WellTime54
Profesör
Aynen ekranı çok iyi telefonun ciddi anlamda tatmin ediyo insanıilk TR geldiği zamanlar teknoloji marketinde asphalt 8 oynamıştım.yok böyle bir şey.
Aynen ekranı çok iyi telefonun ciddi anlamda tatmin ediyo insanıilk TR geldiği zamanlar teknoloji marketinde asphalt 8 oynamıştım.yok böyle bir şey.
ben vaktinde alpha kullandım çok sıkıntılı bir dönem yaşadım güncellemeler hemen kesildi kasmalar donmalar bunlar aklıma geldikçe samsungdan soğuyorum s8 ile note 8 in böyle olması gözümü korkutuyor çok o yüzden apple tarafı çekiyor denemeden kararıma varamayacağım sanırımAynen ekranı çok iyi telefonun ciddi anlamda tatmin ediyo insanı
Dostum tariye ek çok pahalıya geliyor yaKarar senin hocam ama tarifeye ek note 8 de düşün derim eğer inceleme fırsatın varsa note 8 i incele derim bana hak vereceksin beğenmezsen 7 plus alırsın![]()
Valla dostum doğru söylüyosun ama bu devirde amiral gemisi kullanmak istiyosak en mantıklısı tarifeye ek almak 5000 tık para verecek kişi sayısı az çıkar tarifeye ek alıncada 6000 tlyi bulur gibi napsak zarar bi çıkış yolu kalmadı vallaDostum tariye ek çok pahalıya geliyor ya1500 lük telefonlar tariye ek alınır da ondan fazlası çok fazla yük yapar. Hele hele note 8 gibi dev amiral gemisine abanmak... telefon 5000 se tariye ek ile +6000-7000 liraya geliyor ne kadar uzun vadeye vurdurursan o kadar artıyor. Sıkıntı.
![]()
Sorma. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.Valla dostum doğru söylüyosun ama bu devirde amiral gemisi kullanmak istiyosak en mantıklısı tarifeye ek almak 5000 tık para verecek kişi sayısı az çıkar tarifeye ek alıncada 6000 tlyi bulur gibi napsak zarar bi çıkış yolu kalmadı valla![]()
Benim gibi alpha kullanan birisi geçmiş olsun kardeşimben vaktinde alpha kullandım çok sıkıntılı bir dönem yaşadım güncellemeler hemen kesildi kasmalar donmalar bunlar aklıma geldikçe samsungdan soğuyorum s8 ile note 8 in böyle olması gözümü korkutuyor çok o yüzden apple tarafı çekiyor denemeden kararıma varamayacağım sanırım![]()
çok korktum samsungdan bundan dolayı s7’e ye 7.1 vermemiş mesela s8’e de bunu yapmasından korkuyorumBenim gibi alpha kullanan birisi geçmiş olsun kardeşim
Bende s8 almadım onun içinçok korktum samsungdan bundan dolayı s7’e ye 7.1 vermemiş mesela s8’e de bunu yapmasından korkuyorum![]()