Samsung Galaxy SIV,HTC One Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yazacağım biraz uzun ama okuyup yardımınıza ihtiyacım var;

Arkadaşlar telefon konusunda htc one almaya karar vermiştim fakat internette araştırmama ve burda konu açıp sizinde bilgilerinizle one de adreno 320 de oyunlarda büyük bi ihtimal sorun yaşıcam bende oyun düşkünüyüm bu yüzden amiral gemisi alıyorum fakat sitelerde karşılaştırmamda samsung s4 ün daha farklı bir grafik işlemcisi kullandığı bilgisine ulaştım adı şuan aklımda degil ama kullanan veya bilen arkadaşlar varsa sadece grafik işlemcisi ve oyun performansı hakkında htc one ve s4 ü kıyaslayabilirmi bana göre s4 şuan kafama daha yatkın şu grafik işlemcisinden dolayı yada yeni gelecek olan T6 yımı beklemeliyim yardım edin lütfen

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Elimde note 2 var grafik işlemcisi her 2 telefondanda düşük ama hiçbir oyunda sorun yapamıyorum emin ol her 2 telefonda seni oyun konusunda tatmin eder. İkiside üst düzey telefonlar performans farkini sadece kağıt üstünde görebilirsin eline aldığında her ikiside seni tatmin edecek düzeyde performanslar gostereceklerdir.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] internette adreno 320 nin N.O.V.A 3 veya real racing te kastığını söylemişti arkadaşlar Note 2 de söyledigim oyunlarda sorun yaşıyomusun? Yada ben One Aldığımda yaşarmıyım araştırdıkça telefon hakkında kötü şeyler çıkıyor ya :/

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yukardaki arkadşaa katılıyorum S4 deki grafik işlemci daha iyi kafana takma bende s4 alıcam araştırıyorum şu anda ayrıca yanacak derecede htc one ısınıyor bir sürü video izledim ınternette gezinirken bile gözle görülür bir şekilde ısınıyor

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isınma sorunu her akıllı telefonda var galiba Xperia Z de çok ısınıyor S4 ede ısınıyor diyolar One da ısınıyo dediniz şaşırtıcı aslında s4 te s3 alan arkadaşlarımın hemen hemen çoğunun ekranı çatladı bi garantiye uğradı yani bundan korkuyorum çünkü 2 milyar az para degil verdiysem uzun süre kullanmalıyım diye düşünüyorum birde şunu paylaşayım HTC ONE nın oyunlardaki performansı hakkında bi video buldum http://www.youtube.com/watch?v=wN1quW8ADUY batmanda kasıyor gibi sizce?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çok teşekkürler [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] internette adreno 320 nin N.O.V.A 3 veya real racing te kastığını söylemişti arkadaşlar Note 2 de söyledigim oyunlarda sorun yaşıyomusun? Yada ben One Aldığımda yaşarmıyım araştırdıkça telefon hakkında kötü şeyler çıkıyor ya :/

Real racing 3 uzun bir süre oynadim gayet akiciydi, nova 3 samsung apps te bedava olduğu zaman kurmuştum ondada hiçbir sorunum olmadı ama fps tarzi oyun oynamak biraz zor olduğu için telefonumda kalıcı olmadı nova 3. S4 ve one nin note 2 den daha performansli grafik işlemcisi kullandığını düşünürsek oyunlarda bir sorun yaşanacağını sanmıyorum

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol kardeşimm @Burk.Clik gayet mantıklı bi açıklama yaptı çok teşekkür ederim ;)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Oyun düşkünüysen iPhone al ben de haziranda alacam

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5'im var ve oyun içinse iPhone 5'in üstüne tanımam. Abi bi telefon hiç mi kasmaz ya oyunlar çok akıcı. En kaliteli mobil mağaza olan Appstore daki oyun ve uygulamalar zevkini 2 ye katlar. Tabi özgürlük istersen bunu bilemem. Bi telefon için bluetooth kullanamamak çok kötü tabikide.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPhone 5'im var ve oyun içinse iPhone 5'in üstüne tanımam. Abi bi telefon hiç mi kasmaz ya oyunlar çok akıcı. En kaliteli mobil mağaza olan Appstore daki oyun ve uygulamalar zevkini 2 ye katlar. Tabi özgürlük istersen bunu bilemem. Bi telefon için bluetooth kullanamamak çok kötü tabikide.
Dostum bir de iphone kaldırmayacağı oyunları yüklemiyor :) Bluetooth yerine artık upload sitelerini kullanmaya başlasak daha iyi

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone bana hep bi adım geri kalıyor herşeyin paralı olması birde anroid bana herşeyi izin veriyor ıphone de jailbreak yapmakla uğraşmak istemiyorum

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben de s4 alacağım kararımdan u dönüşü yaptım :)