bu dedim yok anlamıyorlar. Ya yeni telefona güncelleme bile gelmemiş telefona neden yazılım atarsın sen. Telefonu bana yazılımsızmı gönderdin kardeşim. Kaç gündür bu telefon yüzünden samsungta konuşmadığım temsilcı yada destekçi kalmadı hepsi hikaye anlatıyor. Allahım bu mübarek günde bu esiyeti çektirenlerden hesap sorar işallah. paramlaa rezil oldum şahsen. Aratın bakın bazı samsung telefonlarda bu sorunlar var çoğuda sorun çözülmüyor yeni telefon neden ben sorunu çzömeye uğraşayım bazı arkdaşlar yama yükleyip sadece gsm kullanıp sorunu hallediyormuş ama bazılarıda anakart değişimi yada telefon değişimiyle kurtulmuşlar bazılarıda benim gibi saatlerce telefonla servis ve müşteri hizmetleriyle konuşuyorlar. Artık son iş şikayet var ve tüketici hakları olacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cidden telefonu hiç görmeyenler bile kötülemiş..Bir kere S3 Mini'den kesinlikle daha iyi daha akıcı.Ben oyun oynamam,sosyal medyada takılırım ve bir kaç uygulama işimi görür diyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi telefon şu anda fiyatı 530 TL 1 hafta önce aldım gayet memnunum ama eğer ben oyun filanda oynarım diyorsanız General Mobile Discovery alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung şikayet var sinyal problemi yazın yada samsung ısınma yada şarj yazın görün, birde servis ve destek problemi var personel iyi hoş ama sorun çözülmüyor ve aylarca paranla rezil oluyorsun, bence sony yada iphone derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya ben galaxy trendden facebook'a girdiğimde paylaşim yapildiğinda kullanilan karakterleri göremiyorum neden acaba bana yardimci olabilr misiniz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy trendden facebooka girdiğim zaman paylaşimlar üzerine yapilan karakterleri göremiyorum neden acaba bana yardimci olabilecek biri var mi ?