Htc one ve samsung galaxy s4 ün özelikleri

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben en sonunda seçimimi yaptım ya s4 yada one önce s4 ün özeliklerini sıaralayım
s4 te
eğlence alanında
ikili kamera sesli fotoğraf drama çekimi grup play hikaye albümü samsung hub
bağlantılar alanında
S Translator chat on
günlük işler alanında
akılı durma/kaydırma s voice drive temassız kontrol samsung watch on home sync
sağlıklı yaşam alanında
s health
Uyarlanabilir Görüntü Uyarlanabilir Ses
htc one
boom sound blinkfeed htc zoe ve metal olması
htc one şık duruyo ama benim için önemli olan işevselik sizce hangisi

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Galaxy S IV'teki özelliklere ihtiyacın varsa ve aktif kullanacaksan bu özellikleri al. BU arada şunu da söyleyeyim bir kısmını yakında başka cihazlarda da uygulamalar yardımıyla yapabileceğiz. Uygulamalar bir telefonu almak için ne kadar geçerli sebep bilmiyorum.

Ama yok ne kullanacağım uygulamaları diyorsan tekrardan gözden geçir S IV almayı. Çünkü her gereksiz uygulama cihazın kalbini yoruyor, kolestrol yapıyor, kanserojen etkisi var. Ömrünü kısaltıyor kısaca.

Aynısı One için de geçerli: Blinkfeed kullanmayacak adamın One'la işi olmamalı.

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hızları arasında çok fazla bir fark yok. ekranları da hemen hemen aynı kalitede. htc one da ses sistemi daha iyi. s4 deki özellikler günlük hayatta çok işe yaramıyor. üstelik htc one alüminyum. ancak ben genede s4 alıyorum. fanlıktan da değil daha önce 3 sene iphone kullandım :mrgreen:

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten testlerini izleyebilirsin kardeşim fanlık yapmıyorum her sene farklı marka alıyorum deneyim kazanmak için geçen sene htc vardı 1.5 yıl kullandım en sonunda temasından bıktım degiştirdim sony aldım sony şuan 3 cü ayında telefon kasıntıdan geçilmiyor Jelly bean yüklü olduğu halde kamerası çok geç açılıyor anı kaçırıyosun s3 ise abimde vardı kullanma fırsatım oldu aldıktan 4 ay sonra ekranı çatladı yani açıkcası kalite istiyorsan bence HTC den vazgeçme ama git bi kullan hepsini şuan HD mikrofon filan hepsini karşılaştırılırsın HTC geçerli bi telefon.