Samsung Galaxy S8’mi, iPhone 7 Plus’mı ?

Sizce hangisi

• İphone 7 Plus

Kullanılan: 7 33.3%
  • Samsung Galaxy S8

Kullanılan: 6 28.6%
  • Gelecek amiral gemileri bekleyebilirsin.

Kullanılan: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Huawei mate 10 pro 4500 tl gibi gelecek. Onu alacak paran varsa bekle

buraksonmezx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen ekranı çok iyi telefonun ciddi anlamda tatmin ediyo insanı
ben vaktinde alpha kullandım çok sıkıntılı bir dönem yaşadım güncellemeler hemen kesildi kasmalar donmalar bunlar aklıma geldikçe samsungdan soğuyorum s8 ile note 8 in böyle olması gözümü korkutuyor çok o yüzden apple tarafı çekiyor denemeden kararıma varamayacağım sanırım :(

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Karar senin hocam ama tarifeye ek note 8 de düşün derim eğer inceleme fırsatın varsa note 8 i incele derim bana hak vereceksin beğenmezsen 7 plus alırsın ;)
Dostum tariye ek çok pahalıya geliyor ya :tearsofjoy: 1500 lük telefonlar tariye ek alınır da ondan fazlası çok fazla yük yapar. Hele hele note 8 gibi dev amiral gemisine abanmak... telefon 5000 se tariye ek ile +6000-7000 liraya geliyor ne kadar uzun vadeye vurdurursan o kadar artıyor. Sıkıntı. :D

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Dostum tariye ek çok pahalıya geliyor ya :tearsofjoy: 1500 lük telefonlar tariye ek alınır da ondan fazlası çok fazla yük yapar. Hele hele note 8 gibi dev amiral gemisine abanmak... telefon 5000 se tariye ek ile +6000-7000 liraya geliyor ne kadar uzun vadeye vurdurursan o kadar artıyor. Sıkıntı. :D
Valla dostum doğru söylüyosun ama bu devirde amiral gemisi kullanmak istiyosak en mantıklısı tarifeye ek almak 5000 tık para verecek kişi sayısı az çıkar tarifeye ek alıncada 6000 tlyi bulur gibi napsak zarar bi çıkış yolu kalmadı valla :(

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Valla dostum doğru söylüyosun ama bu devirde amiral gemisi kullanmak istiyosak en mantıklısı tarifeye ek almak 5000 tık para verecek kişi sayısı az çıkar tarifeye ek alıncada 6000 tlyi bulur gibi napsak zarar bi çıkış yolu kalmadı valla :(
Sorma. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. :tearsofjoy::tearsofjoy:

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
ben vaktinde alpha kullandım çok sıkıntılı bir dönem yaşadım güncellemeler hemen kesildi kasmalar donmalar bunlar aklıma geldikçe samsungdan soğuyorum s8 ile note 8 in böyle olması gözümü korkutuyor çok o yüzden apple tarafı çekiyor denemeden kararıma varamayacağım sanırım :(
Benim gibi alpha kullanan birisi geçmiş olsun kardeşim