ibrhmdurna
Öğrenci
Nedense ertelenecekmis gibi geliyor bana hadi hayirlisiAndroid pie oncesi sessizlik hakim
Nedense ertelenecekmis gibi geliyor bana hadi hayirlisiAndroid pie oncesi sessizlik hakim
Banada vercekler ama sorun çıkıp vermeyi kescekler gıbı geliyorNedense ertelenecekmis gibi geliyor bana hadi hayirlisi
O genellikle ilk update lerde olur one ui ilk defa yayımlamayacaklar bu yüzden öyle bir şey olacağını sanmamBanada vercekler ama sorun çıkıp vermeyi kescekler gıbı geliyor
S7 oreo verdiklerinde bu dediğim durum olmuştuO genellikle ilk update lerde olur one ui ilk defa yayımlamayacaklar bu yüzden öyle bir şey olacağını sanmam
O durum bizim ülkemizde olmamıştı dostum s7 direkt güncellemeyi almıştı ama s8 için olmuştu hatta oreo yayınlanır yayınlanmaz ben güncellemistim ve güncelleme geri çekilip ardından bir kaç hafta sonra geri yayınlanmıştı ama oreo yu da ilk alan cihazlar bizim cihazlar olmuştu bu yüzden böyle şeyler yaşanması olası oluyor.S7 oreo verdiklerinde bu dediğim durum olmuştu
S9 (ve sanırsam note 9) pie’da batarya sorunu yaşıyor. Bari s8 bundan etkilenmesin değil mi?Dalga geçtiklerini falan düşünüyorm ben. Kaç Aydır bekliyoruz şimdi de ertelenmesi çok saçma olur. Tam düzeldi erken veriyor güncellemeyi derken yine düzeni bozarsa güven kaybeder.
O zaman güncelleme takvimini değiştirmeleri lazımdı. 3 gün kaldı diye seviniyoruz bizde.S9 (ve sanırsam note 9) pie’da batarya sorunu yaşıyor. Bari s8 bundan etkilenmesin değil mi?
En iyisi o sorunu düzeltip öylece güncellemeyi sunmaları...
Eh. O da var.O zaman güncelleme takvimini değiştirmeleri lazımdı. 3 gün kaldı diye seviniyoruz bizde.
Hemen böyle sert tepkiler göstermemek gerek orada kesinlikle 15 Şubat da güncelleme gelecek diye bir iddia da bulunmamışlar planlanan güncelleme tarihi yazıyor ve iş dünyasında böyle ertelemeler sarkmalar olabilir gayet normal olaya sadece son tüketici gözüyle bakmamak gerek aceleye getirilip sorunlu bir güncelleme olarak çıkacağına biraz daha üzerinde durulup daha sağlıklı bir güncelleme verilmesi en doğru ve verimli bir yol olur.O zaman güncelleme takvimini değiştirmeleri lazımdı. 3 gün kaldı diye seviniyoruz bizde.
Hemen böyle sert tepkiler göstermemek gerek orada kesinlikle 15 Şubat da güncelleme gelecek diye bir iddia da bulunmamışlar planlanan güncelleme tarihi yazıyor ve iş dünyasında böyle ertelemeler sarkmalar olabilir gayet normal olaya sadece son tüketici gözüyle bakmamak gerek aceleye getirilip sorunlu bir güncelleme olarak çıkacağına biraz daha üzerinde durulup daha sağlıklı bir güncelleme verilmesi en doğru ve verimli bir yol olur.
Dostum resmi bir açıklama yokken neden? Ayrıca bir yazılımcı olarak söylüyorum o işler öyle sandığınız gibi şirketin süper güç olmasına bakmıyor bir ürünün üzerinde isterse üzerinde yüzlerce, binlerce kişi çalışsın test edenler tarafından son anda yakalanan ufak sorunlar tespit edilebilir ve güncellemeler sarkabilir tahmini bir tarih verildi ve bu tarihi bir iki hafta önce değiştirmek istemezler çünkü hala bir yetiştirme olanağı olabilir belki Samsung'un genel merkezinden son dakika bir api entegrasyonu gelmiştir (pack) ve diğer ülkelerdeki merkezler bu entegrasyonu kendi ülkelerine uyumlu hale getirmesi gerekiyordur hali hazırda ortada Note 9 ve s9 ailesinde bir batarya problemi bulunmakta bu sorun ortadayken ve hala çözülmemişken diğer serideki cihazlara güncelleme gecikebilir gayet doğal ve normal ima etmeye çalıştığınıza gelirsek kimse isteyerek güncelleme geciktirmek istemez bunun markaya zarar vereceğini onlar bizden daha iyi biliyorlar işte maalesef ki son kullanıcı bu kısımları hiç düşünemediği için gereksiz ve içi boş tepkiler verebiliyor.Samsung ilk defa erken güncelleme verme işine girdi. Ama Onu da beceremedi. Benim tepki gösterdiğim kısım sarkması değil bunu çok az bir vakit kala yapmış olmaları. Koskoca samsung bunu önceden olucağını bilemeyecek mi? Tabikide bilicek. Ama son anda bunu yapıyorlar. Gerçi daha kesin değil ama geç gelip gelmeyeceği. Belirtilen tarihte gelirse tabikide çok güzel olur.
Ama dediğim gibi ertelenirse tepkim aynen böyle.
Bende hep şubat ayı yazıyordu hiç bir zaman Samsung Members uygulamasında 15 Şubat yazmadi.Daha önceden 15 şubat olarak belirtiliyordu şuan şubat ayı yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 66119
Çok ümitlenmeyelim derim Maalesef ki Samsung Türkiye o siteyi ismine lâyık bir şekilde güncel tutmuyor siz yarın güncelleme gelmeyecekmiş gibi hayatınıza devam edin derim güncelleme yayinlanacaksa da inşallah bu heyecanınıza değerBu saate kadar değişmeyip yarın değişirse pes derim ??
Gün içinde gelmezse dedikleri gibi mart ayında gelir bence...Gün içinde inş gelir