Samsung Galaxy Trend Plus S7580 ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Trend plusa verilen para = çöpe atılan para.
Başka alternatiflere yönel. Bütçeyi biraz arttır. Gmd al zaten oyun moyun oynamam demişsin. O telefon işini görür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trend plusa verilen para = çöpe atılan para.
Başka alternatiflere yönel. Bütçeyi biraz arttır. Gmd al zaten oyun moyun oynamam demişsin. O telefon işini görür.

Katılıyorum. General Mobile Discovery daha iyi olur. Alternatif olarak Lumia 520 diyorum.

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım aldı alalı 1 hafta bile olmamıştır almamanızı tavsiye ederim ana menüde bile kasılan bir telefondan hayır gelmez

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
galaxy trend samsungun can sıkıntısından dolayı üretmiş olduğu bi şeydir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
520 de win 8 phone işletim sistemi var sen ona göre oyunu nerden bulacan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla ben bugün aldım SİZE DİYECEĞİM TEK ŞEY "BİRŞEYİ DENEMEDEN LAF YAPMAYIN" Fıstık gibi telefon. ha bu arada param az olduğu için almadım 1000 tl limitim vardı ama ben onu tercih ettim ve harika gidiyor benim eski telefonum galaxy Wonder dı DEER HUNTİNGDE kasar hatta oyundan atardı ve şuan TREN PLUS harika çalışıyor Arkadaşımda S3 mini var ondan daha hızlı ayrıca Vine Fenomeni arkadaşımızın dediği gibi S3 miniden daha iyi bir telefon S3 mininin alternatifi S3 tasarımını sevmiyenler(benim gibi) TREND PLUS ALABİLİR.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiçbirşeyi denemeden cevap vermeyin ayıp olmasın ama cahilce konuşmuşsunuz .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de bugun aldım gayet memnunum ama güzel kılıf bulamıyorum bi türlü..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı düşünüyorum ama okuduğum açıklamalar kafamı karıştırdı. Acaba yazılanlardan hangileri doğru!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Trend Plus'ı dünden beri kullanıyorum, şu an için bir sıkıntı yok, alınabilir bir telefon olduğunu düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
500 650 arasi bir telefon alabimirim TREND plus almayi dusunuyorum bazi yorumlar midemi bulandirdi..S3 mini alayim dedim ondada acayip yorumlar var..Telefonum blackberry 9900 aslinda memnunum ama bir on kamera olayi yok ya..sansima tukureyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy trend plus fiyatına göre başarılı bir telefon babama aldım iyi. kamerası 5 mp işlemcisi 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci gayet hızlı kasmayan bir telefon 4 inç ekranı var büyük telefon sevmeyenler için kibar hızlı kullanışlı ve ekonomik bir telefon. samsung çok popüler bir marka şuanda dolayısıyla her ürünün aksesuarı ve tamiri diğer markalara göre daha kolay oluyor ve bulunuyor tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
trend plusda ön kamera varmı arkadaşlar hemen ceap verirseniz sevinirim yarın almayı düşünüyorum çünkü
TEŞEKKÜRLER !!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General Mobile Discovery; Galaxy Trend Plus'ın yanında kraldır. Hem 720p ekranı var, hem işlemcisi iyi, hem daha şık. Kamera desen Galaxy Trend Plus'ın kamerasından ne beklenebilir ki?

Hadi diyelim General Mobile'ın markasından korktunuz... Xperia M var. Yüksek işlemci performanslı, farklı bir tasarıma sahip. Hoş bir telefon.

O da olmadı, oyun pek oynaMIyorsanız Lumia 520 ve ya yakında gelecek olan Lumia 525 var. Akıcı bir arayüzü, bilindik markası ve sağlamlığı var. Tek eksiği ön kamerası.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
boşuna çöp dememişsinizdir..ben bu fiyat aralığında bi telefon bakıyordum..bu telefonu satan sitelerdeki yorumların bi çoğu olumlu yöndeydi...bende almaya karar verdim..ama birde sdn ye bakıym dedim sizin yorum çok etkiledi.. telefon teknolojisinden pek anlamıyorum..peki bu fiyat aralığında en iyi telefon hangisidir sizce?...gmd den markası yüzünden çekiniyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
boşuna çöp dememişsinizdir..ben bu fiyat aralığında bi telefon bakıyordum..bu telefonu satan sitelerdeki yorumların bi çoğu olumlu yöndeydi...bende almaya karar verdim..ama birde sdn ye bakıym dedim sizin yorum çok etkiledi.. telefon teknolojisinden pek anlamıyorum..peki bu fiyat aralığında en iyi telefon hangisidir sizce?...gmd den markası yüzünden çekiniyorum..
Dediğim gibi ucuza xperia m bulunabilirse (575 tl'ye felan) trend plus ın yanında kat kat daha iyi bir tercih olur. Olmadı teknosa da 499 tl'ye lumia 525 var. Bir tek ön kamerası yok lumia nın, bir de uyumlu oyun, android kadar çok yok.
Bir de discovery var hepsinden iyi ama aldın mı 16 gb'lık versiyonunu almak lazım. 4 gb lık sürümünde bazı sorunları var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence s4 mini al o olmadı s3 mini oda olmadı trend plus olabılır götürür seni

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General Mobile Discovery

ÖZELLİKLERİ

- 1.2 GHz Çift Çekirdek İşlemci
- 1 GB Ram
- 8 MP Arka Kamera
- 2 MP Ön Kamera
- HD (1080p) Video Kayıt
- 720p Çözünürlük
- 16GB Hafıza
- Android 4.1.2

Markasından korkma. Rahatlıkla alıp kullanabilirsin. En çok satan telefonlar arasında GMD. Ve kullanıcıları da memnun. Benim arkdaşımda var ve hiçbir sorun olmadan kullanıyor. En iyi F/P telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim General Mobile Discovery'nin özelliklerini azcık yanlış yazmışsın
ÖZELLİKLERİ

-1.2 GHz Dört Çekirdek İşlemci
-1 GB Ram
-8MP Arka / 2MP Ön
-HD Video Kayıt
-4.7 İnç HD (1280x720) IPS Ekran,Corning Gorilla Glass 2
-16GB Hafıza
-Android 4.2.1

Trendden farklarını kısaca özetleyim : android seviyesi yüksek,ekranı çok çok iyi gorilla glasta var,ön kamerası 2 mp ve 8mp arkası var trende bin basar. İşlemcisi 2 çekirdek daha fazla.

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
İi telefon ama 100 tl koyup general mobile discovery al 600-650 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım bir aydın kullanıyorum s3 minide kat kat hızlı youtube da s3 miniyle testleri var girin bakın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok onu al yok bunu al general mobile 16 gb modeli kaç para bide onu yazın, ona vereceğin paranın üzerine 20 daha koy madem şunu al derken bi yüz daha ver bunu bu rakam çıkar 2000 tl ye parasına göre bu iş arkadaşlar