Samsung Galaxy SIII RESET ATMA!!

malicomlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. cihazım yurtdışından gelme bi cihaz. pasaporta kayıtlı değil ama root yaparak imei çakma metoduyla açtılar telefonu böylelikle kapanmıyo. telefonu da almış oldum artık bu şekilde kullanmaya devam etmek istiyorum. soru şu: mesajlar çok geç gitmeye başladı virüssel bi problem midir diye reset atmak istiyorum ama reset attığımda root ve çakılan imei gider mi bunu öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

I223TTIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hocam aynı durumda ben de s3 kullandım imei değiştirilmişti fakat odin den güncelleme de yaptım reset de attım bişey olmadı ama şöyle bi sorun var odin den güncelleme yaptıktan sonra cihazı root layıp ARIZA04(nette ara bulursun) paketini kurman gerekiyr yoksa tlf şebekesi olmaz sadece acil arama yapabilirsin.

eratt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam aynı durumda ben de s3 kullandım imei değiştirilmişti fakat odin den güncelleme de yaptım reset de attım bişey olmadı ama şöyle bi sorun var odin den güncelleme yaptıktan sonra cihazı root layıp ARIZA04(nette ara bulursun) paketini kurman gerekiyr yoksa tlf şebekesi olmaz sadece acil arama yapabilirsin.

bendeki cihaz da imei çakılarak açılmış durumda.. ve arada şebeke sorunum oluyor şebeke gidip servis yok yazıyor.. ama cihazı birkaç defa yeniden başlattığımda şebeke geliyor bu sık sık başıma geliyor sizce bu konudan dolayı olabilir mi bendeki sorun ?

I223TTIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
zaten imei yi kabul etmemesinden o sorun oluyor. arıza04 ü anlatılan gibi tlf u root layıp sd karttan yüklersen sorunun çözülür fakat her odin le yapacağın güncellemeden sonra bunu 1 defa tekrarlaman gerekir..ben sorunumu böyle çözdüm ve aylarca kullandım dene olmazsa başka çözümler bulmaya çalışırız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu sıfrladım ingizlice oldu açılışı fln degişti nasıl eski haline getircem yardım lütfen